Чемпіонат України серед Вищих навчальних закладів: стартують чвертьфінальні битви плей-офф!

Найближчі два тижні у Чемпіонаті України з футзалу серед Вищих навчальних закладів відбудуться під гаслом чвертьфіналов. Вже у вівторок в спорткомлексі «НУХТ» розпочнеться серія плей-офф. Прийшов час коротко представити усіх учасників наступної стадії змагань і згадати їх заслуги в минулі роки.

«ІФНТУНГ» (Івано-Франківськ). Єдиного разу команда брала участь в чемпіонаті України в сезоні 2011/12 р.р., де зайняла на груповій стадії третє місце серед чотирьох учасників. Тому на цьому рівні виступатиме вперше. У поточному турнірі виграла поки що усі матчі (4).

«КНУ» (Кривий Ріг). Дебютант змагань. Груповий раунд команда пройшла майже бездоганно, зазнав поразки лише у Дніпропетровську.

«НПУ ім. Драгоманова». Учасник фінальної частини минулорічної першості – це поки що найкраще досягнення. Взагалі є досвідченим колективом, який має у складі гравців Екстра-ліги.

«НУМСФ» (Дніпропетровськ). Якщо вважати цю команду повноправним спадкоємцем титулованого складу «ДДФА», то на рахунку дніпропетровців два чемпіонства та декілька фіналів чемпіонату. Але останніми роками «фінансисти» результатом не блищать.

СК «НУХТ» (Київ). Чемпіон України 2008 року. Фіналіст кількох чемпіонатів. У минулому році на стадії 1/4 фіналу програв майбутньому чемпіонові – команді «ДДПУ» з Дрогобича.

«Січ-ЛДУФК» (Львів). До цього року команда лише двічі приймала участь в чемпіонаті України. Вперше це було у 2003 році, коли галичани програли у фіналі змагань команді «ДДФА». Вдруге – минулорічного турніру, але саме на цій стадії шлях лвів’янам до фінальної частини переткнули студенти з Києва.    

«СумДУ» (Суми). Найтитулованіша команда Ліги, яка шість разів виборювала званням кращого студентського колективу України. Майже постійний учасник фінальних частин, але за останні два роки лише одного разу здобував бронзу.

«ХНУ ім. Каразіна» (Харків). Ця команда двічі грала у фіналі чемпіонату України, але було це ще у середині 2000-х років. На стадії чвертьфіналів з роз’їздами прийматиме участь вперше.

Підіб’ємо підсумки: три команди вперше зіграють на стадії плей-офф в тому вигляді, в якому вона є зараз. Інші команди більш-меньш знайомі з плей-офф. Серед учасників чвертьфіналу лише три колективи, які у різні роки вигравали чемпіонат України. Два з них зустрінуться між собою. Тобто на 50 відсотків є вірогідність того, що ми можемо отримати нового чемпіона!

Джерело: прес-служба ВФАС

 

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!