Чемпіонат світу - 2016. Австралія – Україна. Анонс

Чемпіонат світу – 2016. Груповий раунд.

Австралія – Україна.

18 вересня 2016 року. Колумбія. Букараманга. «Колізео Бісентенаріо» - 00.00

Після двох матчів, проведених у рамках групового раунду чемпіонату світу, національній збірній України з футзалу треба зробити вирішальний крок до виходу в наступну стадію «мундіалю». Для цього треба обіграти збірну Австралії, яка після розгрому від Бразилії перебуває явно не в гарному настрої. Нагадаємо, що той поєдинок завершився переконливою перемогою чинних чемпіонів світу з рахунком 11:1.

До речі, майже так само збірна Австралії програла Україні двадцять років тому, на дебютному для «синьо-жовтих» чемпіонаті світу в Іспанії. Тоді українці обіграли австралійців з рахунком 11:2. То чому б нинішньому поколінню нашої збірної не повторити цей результат? Так, ми розуміємо, що в цьому поєдинку підопічних Олександра Косенка влаштує нічия, що дасть можливість посісти друге місце. Але вже скільки прикладів було, коли наші клуби та наша збірна за нічийного рахунку не догравала на останніх секундах, а потім програвали! Тому, краще не будемо згадувати погані приклади, а будемо вірити в те, що нинішній збірній України сьогоднішня збірна Австралії також буде по зубах.

До речі, зі стану збірної України прийшли гарні новини. Ігор Борсук, який отримав ушкодження у матчі з Мозамбіком, вже здоровий. Як повідомив прес-службі Асоціації футзалу України лікар збірної Денис Щербина, ушкодження у Ігоря було незначним, тому він вже тренується у загальній групі. Тому, сподіваємось, що Ігор зможе допомогти нашій команді перемогти австралійців.

Так само ми сподіваємось, що тренерський штаб нашої команди проаналізував гру проти Мозамбіка, в якій, будемо відверті, гра «синьо-жовтих», не дивлячись на позитивний результат, була далеко не ідеальною. І, що цікаво, українці припускалися майже тих самих помилок, які припускалася у матчі з Мозамбіком збірна Австралії. Але це – єдине спів падіння, яке було у матчах збірних України та Австралії на цьому чемпіонаті світу.

Проте, як би там не було, ми маємо право вважати, що досвід та клас українських футзалістів стануть головним фактором у результаті, який має бути переможним. А там вже можна думати і про плей-офф.   

Артем Терентьєв, прес-служба Асоціації футзалу України

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!