Akvilon Sun Cup. Корпоративний дивізіон. Огляд матчів туру

Чергові вісім матчів були зіграні в корпоративному дивізіоні Akvilon Sun Cup і, треба сказати, практично всі фаворити підтвердили своє високе звання, але при цьому не обійшлося без сенсацій.

Почнемо з матчів суботи, а точніше з поєдинку "Syngenta" - "LordMusic". Можливо, деякі здивуються новому імені в турнірі, але поспішати з висновками не варто, адже це всього лише "Банк Фінанси та Кредит", просто з новою назвою. Складно сказати, наскільки ребрендинг вплинув на гру цієї команди, але те, що хлопцям вдалося відвантажити у ворота суперника дев'ять м'ячів, говорить про багато що. Незважаючи на те, що Зубрицькому вже на четвертій хвилині матчу вдалося вивести "Syngenta" вперед, "музичні лорди" швиденько спорудили "ответочку", завдяки результативному удару від Сухарєва - 1:1. Скажу більше, ще в першій половині матчу сірі п'ять разів відзначилися у воротах своїх опонентів, а значить, другий тайм перетворювався на формальність.

У другому таймі обидві команди продемонстрували своє вміння забивати, але як і раніше краще це вдавалося футболістам "LordMusic". Фінальний свисток зафіксував впевнену перемогу цієї команди з рахунком 9:3, що дозволило хлопцям вийти на друге місце в турнірній таблиці.

У другому матчі ігрового дня приємно здивував "Софтком", який завдяки перемозі у звітному поєдинку над "СушіЯ" і, забігаючи трохи вперед, нічиєї з "Нікосос", очолив турнірну таблицю своєї групи. Хлопці дуже повільно запрягали, але в другому груповому набрали пристойний хід і за два матчі змогли набрати чотири очки. Насправді, футзалісти "СушіЯ" провели, напевно, свій кращий матч на турнірі, адже аж до тридцятої хвилини матчу стримували атаки суперника. Інше питання, що на кінцівку сил, а може навіть везіння, не вистачило, а футболістам "Софткома" вдалося тричі відзначитися у воротах своїх опонентів, завдяки точним ударам Мартинюка, Барвінківця і Клокуна - 3:0.

Наступними на полі спортивного майданчика на Горького вийшли команди "Lucky Labs" і "Партекс". Головною інтригою цього матчу було протистояння кращих бомбардирів турніру. У "щасливчиків" просто неймовірний темп набрали Шевченко і, особливо, Чухранов, на рахунку яких було по шість і сім забитих м'ячів, відповідно. У складі "Партекс" необхідно виділити Вакулюка, який хоч на цей матч і не приїхав, але все одно лідирував у гонці бомбардирів дивізіону - 8 голів. Як виявилося, "небесним" вдалося розправитися з опонентом навіть без свого лідера, а функції ватажка на себе взяв Козюк, який тричі відзначився у воротах суперника. У "щасливчиків" відзначився Шевченко, який тепер має в своєму активі сім забитих м'ячів на турнірі, але це не дозволило його команді зачепитися навіть за нічию, адже "Партекс" просто розправився з "Lucky Labs", обігравши фіолетово-білих " з рахунком 8:2.

У корпоративній лізі "С" продовжують дивувати футзалісти "ДКС". Команда, яка повністю провалила перший відбірковий етап, не набравши жодного очка, виграє вже другий матч поспіль. Цього разу жертвою футболістів "ДКС" стала команда "Будівельник". Треба сказати, що "будивельники" виглядали не дуже непогано, а особливо виділявся Сергій Надточій, який у період з двадцять сьомий за тридцять восьму хвилину зміг оформити хет-рик. Інше питання, що його голів не вистачило навіть для того, щоб зачепитися за нічию. Хет-рик Кучинського, а також голи Мельника і Жука принесли футболістам "ДКС" перемогу з рахунком 5:4.

Переходимо до матчів неділі, які, до речі, не були настільки результативними, порівняно з поєдинками першого ігрового дня. Знову порадував "Софтком", який зіграв внічию з міцним "Нікосос". Як на мене, саме помаранчеві були фаворитами звітного поєдинку, але підтвердити це на ділі так і не вдалося. Командам вдалося відзначитися по разу, а найбільш результативною виявилася двадцята хвилина першої половини матчу, на який обидва колективи і відзначилися забитими м'ячами - 1:1.

У наступному матчі "TopGoods" прогнозовано обіграв "РПЛ". Прогнозовано, в першу чергу тому, що підопічні Аксьонова перебувають явно не краще формі, якої вони, наприклад, могли похвалитися взимку. Ще в першому таймі Виничук і Кучеренко забезпечили своїй команді комфортну перевагу в два м'ячі, а в другому таймі гол Осташевського тільки підтвердив серйозність намірів цього колективу. "Радикалів" не врятував навіть гол Мамонова, який лише підсолодив гіркоту поразки - 3:1.

Головною сенсацією ігрового дня, як на мене, була перемога "Crytek" над "Аквілоном". Звісно, "айтішників" не можна назвати слабкою командою, але у складі "будівельників" набагато більше футболістів з хорошою індивідуальною майстерністю. У будь-якому випадку, це думка суб'єктивна, а факт залишається фактом - на двадцять сьомій хвилині матчу рахунок був уже 3:0 на користь білих, а дублем у цьому матчі відзначився Лабенський. Звичайно, в кінці матчу найдосвідченішим Репетію і Бобкевичу вдалося скоротити розрив у рахунку до мінімуму, але на більше "Аквілону" не вистачило не сил, не часу. 3:2 - досить несподівана перемога "Crytek".

Ну, і останнім матчем ігрового дня стало протистояння банку "ПУМБ" та футзалістів "TopGoods". Можливо, саме "банкіри" на правах більш досвідченої команди, повинні були стати фаворитом цього матчу, але і футболісти "TopGoods" вже не раз протягом нашого турніру доводили, що можуть протистояти будь-якому супернику.

Хоча, поклавши руку на серце, в цьому матчі боротьби як такої не вийшло. Футзалісти "ПУМБ" досить швидко заволоділи територіальною перевагою і вже на одинадцятій хвилині поєдинку Мурза і Сас по разу відзначилися у воротах суперника - 2:0. У другому таймі почин партнерів дуплетом підтримав Поляків, який і встановив остаточний рахунок матчу - 4:0 на користь "банкірів".

Офіційний сайт Федерації футзалу Києва

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!