Віталій Нестерук: «Донецьк» хоче перемогти на «Odessa Open Cup-2019». Weekdays»

У переддень старту «Odessa Open Cup-2019». Weekdays прес-служба Асоціації футзалу України поспілкувалася з граючим тренером ФК «Донецьк» Віталієм Нестеруком щодо амбіцій команди у цьогорічному турнірі.

–​ Віталію, у київських змаганнях Ваш колектив виступає під назвою «Inter». Розкажіть, чому вирішили піти на певне оновлення, заявившись на «Odessa Open Cup-2019». Weekdays як команда «Донецьк»?

– Ми вирішили змінити назву, оскільки нам фінансово допомагають гравці «Шахтаря»: Андрій П’ятов, Сергій Кривцов, Тарас Степаненко та Богдан Бутко. Вони це роблять вже впродовж кількох років. Відповідно, було вирішено трохи видозмінити нашу команду, назвавши її на честь рідного міста та поїхати на турнір до Одеси саме як ФК «Донецьк».

–​ Завтра «Донецьк» відкриє турнір матчем з «Рятувальником», який минулого сезону виступав у Першій лізі та посів шосте місце. Як налаштовуєтеся на такого суперника?

– Команда досить досвідчена. Я багато разів особисто грав проти роменчан. Цей колектив має певні традиції. В їхньому складі є доволі вікові гравці як Сергій Ткаченко, котрому вже більше сорока років. Тим не менш, він здатний дати фору молодим виконавцям. Наші майбутні суперники також грають у великий футбол та мають чудову підготовчу школу. Не дарма «Рятувальник» постійно заявляється до Першої або ж Другої ліги. Минулоріч вони себе проявили як класна команда та стали міцним середняком у другому за рангом дивізіоні.

–​ Що скажете з приводу іншого опонента у групі – київську команду «Star»?

– Давненько не грали з цим суперником у київських змаганнях. Можливо, ми беремо участь у різних турнірах. Думаю, на «Odessa Open Cup-2019» слабких команд не буде. Я подивився перелік учасників: всі суперники мають збалансовані склади. Очікуємо на безкомпромісну боротьбу та нехай переможе найсильніший.

–​ Яке завдання стоїть перед командою на цьому турнірі?

– «Донецьк» хоче перемогти на «Odessa Open Cup-2019». Weekdays. Вважаю, що ми привезли найкращих київських футзалістів для участі у цьому турнірі. Багато граємо у київських змаганнях. Склад доволі зіграний. Рівень столичного футзалу стрімко зростає. Є дуже багато турнірів, і це дозволяє командам прогресувати. У кожному з матчів розраховуємо лише на перемогу.

Окрім того, ми гратимемо по 14 хвилин. Якщо першими пропустити – потім команді буде дуже складно відігратися. Часу, аби розслаблятися немає. Будемо прагнути забивати якомога більше і розкрити свій потенціал на 100%.

На моє переконання, у складі нашої команди перебувають гравці високого рівня. Деякі хлопці пройшли підготовку у матчах Першої ліги і навіть Екстра-ліги. Окрім того, кожного року ми беремо участь у чемпіонаті Києва. Безперечно, майбутні поєдинки підтвердять чи спростують ці твердження, але нині ми впевнені у своїх силах.

Прес-служба Асоціації футзалу України

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!