«Odessa Open Cup-2019». Weekdays. Огляд першого ігрового дня

10:00. Група С. «Донецьк» (Донецьк) – «Рятувальник» (Ромни) – 0:0 (0:0)
Попередження: Cергій Степаненко (18) – Олександр Колеснік (20)

Перший матч турніру не приніс шанувальникам футзалу жодного голу. Фаворити групи С провели безкомпромісний матч, однак, виявити переможця, все ж, не зуміли, відклавши вирішення турнірних питань на наступні поєдинки. Тож, остаточне положення команд у групі С буде сформоване за підсумками протистоянь цих колективів з київським «Star».   

10:40. Група D. «Check Point» (Київ) – «Grenada» (Черкаси) – 0:4 (0:1)
Голи: Богдан Романов (7), Сергій Біда (19, 24), Сергій Одерій (28)
Попередження: Дмитро Близнюк (25, G)

Дебютні голи турніру судилося забити черкащанам. Команда «Grenada» приїхала до Південної Пальміри в якості темної конячки, і стартову зустріч зі столичним «Check Point» провела досить впевнено. У першому таймі номінальні гості зуміли одного разу відзначитися у воротах суперника, завдяки голу Романова.

У другій 14-хвилинці дубль Біди та взяття воріт від Одерія довели рахунок на табло до впевненої переваги ФК «Grenada». Закріпити успіх черкащани матимуть змогу у передостанній зустрічі ігрового дня проти молдовського «Clic Media». Натомість, столичний колектив так само не має складати руки, адже у разі успіху у другому поєдинку, він матиме шанс потрапити до чвертьфіналу Вищої ліги.  

11:20. Група В. «Укрзгазбанк» (Київ) – «Продексім-2» (Херсон) – 0:3 (0:1)
Голи: Андрій Учитель (11), Віталій Поплевічев (20), Максим Кошовий (26)

Впродовж двох стартових матчів турніру команди, які були господарями зустрічей не зуміли забити жодного голу у ворота гостей. На жаль, для київських «банкірів» перебіг зустрічі склався таким самим чином. Учасник минулого сезону у Другій лізі вдало розпочав свій шлях на одеському турнірі. Перший тайм допоміг другій команді чемпіона Екстра-ліги оформити мінімальну перевагу, зусиллями учителя.

Після відпочинку підопічні Дмитра Бербенцева ще двічі розписалися у воротах суперників. По голу на свій рахунок записали Поплевічев і Кошовий. Останні хвилини кияни проводили з п'ятим польовим, але бодай на гол не спромоглися. Трохи пізніше обидві команди проведуть матчі з діючим чемпіоном Другої ліги – тиврівським «Володимиром», в якому і визначать свою подальшу турнірну долю.

12:00. Група С. «Донецьк» (Донецьк) – «Star» (Київ) – 1:0 (0:0)
Гол: Вадим Дробашко (25)
Попередження: Сергій Степаненко (11, Д), Роман Бакум (24, Д)

Непростим для донеччан вийшов і другий матч на турнірі. Столичний «Star» нав'язав команді Віталія Нестерука неабиякий опір. Та все ж, кращими у кінцівці зустрічі стали саме номінальні господарі. Вадим Дробашко забив перший та єдиний гол своєї команди на груповому етапі, принісши своєму колективу заповітні три очки.

Тож, нині «Донецьк» має 4 пункти, і вже остаточно кваліфікувався до чвертьфіналу Вищої ліги. Питанням лише залишається остаточне місце, яке ця команда посяде у групі С. Про нього донеччани дізнаються після завершення поєдинку «Star» – «Рятувальник».

12:40. Група А. «Чорне море» (Одеса) – «Металіст» (Миронівка) – 7:1 (4:1)
Голи: Федір Пилипів (2, 20), Євген Логінов (4, 7), Андрій Торшин (14), Євген Побережний (17), Роман Кушнір (28) – Олександр Сливченко (3)

Традицію перемог господарів підтримали і представники Південної Пальміри. Одесити та миронівці роізграли найрезультативніший матч турніру, однак, на жаль, для представників Київської області, сім з восьми м'ячів побували саме в їхніх воротах. 

Пилипів доволі швидко відкрив рахунок у зустрічі, вивівши свою команду вперед. Майже миттєво на його взяття воріт відповів Сливченко, зробивши результат на табло рівним. Втім, всього хвилина знадобилася Логінову, аби знову повернути перевагу «чорноморцям». Після цього забивали лише господарі, відзначившись у володіннях суперників ще 5 разів. Свої наступні поєдинки обидва колективи проведуть з київським «Django Stars».

13:20. Група D. «Check Point» (Київ) – «Clic Media» (Молдова) – 0:6 (0:3)
Голи: Леонід Подлєснов (5), Вадим Турчану (14), Сергіу Такот (14), Іон Маху (19), Юріє Дороган (21, 24)
Попередження: Сергій Майкоса (8) – Сергіу Сочевой (19)

Кияни не зуміли нав'язати боротьбу супернику і у своєму другому матчі групового етапу. Гості з Молдови по три рази у кожному з таймів відзначилися в їхніх воротах та оформили впевнену перемогу.

Доля першого місця групи D вирішиться у передостанньому матчі ігрового дня між командами «Grenada» та «Clic Media». Натомість, «Check Point» продовжить змагатися вже у рамках Першої ліги.

14:00. Група А. «Django Stars» (Київ) – «Чорне море» (Одеса) – 3:0 (0:0)
Голи: Владислав Васалатій (20), Владислав Беляк (23), Дмитро Сендзюк (25)
Попередження: Олександр Онопрієнко (17) – Раміз Мансуров (9), Олег Мірошник (15)

Після розгромної перемоги «чорноморців» у першому матчі багато хто очікував продовження бенькету і у другому поєдинку за їхньої участі. Однак, зовсім іншої думки про це були кияни з «Django Stars».

За справу столичні футзалісти взялися після перерви. Спочатку спрацювало підсилення в обличчі Васалатія. Потім за справу взялися Беляк та Сендзюк. Гра одеситів з п'ятим польовим користі не принесла. Тож, доля першого місця залежатиме від киян, які зіграють пізніше з миронівським «Металістом».

14:40. Група В. «Укрзгазбанк» (Київ) – «Володимир» (Тиврів) – 1:3 (1:2)
Голи: Дмитро Медвідь (4) – Олександр Біляченко (8), Сергій Литвиновський (13, 17)

У протистоянні з іншим представником попереднього сезону у Другій лізі кияни були попереду, але все ж перевагу не втримали. На швидкий гол Медвідя у складі тиврівців відповів Біляченко, а наприкінці тайму команду з Вінничини вперед вивів Литвиновський. Той-таки Литвиновський і закріпив перевагу минулорічного тріумфатора Другої ліги.

Тож, переможець групи В визначиться у заключному поєдинку дня між «Продексім-2» та «Володимиром».

15:20. Група С. «Star» (Київ) – «Рятувальник» (Ромни) – 1:2 (1:2)
Голи: Сергій Олійник (3, АГ), Андрій Бородаєнко (6) – Володимир Чухненко (1)

У вирішальному поєдинку групи С розподілялися володарі всіх трьох місць. Активний початок від команд трансформувався у нервову кінцівку. Зрештою, підопічні Ігоря Салівона зуміли втримати переможний результат, який дозволив їм завдяки більшій кількості забитих м'ячів обійти «Донецьк» та посісти перше місце у групі.

У свою чергу, «Star» відправляється до Першої ліги, де перебуватиме у статусі одного з фаворитів.

16:00. Група А. «Django Stars» (Київ) – «Металіст» (Миронівка) – 2:0 (0:0)
Голи: Владислав Васалатій (24), Олександр Лебідь (28)

Надзвичайно напружений матч видали двоє суперників з чемпіонату Києва. Боротьба на паркеті точилася до останніх хвилин. Представників столиці влаштовував нічийний рахунок, однак, безперечно було присутнім бажання перемогти та не доводити поєдинок до нервового закінчення. У свою чергу, миронівцям було надзвичайно важко ліквідувати баланс голів після протистояння з «Чорним морем». Тим не менш, «Металіст» зброї не складав, і шукав свої нагоди попереду.

Зрештою, хід зустрічі вирішила остання чотирихвилинка. Васалатій вкотре довів, що він є надзвичайно серйозним підсиленням для «Django Stars», а Лебідь на останніх секундах закріпив перемогу столичних футзалістів, які квалфікувалися до чвертьфіналу з першого місця. Команда з Київської області продовжуватиме боротьбу у Першій лізі.

16:40. Група D. «Grenada» (Черкаси) – «Clic Media» (Молдова) – 2:4 (2:1)
Голи: Сергій Біда (14), Сергій Одерій (14) – Ліліан Гуту (6), Сергіу Такот (16), Сергіу Сочевой (24), Вадим Турчану (25)

Молдовська команда продовжила приємну переможну традицію на дебютному для себе «Odessa Open Cup». Після вдалого початку, ознаменованого голом Гуту, Біда та Одерій засмутили гостей двома взяттями воріт під завісу першої половини зустрічі. 

Втім, другий тайм повністю залишився за «медійниками», які вразили ворота черкащан 3 рази, виборовши у своїх суперників першу сходинку турнірної таблиці у групі D. «Grenada» посіла друге місце, і разом з молдованами також кваліфікувалася до чвертьфіналу Вищої ліги.

17:20. Група В. «Продексім-2» (Херсон) – «Володимир» (Тиврів)
Голи: Олександр Біляченко (7, АГ), Микита Тищенко (17)

Після звитяг над київським «Укргазбанком» обидва суперники залишили з'ясування стосунків щодо того, хто ж посяде перше місце, на очну зустріч. Обидва рази у поєдинку забивали «володимирці». Щоправда, у першому таймі Біляченко вразив власні ворота.

Після перерви Тищенко зробив рахунок рівним. Після цього обидві команди мали моменти, щоб забити, але зустріч так і завершилася з нічийним результатом. Херсонці у чвертьфіналі Вищої ліги зіграють з «Чорним морем», а команда з Вінничини протистоятиме «Django Stars» у складі з з екс-тиврівчанином Владиславом Васалатієм.

Розклад матчів на завтра:

09:00. «Django Stars» (Київ) – «Володимир» (Тиврів)
09:40. «Рятувальник» (Ромни) – «Grenada» (Черкаси)
10:20. «Продексім-2» (Херсон) – «Чорне море» (Одеса)
11:00. «Донецьк» (Донецьк) – «Clic Media» (Молдова)
11:40. «Star» (Київ) – «Металіст» (Миронівка)
12:20. 1/2 фіналу Вищої ліги
13:00. «Check Point» (Київ) – «Укргазбанк» (Київ)
13:40. 1/2 фіналу Вищої ліги
14:20. Укргазбанк» (Київ) – «Металіст» (Миронівка)
15:00. «Check Point» (Київ) – «Star» (Київ)

Прес-служба Асоціації футзалу України

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!