Неймар шукає нових чемпіонів світу. Neymar Jr’s Five-2018!

Здається, у бразильця буде захопливий рік, в якому він сподівається стати переможцем Кубка світу та Ліги чемпіонів, а крім того ще й визначити та нагородити переможців свого найбільш масштабного авторського чемпіонату з міні-футболу – Neymar Jr's Five.

Шлях до третього Світового фіналу Neymar Jr's Five уже розпочався для гравців із понад 60 країн, в тому числі і України, які вирішили боротися за світову славу під пильним оком самого Неймара.

Як тільки Румунія стала чемпіоном минулорічного Neymar Jr’s Five у липні 2017 року, форвард завершив свій літній перехід до «ПСЖ» і у першому ж сезоні на меті у нього - тріумф у Лізі чемпіонів.

Минулого року понад 100 000 гравців із 53 країн взяли участь у турнірі Neymar Jr’s Five, а цього року ще більше команд зможуть продемонструвати свої навички у Світовому фіналі, що відбудеться на стадіоні Instituto Projeto Neymar Jr у Прая-Гранді, Бразилія.

Українські відбіркові турніри та Національний Фінал Neymar Jr’s Five пройдуть з 4 березня по 16 червня у шести містах: Львові, Одесі, Дніпрі, Харкові, Вінниці та Києві. У результаті чого і буде визначено найкращу команду України, яка отримає квиток на Світовий Фінал у Бразилії!

Правила залишаються без змін. Змагатися у чемпіонаті можуть усі охочі: від аматорів до професіоналів, хлопці та дівчата, віком від 18 до 25 років (до участі у команді також допускаються два гравці, що старші 25 років). Формат той самий: 10-хвилинний інтенсивний матч 5 на 5, жодних воротарів, і втрата гравця щоразу, коли суперник забиває гол.

Цього року в Україні пройде ще більше відбіркових турнірів! І в містах буде проведено по два відбори: СТУДЕНТСЬКИЙ – у закритому спортивному залі, та ЗАГАЛЬНИЙ – для всіх охочих на відкритому полі. Взяти участь можна буде тільки в одному з двох, за чим пильно стежитимуть організатори. Старт 4 березня зі Львова, а далі – Одеса, Дніпро, Харків, Вінниця та Київ.

Неймар відзначив: «Я дуже тішуся збільшенню кількості гравців — зросла кількість заявлених команд і представлених країн. Їх дуже багато, але сподіваюся, буде ставати ще більше. У нас більше команд, ніж у Кубка світу, який має 32 команди…  Для нас важлива участь дівчат. На мою думку, завдяки цьому все більше людей бажають долучитися…  Мене надзвичайно тішить, що кожного року до турніру долучаються все  більше гравців із більшої кількості країн. Приємно знати, що всі хочуть змагатися, але найбільшу радість приносить усвідомлення того, що я є частиною цієї події».

За результатами кваліфікацій 16 кращих команд змагатимуться в Національному Фіналі у Києві, команда-переможець якого забезпечить собі квиток до Бразилії, де боротиметься за звання Чемпіона Світу. 

Щоб дізнатися про українські відбіркові турніри та правила Neymar Jr’s Five, відвідайте веб-сайт neymarjrsfive.com та зареєструйте свою команду.

Асоціації Футзалу України надає методологічний та консультативний супровід, а також виступає інформаційним партнером турніру.

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!