Чемпіонат України серед юнаків у Західній конференції: огляд турів в трьох вікових категоріях

До вашої уваги підсумки чергових турів Чемпіонату України з футзалу серед юнаків в трьох вікових категоріях, які відбулись в Західній конференції:

Чемпіонат України з футзалу 2005-2006 р.н. 9 тур
"Інтер Футзал" (Львів) – ДЮСШ "Ураган" – 6:6

Голи: Довганчук(2), Пециляк(2), Гук, А.Проказюк - Євген Ковальчук (2), Дмитро Федик (2), Роман Татумірак (2).

Лідери ЧУ-2005/2006 юні "ураганівці" з Івано-Франківська вирушили до Львова на матч із місцевим "Інтер Футзалом". У першому колі іванофранківці розгромили своїх опонентів – 8:0. Звісно, львів’яни хотіли реваншуватися за ту нищівну поразку та здобути перші очки в Чемпіонаті України.

Як розповів головний тренер "Урагану" Дмитро Мельниченко, гра для іванофранківців розпочалася не надто вдало: вже по завершенню двох хвилин поєдинку "дракони" пропустили двічі. Тому Дмитро Васильович випустив п’ятого польового гравця, аби перехопити ініціативу. Проте це не дало бажаного результату – на перерву команди пішли за рахунку - 3:1  на користь господарів майданчику.

Друга половина гри розпочалася, як і перша. Львів’яни продовжували користуватися тим, що франківці грали без воротаря - за 8 хвилин до завершення матчу "Ураган" програвав 6:2. Однак тактика "драконів" з п’ятим польовим гравцем все-таки принесла свої дивіденди: за 7 хвилин іванофранківці чотири рази змусили голкіпера "Інтер Футзалу" витягати м’яча з сітки власних воріт. На табло – 6:6, до кінця матчу залишається менше 60 секунд. "Ураган" продовжував атакувати суперника зі всіх флангів, але в сьомий забитий м’яч це не увінчалося: за 30 секунд до фінального свистка гравець "драконів" не влучив у пусті ворота. Поєдинок завершився бойовою результативною нічиєю. Іванофранківці продовжують очолювати турнірну таблицю свого дивізіону, львів’яни ж здобули свої перші залікові очки.

Наставник "Урагану" Дмитро Мельниченко каже, що його вихованцям важко даються виїзні матчі. "Мої футболісти, напевно, дещо розслабилися, бо переграли цю команду в першому колі з більш, ніж переконливим рахунком. Але одна справа грати вдома, коли тебе підтримують батьки, друзі, вболівальники, а інша – на виїзді, - говорить Дмитро Васильович. -  Не можна недооцінювати свого суперника, завжди треба бути сконцентрованими". 

Чемпіонат України з футзалу 2003-2004 р.н. 8 тур

ДЮСШ "Ураган" - ДЮСШ-1 "Червоноград" - 5:1 

Голи: Максим Кіт (5, авт.), Сергій Бельбас (13), Юрій Бельбас (14,15), Павло Куриляк (27) – Максим Кіт (4).

Вихованці Володимира Слободяна "ураганівці 2003/2004" у перенесеному матчі 8-ого туру зійшлися з ровесниками з міста Червоноград, що в Львівській області. У першому колі івано-франківці поступилися опонентам на виїзді, тож вдома хотіли реабілітуватися за прикру невдачу і довести, що не дарма очолюють турнірну таблицю своєї вікової групи.

Дебют гри видався рівним: спершу "Ураган" влучив у стійку, але не вистачило якихось лічених сантиметрів, аби відкрити рахунок у матчі. На 4-ій хвилин це зробили гості, впритул розстрілявши голкіпера "драконів" Олега Гордієвича. Однак не пройшло й 60 секунд, як господарі зрівняли рахунок. Щоправда, допоміг франківцям гравець суперників Максим Кіт, який зрізав м’яч у власні ворота. Надалі ініціативою володіли тільки іванофранківці, які пресингували червоноградців навіть на їхній половині поля. Під кінець першого тайму до справи взялись брати Бельбаси: спочатку Сергій завершив атаку результативним ударом, а згодом Юрій реалізувати вихід "1 на 1" з голкіпером, проштовхнувши "круглого" у сітку. На перерву команди пішли з рахунком  – 3:1 на користь "Урагану".

На перших секундах другої половини гри Юрій Бельбас оформив дубль і зробив перевагу своєї команди більш ніж комфортною. "Червоноград" намагався бодай зменшити відставання в рахунку, але реалізація гольових моментів гостей підвела. На передостанній хвилині поєдинку червоноградівці влучили у штангу. Натомість за 9 секунд до фінального свистка "дракони" зробили рахунок розгромним – 5:1, відзначився Павло Куриляк. Після цієї перемоги "Ураган" продовжує очолювати турнірну таблицю Західного дивізіону.

Наставник юних "драконів" Володимир Слободян сказав, що, незважаючи на більшу кількість забитих м’ячів у першому таймі, друга половина гри була більш змістовною. "Найголовніше, що після пропущеного м’яча мої вихованці не знітилися, а значить у команди є характер і воля до перемоги, - говорить Володимир Ярославович. – Ми прогресуємо з кожним поєдинком все більше, але все-одно роботи ще дуже багато. Наразі футболісти володіють ініціативою в матчах через індивідуальні дії, проте треба ще й думати про командну гру. Також хочу відзначити й нашого воротаря Олега Гордієвича, для якого цей матч, мабуть, став найкращим у сезоні".

Чемпіонат України з футзалу 2001-2002 р.н. 8 тур.

ДЮСШ "Чернівці" - ДЮСШ "Ураган" - 6:2
Найстарша юнацька команда "Урагану" вирушила у місто Чернівці на матч з місцевою командою, аби поквитатися за поразку, якої "дракони" зазнали на домашньому майданчику в грі першого кола.

Як розповів головний тренер іванофранківців Володимир Слободян, ініціативою одразу заволоділи господарі майданчику – ДЮСШ "Чернівці". З перших хвилин чернівчани задали темп у грі, за яким "дракони" не встигали. До 5-ї хвилини господарі відзначилися вже двічі, оформивши собі комфортну перевагу. В атаці "ураганівцям" не вдавалося нічого: то реалізація гольових моментів кульгала, то захисники чернівецької команди діяли спокійно та впевнено. До кінця першого тайму буковинці відзначилися ще раз, довівши рахунок до розгромного – 3:0.

Друга половина гри також розпочалася з результативної атаки чернівчан – 4:0. Потім франківці "розбавили" цю бочку дьогтю ложкою меду зусиллями Віктора Русина, який скоротив відставання своєї команди – 1:4. Проте, як пізніше виявилося, на загальну картину гри це не сильно вплинуло. Господарі ще двічі забили у ворота голкіпера "Урагану". Кінцевий рахунок в матчі встановив "ураганівець" Віктор Русин, оформивши дубль – 2:6.

Наставник "драконів" Володимир Слободян, незадоволений грою команди, зауважив, що його футболістам вже вкотре забракло характеру… Наступний поєдинок "ураганівці" 2001-02 р.н. зіграють у суботу , 20 лютого, у Львові проти "Енергії".

Джерело: uragan.if.ua

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!