Команда школи №17 міста Слов'янська виграла обласний етап Донеччини

На базі фізкультурно-оздоровчого комплексу міста Родинське відбувся фінал обласних змагань «Шкільна футзальна ліга України» Донецької області.

Проект, завдяки якому школярі знаходять себе та свій шлях, адже саме тут для них відкривається світ футзалу, такий цікавий, нестримний та захоплюючий. Тому й не дивно, що поринувши у світ міні-футболу, одразу ж знаходиться безліч охочих навчатися цьому виду спорту та рівнятися на майстрів малого м’яча.

Близько двох тисяч юних футболістів приймали участь у змаганнях з футзалу лише у Донецькій області. До того ж розмаху турніру додає той факт, що переможець отримає право представити Донецьку область у Всеукраїнському фіналі «Шкільної футзальної ліги України» у Києві. 

Почесними гостями на відкритті змагань були : начальник управління з питань фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Володимир Мицик, в.о. директора Донецького обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Сергій Головченко, віце-президент Федерації Футболу Донецької області Олег Зубарєв, міський Голова                       м. Родинське Сергій Федоров та голова комітету з фізичної культури та спорту м. Красноармійська та уповноважений НОК в Донецькій області Віктор Поліщук.

Також на змаганнях були присутні знімальні групи телевізійних каналів «Орбіта» та «Капрі» журналісти якої, залюбки поспілкувалися з почесними гостями змагань та юними футболістами.

Участь у фінальних обласних змаганнях приймали команди-переможці зональних матчів: ЗШ№ 15 м. Маріуполя,  ЗШ№ 9 м. Красноармійська, ЗШ№ 17 м. Слов’янська та ЗШ № 12 м. Дружківки. 

Матчі проходили в напруженій боротьбі. Кожен гравець викладався під час ігор, намагаючись зробити свій внесок у перемогу команди. Результати битв:

Слов’янськ – Дружківка (6:3)

Маріуполь – Красноармійськ (0:1)

Слов’янськ – Красноармійськ (6:1)

Дружківка – Маріуполь (5:1)

Слов’янськ – Маріуполь (7:0)

Дружківка – Красноармійськ (4:1)

За загальними підсумками результатів матчів переможцем змагань стала команда Слов’янської ЗШ №17, друге місце посіли гравці Дружківської ЗШ№ 12, третіми стали школярі Красноармійської ЗШ№ 9, ЗШ№15м. Маріуполя отримала четверте місце.

Таким чином команда-переможець обласних змагань зустрінеться з командою Луганської області у березні 2016 року.

На церемонії нагородження начальник управління Володимир Мицик та віце-президент ФФДО Олег Зубарєв вручили переможцям та призерам грамоти управління з питань фізичної культури та спорту Донецької ОДА та пам’ятні призи.

Прес-служба АФУ

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!