Перша ліга: результати матчів 8 туру + ВІДЕО

З 25 по 28 січня у чемпіонаті України серед команд Першої ліги відбулись поєдинки 8 туру. Пропонуємо Вашій увазі результати цих матчів.  

Група «Захід»

У цьому сезоні результати «Епіцентру К10» далекі від ідеальних. Однак, у кожному матчі «будівельники» намагаються виправити ситуацію. Не став винятком і поєдинок проти «Енергії-2-ЛЮ-Альтернативи». Івано-франківцям вдалося забити першими, але розвинути свій успіх їм не вдалося. Більше того – через деякий час Роман Ярий відзначився авто голом, до чого гравці «К10» не були готові. А от «енергетикам» цей автогол, звісно, допоміг. І це знайшло своє відображення вже у другому таймі, коли львів’яни змогли відзначитись двічі. «Будівельникам» вдалося відквитати один м’яч, але це не врятували їх від підсумкової поразки з рахунком 2:4.

«Епіцентр К10» (Івано-Франківськ) – «Енергія-2-ЛЮ-Альтернатива» - 2:4
Голи:
Рябоконь (7), Макогон (40) – Ярий (13), Ковальчук (22), Федюк (39), Абрамчук (40)
Попередження: Прокоп (13), Барановський (34)

«Віза-Вторма» вийшла на гру з «ураганівськими» вийшли дуже мотивованими. Про це свідчив швидкий гол у виконанні Романа Горбатого. Однак, «дракони» змогли так само швидко відповісти від імені Василя Кефи, який «розписався» у воротах Євгена Борсука. Тим не менш, «Віза-Вторма» все одно поновила свою мінімальну перевагу – багато в чому завдяки помилкам підопічних Юрія Костишина при переході з оборони до атаки. А трохи пізніше Роман Москалик збільшив перевагу «мануфактурників» до двох м’ячів – 3:1. Однак, на біду підопічних Івана Скіцка, вони самі не змогли втримати такий гандикап – на 12-й хвилині Уграк відзначився авто голом. Це надихнуло «ураганівців» на подальші атаки, однак зрівняти рахунок ще у першому таймі їм не судилося. Проте, це «драконам» вдалося зробити у другому таймі. Але у той же час варто зазначити, що гравці «Візи» були ближчими до того, щоб вирвати перемогу. Однак, впевнена гра Тараса Левандівського, який у багатьох епізодах виручав «Ураган-2 КФВ», не дозволила забрати «мануфактурникам» бажані три очки.

«Ураган-2 КФВ» (Івано-Франківськ) – «Віза-Вторма» (Івано-Франківськ) – 3:3
Голи:
Кефа (3, 25), Уграк (12 – автогол) – Р. Горбатий (2), Сем’янчук (4), Москалик (9)
Попередження: Кефа (29) – Сем’янчук (26)

Група «Схід»

Протистояння між «Дніпром» та «МКВ» мало бути дуже цікавим. По-перше – «Дніпро» хотів порадувати своїх вболівальників ще однією перемогою. По-друге – «МКВ» після більш-менш вдалого поєдинку проти «АРПИ Запоріжжя» був би не проти забрати ще кілька очок у грі проти чергового опонента. І підопічним Романа Смирнова змогли краще втілити в життя свій план, ніж їх опоненти. Багато в чому цьому посприяли два голи одеситів. Спочатку Моторний забив «гол у роздягальню», а потім Гай відзначився «з роздягальні». Вочевидь, ці два голи трохи збили з пантелику гравців «Дніпра», однак гідно відповісти черкащанкам не вдалося. По ходу другого тайму футзалістам «МКВ» ще двічі вдалося вразити ворота «дніпрян», після чого питання про переможців було вже вирішеним. І ця звитяга дозволила «червоно-білим» загострити боротьбу між «Дніпром» та «МКВ».

«Дніпро» (Черкаси) – «МКВ» (Одеса) – 0:4
Голи:
Моторний (20), Гай (22), Наконечний (34), Варвонець (36)
Попередження: Лобов (10), Мачульський (31) – Кочевенко (33)

Лідер групи «Схід», «АРПИ Запоріжжя», зустрівся з дуже серйозним опором з боку «СумДУ». Безумовно, сумчани хотіли на рідному майданчику не тільки гідно протистояти запорізькій команді, а і спробувати перемогти. Для підопічних Сергія Песоцького цей результат був би важливим, перш за все, у психологічному плані. Але все сталося не так, як планували «студенти». Перш за все, саме вони пропустили дебютний гол у цьому поєдинку. Сталося це за п’ять хвилин до фінальної сирени. Проте, у господарів майданчику знайшлася відповідь – скоро Бабинін зрівняв рахунок. Та гостям все-таки вдалося вирвати перемогу. Шостий фол на останній хвилині матчу призвів до дабл-пенальті у ворота «СумДУ», який реалізував Андрій Чуднов. Завдяки цьому голу підопічні Олега Зозулі перемогли у Сумах та зміцнили своє лідерство у групі «Схід».

«СумДУ» (Суми) – «АРПИ Запоріжжя» (Запоріжжя) – 1:2
Голи:
Бабинін (38) – Ессаргіні (35), А. Чуднов (40 – з 10-метрового)
Попередження: Сауді (24), А. Чуднов (38)

Прес-служба Асоціації футзалу України

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!