Akvilon Sun Cup. Огляд групового етапу та півфіналів Корпоративного дивізіону

Як і завжди, всі матчі корпоративного дивізіону пройшли з підвищеною результативністю, в деяких і зовсім було забито більше десяти м'ячів.

На початку поговоримо про останні матчі групового етапу. "СОФТКОМ" на диво впевнено переграв "TopGuard Security", при цьому забивши у ворота своїх опонентів аж п'ять м'ячів. Чесно кажучи, не очікував такої результативності від цього колективу, але прогрес команди видно неозброєним поглядом. "TopGuard Security", у свою чергу, відповів трьома забитими м'ячами, що виявилося недостатньо для досягнення позитивного результату - 5:3 на користь "СОФТКОМА".

У третьому турі корпоративної ліги С справжній феєрверк голів показали "Будівельник" і "Juscutum", які, волею долі, зустрілися на наступний день в півфіналі турніру. але не будемо забігати наперед, адже звітний поєдинок видався багатим на забиті м'ячі. Футболістам "Будівельника" ще в першому таймі вдалося забити шість м'ячів у ворота своїх опонентів, але й залишити свої ворота в цілості не вдалося - 6:3. У другому таймі гольова феєрія продовжилася, і цей вкрай веселий поєдинок закінчився 8:6 на користь “будівельників".

Ну, і останнім матчем групового етапу стала зустріч між "Lucky Labs" і "MadMen". Напір чорних виявився таким сильним, що ще в першому таймі їм вдалося тричі розписатися у воротах суперника, а інтрига фактично зійшла нанівець. Єдиною людиною, який намагався змінити хід матчу у складі "Lucky Labs" виявився Шірінян, який оформив у другому таймі дубль. Інше питання, що це виявилося недостатньо, особливо якщо врахувати той факт, що "MadMen" вдалося забити і четвертий м'яч у ворота "щасливчиків", який ознаменував перемогу цієї команди з рахунком 4:2.

Тепер - до півфіналів. Мабуть, почнемо з півфінальних матчів корпоративної ліги, а саме з баталій поєдинку між "ДКС" і "Squadra amici di". Футболісти "ДКС", що називається, дуже довго запрягали, але до фінальної стадії нашого турніру набрали пристойний хід, не залишивши "смугастим" не єдиного шансу в звітній зустрічі. Багато в чому, цьому посприяв Віталій Жук, який вистрілив дуплетом, а почин свого партнера підтримали Машніков і Станивчук - 4:0.

У другому півфінальному матчі цієї ліги зустрічалися "Juscutum" і "Будівельник", які порадували незвіданою досі результативністю. Інше питання, що більшість м'ячів влітало саме у ворота "будівельників", яких найбільше засмутив Сокуров, який чотири рази відзначився у воротах своїх опонентів (до речі, саме він зараз очолює список бомбардирів корпоративного дивізіону). Та й у цілому, гра біло-синіх виглядала набагато більш збалансованою, тому забиті м'ячі не змусили себе довго чекати. Ще в першому таймі вони чотири рази змусили своїх опонентів діставати м'ячі з власних воріт. Гра "будівельників", відверто кажучи, залишала бажати кращого, а зусиль одного Надточія, який відзначився хет-ріком, не вистачило, щоб врятувати цей поєдинок. 9:3 - перемога "Juscutum", який у фіналі ліги С зустрінеться з "ДКС".

Далі поговоримо про півфінальних матчах корпоративної ліги А. Першими на поле вийшли "MadMen" і "Syngenta". Відразу зазначу, що поєдинок вийшов досить цікавим, а всі найцікавіші події відбувалися у другому таймі. Тричі футболістам "Syngenta" вдавалося вийти вперед і тричі суперник знаходив у собі сили, щоб відігратися. Більше того, коли здавалося, що матч не поспішаючи котиться до серії післяматчевих пенальті, футболісти "MadMen" вирвали перемогу, завдяки точному пострілу одного зі своїх лідерів - Фуфаєва, який у звітному поєдинку відзначився дублем - 4:3.

У паралельному півфіналі свої стосунки з'ясовували "Lucky Labs" і "Akvilon". "Щасливчики" стали чи не головним приємним сюрпризом цього чемпіонату, зробивши серйозні висновки після провального виступу на "айті" кубку, показавши дуже зрілу і збалансовану гру. Інше питання, що в цьому матчі їм попався дуже грізний суперник. Навіть не дивлячись на те, що "Lucky Labs" вдалося відкрити рахунок у матчі, "будівельники" швидко прийшли в себе і ще в першому таймі тричі відзначилися у воротах суперника - 1:3. По суті, це фактично визначило подальший результат зустрічі, яку футболісти "Аквилона" спокійно довели до перемоги, попутно відзначившись у воротах суперника ще кілька разів - 2:5.

Переходимо до півфіналів ліги В у дивізіоні "престиж". У першому матчі зустрічались футболісти "РПЛ" і "СушіЯ". Підопічні Аксьонова, в цілому, дуже нестабільно провели цей чемпіонат, але у звітному поєдинку саме ця команда вважалася беззаперечним фаворитом. При цьому, не можна сказати, що футболісти "СушіЯ" були хлопчиками для биття. У першому таймі, багато в чому завдяки зусиллям Гапечкіна хлопцям вдалося забити два м'ячі, і на перерву команди пішли з рівним рахунком - 2:2. А ось у другому таймі, мабуть отримавши прочухана від свого тренера, "радикали" буквально рознесли своїх опонентів, відзначившись у воротах "СушіЯ" 8 разів. 10:2 - перемога "РПЛ", який виходить у фінал ліги В.

В іншому півфінальному матчі футболісти "TopGuard Security" практично не залишили шансів хлопцям з "CashPoint". Лідер "охоронців" Погорілий зловив неймовірний кураж і чотири рази розписався у воротах "фіолетових". Саме це багато в чому і стало запорукою успіху для його команди, яка здобула впевнену перемогу з рахунком 6:1.

Поступово переходимо до самого солодкого, а точніше до півфіналів ліги А та В. Почнемо з півфіналів дивізіону А, а точніше із зустрічі "Партекс" і "Lord Music". Чесно кажучи, при всі повазі до "музикантам", мені насилу вірилося в те, що хлопцям вдасться зупинити "Партекс". Футболісти цієї команди неймовірно впевнено пройшли всю турнірну дистанцію і, напевно, хотіли закінчити турнір на мажорній ноті, тобто з кубком у руках. Ось і в цьому матчі "небесні" ще в першому таймі змогли тричі відзначитися у воротах суперника, тим самим підкріпивши серйозність своїх намірів. До того ж, коли на двадцять дев'ятій хвилині Андрейко забив четвертий м'яч цього колективу, інтрига згасла сама собою. Тим не менш, у час, що залишився "музиканти" продемонстрували просто неймовірну самовіддачу і тричі!!! змусили "Партекс" починати з центру поля. Кінцівка матчу вийшла неймовірно напруженою, але "Партекс" втримав мінімальну перевагу в рахунку і переміг з рахунком 4:3.

Другий матч ліги А вийшов трохи менш захоплюючим, адже футболістам "Профіту" практично без проблем здолали своїх опонентів з "Crytek". Ще в перші десять хвилин поєдинку Соколюку вдалося оформити дубль, а в самому дебюті другого тайму Паненко остаточно вбив інтригу в цьому матчі, забивши третій м'яч у ворота суперника - 0:3. Звичайно, білі не кинули грати і намагалися хоч якось змінити хід цієї зустрічі, але крім гола Роіка, який відзначився на тридцять п'ятій хвилині матчу, зробити їм більше нічого не вдалося. "Профіт" перемагає з рахунком 3:1 і у фіналі зустрінеться з нестримним "Партексом".

У півфіналах ліги В обійшлося без несподіванок. "Банкіри" з "ПУМБ" без проблем розібралися з футболістами "Нікоса". При цьому, не можна не відзначити неймовірний прогрес підопічних Сисоєва, які у порівнянні з зимовим чемпіонатом, значно додали в ігровому плані. Інше питання, що "ПУМБ" виявився занадто сильним для цього колективу. Вже на початку першого тайму Кравець забив свій черговий м'яч на цьому турнірі. Цей м'яч став непоганою підмогою для подальших досягнень "банкірів", які у другому таймі методично створювали небезпечні моменти біля воріт суперника і в кінці матчу Печерикін і той же Кравець забили чергові м'ячі своєї команди, здобувши досить прогнозовану перемогу з рахунком 3:0.

В іншому матчі дивізіону В "TopGoods" без проблем здолав "СОФТКОМ". Хоча, справедливості заради, варто сказати, що "сині" дуже непогано виглядали, особливо в першому таймі, який завершився мінімальною перевагою "TopGoods" з рахунком 2:1. Інше питання, що у другому таймі "біло-чорні" без особливих проблем довели матч до переможного завершення, а Кучеренко забив останній переможний м'яч своєї команди в цій зустрічі - 3:1.

За матеріалами офіційного сайту Федерації футзалу Києва

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!