Ігор Черненко: «Ми об’єдналися задля досягнення найвищих цілей»

7 серпня між керівництвом Сумського державного університету та президентом «Food Centre» Ігорем Черненком був підписаний меморандум про співпрацю.  Прес-служба клубу поцікавилася в Ігоря Петровича і універсала команди Максима Мисловського чого вони очікують від цього союзу.

 – Протягом останнього року ми вели переговори про співпрацю, – почав Ігор Черненко. – У багатьох в місті є мрія, щоб Екстра-ліга знову повернулася до Сум, і місто було представлено яскравою, боєздатної командою. Я дуже радий, що ми досягли цієї угоди. Зараз у команди належні умови, тим більше, тренуємося і граємо в манежі – одній з найкращих арен України.

 – Які завдання будуть у команди на перший рік?

 – Ми об'єдналися для досягнення найвищих цілей. Першочергове задання – перемогти у Першій лізі і гідно виступити у Кубку України. Всі сили кинемо на національні турніри, а по міському чемпіонату вже будемо дивитися.  Якщо дозволять у ньому виступати гравцям Першої ліги, то будемо їх залучати.  Якщо ні – ми маємо досить багато талановитої молоді, яка є боєздатною. 

 – Максиме, вітаємо з переможним сезоном! Які зараз відчуття після першого місця у Вищій лізі і звання кращого бомбардира сезону?

 – Дуже дякую! Емоції дуже позитивні. Вигравати трофеї завжди приємно.  Особливо після довгого періоду «застою» у міських змаганнях. Перед літнім сезоном ми ставили завдання виграти чемпіонат. Незважаючи на те, що у нас додалися нові люди, було прагнення якомога раніше знайти взаєморозуміння на майданчику, побачити, якими четвірками краще грати. І це у нас вийшло. Звідси і результат.

 – Як ти вважаєш, чому не вийшло пройти сезон без поразок? Команда була до цього так близька, і лише в кінцівці упустила перемогу проти «Lex VSK»?

 – Я б не сказав, що ми їм програли, тому що не дограли поєдинок (усмішка). Все-таки залишався ще час, щоб вирвати як мінімум нічию. Але, по факту, ми дійсно маємо в активі одну поразку, яка було абсолютно непотрібною. Знову ж таки, зіграли емоції, які точно нам у подальшому не допоможуть. Незабаром почнуться збори, відведемо цьому фактору велику роль.

 – Після року паузи ти і багато партнерів по команди знову повертаєтеся до Першої ліги України.  Які очікування після року дивізіоном нижче, чи є вже конкретні завдання від керівництва?

 – Скажу по собі, що я не можу дочекатися початку зборів і старту чемпіонату.  Дуже хочеться швидше зайти до залу і підготуватися до турніру належним чином.  Вважаю, що за складом, який у нас підібрався, ми повинні чіплятися за медалі.  Думаю, що це завдання буде основним. Ми розуміємо, що цього сезону будуть дуже серйозні команди. Зважаючи на склад суперників – легкої прогулянки в якомусь матчі очікувати не варто.

За матеріалами прес-служби Асоціації футзалу Сумщини

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!