АФЛУ: огляд центральних матчів тижня - 1

У минулі вихідні на нас чекав цілий ряд цікавих матчів чемпіонатів міста і області України. За винятком кількох міст ми не побачили сенсаційних результатів, але пройдемося по всіх ключових протистоянь 17-18 грудня.

Напевно, одна з головних несподіванок 7-го ігрового дня чемпіонату Житомира стала велика перемога середняка "Коростеня" над "Візажем", який має непогані шанси, щоб продовжити переслідування двох лідерів сезону. "Коростень", який до цього мав лише одну перемогу, зміг без проблем здолати більш мотивованого і досвідченішого суперника, відправивши у ворота третьої команди чемпіонату п'ять голів.

У другому матчі ігрового дня сюрпризів не було - "ІнБев-Полісся" розправився з іншим середняком, "Форцой", яка не змогла завершити першу частину сезону на мажорній ноті. Як не намагалися гравці "Форци" створити сенсацію з лідером чемпіонату, а "ІнБев-Полісся" відправив у ворота суперника ті ж п'ять м'ячів, які вивели їх на чисте перше місце в турнірній таблиці з огляду на те, що "Атлет-Житомир" звітний тур пропускав і має гру в запасі.

Житомир.
"Коростень" - СК "Візаж" - 5:1
"ІнБев-Полісся" - ФзК "Форца" - 5:0

У матчі проти "ПСВ" "МКВ" зайвий раз підтвердив свої чемпіонські амбіції на цей сезон. "МКВ" вдалося добути свою шосту перемогу в нинішньому сезоні, втративши в семи іграх очки лише в матчі проти "Blasco Nostalgia". "ПСВ" пропустив від більш потужного суперника чотири голи, які коштували їм другої поразки в сезоні, і обидва вони трапилися в матчах проти прямих конкурентів. У той же час "Чорне море" у непростому матчі проти "Галеону" змогло вирвати перемогу з мінімальним рахунком і повернутися на друге місце в турнірній таблиці, випередивши своїх друзів з "ПСВ".

Одеса.
"МКВ" - "ПСВ" - 4:1

Все найцікавіше тільки починається в Дніпрі. За підсумками 9-го туру картина з командами, які продовжують претендувати в цьому сезоні на золоті медалі, не змінюється. У центральному матчі туру "Тайфун" зміг перервати серію невдач і здобув важливу перемогу над "ДКМ", який також знаходиться в зоні лідируючої групи з відставанням від другого місця на 5 очок. Встав на ноги і "Катеринославхліб", який розбив "Приват-Дніпро" 9:0 (подейкують, що після цього матчу і було прийнято рішення націоналізувати цей банк), а "ЛАД" в черговий раз зробив те, що від нього вимагалося, перегравши хоч і не впевнено, але по грі аутсайдера "Легіон".

Дніпро.
"ДКМ" - "Тайфун" - 1:2
"М'ясна традиція" - "ЮВІКО" - 2:3

В чемпіонаті ж Києва "Альтернативі" немає альтернативи. В заключному матчі першого кола ця команда не залишила шансів "Budmonster-AKVILON", який так хотів створити першу сенсацію в чемпіонаті. Поки що не видно, хто з ешелону команд, які переслідують "Альтернативу", може вступити в боротьбу за золоті нагороди, адже відставання "ТСП" і "Партизана" на сьогоднішній день складає вже 9 очок. Тим не менше, боротьба за друге місце продовжується і веде її решта 7 учасників Вищої ліги чемпіонату Києва.

Київ.
"Budmonster-AKVILON" - "Альтернатива" - 1:3

Справжню феєрію голів побачили вболівальники івано-франківського футзалу у центральному матчі 5-го туру обласного чемпіонату. Сусіди по турнірній таблиці "Трейдзахідбуд" і "SANDALINO" влаштували справжню перестрілку, забивши на двох 10 голів! Однак, такий результат не влаштував ні одного з суперників, які втратили шанси наблизитися до лідируючої парі команд - "Віза Вторми" та "Урагану-2". "SANDALINO" ж вдалося перервати серію з поразок від лідируючих команд, адже ця команда в нинішньому сезоні вже програвала і "Візі Втормі", і "Урагану-2".

Івано-Франківська область.
"Трейдзахідбуд" - "SANDALINO" - 5:5

Якщо в Івано-Франківську вболівальники побачили велику кількість голів та гольових моментів, то у Запоріжжі два лідера сезону, які претендують в цьому чемпіонаті на золоті медалі, голів не забивав і розділили свої окуляри. Нічийний результат, природно, зіграв на руку АРПІ, який в паралельному матчі насилу здолав "Євростандарт" і зміг відірватися від "АІК ЕКО" в турнірній таблиці на два бали, ставши одноосібним лідером Прем'єр-ліги.

Запоріжжя.
"Січ Юнайтед" - "АІК ЕКО" - 0:0

За матеріалами офіційного сайту Аматорської футзальної ліги України 

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!