Akvilon Sun Cup. Огляд матчів Корпоративного дивізіону

10 матчів минулого туру Corporate Division Akvilon Sun Cup принесли чимало цікавих результатів, а головне, що як завжди, було забито величезна кількість м'ячів.

Відкривати ігровий день випало матчу "Syngenta" і "Akvilon". Знаючи амбіції цих колективів, дуже дивно було спостерігати їх боротьбу за третє місце в своїй групі. Це говорить про те, що кожна з команд не продемонструвала і половини своїх можливостей на нашому турнірі, а в звітному поєдинку хлопці билися, в першу чергу, за власний престиж.

Хоча зі словом "билися" я, звичайно, погарячкував. Футболістам "Syngenta" вдавалося стримувати натиск суперника аж до четвертої хвилини матчу, поки Антонов, не вивів "будівельників" вперед - 0:1. Справедливості заради, відзначу, що "смугасті" досить швидко відігралися, але це було чи не єдина світла пляма в діях цієї команди.

Надалі ініціативою повністю заволоділи футболісти "Akvilon", які ще до перерви змогли чотири рази відзначитися у воротах своїх опонентів. - 1:4. У другому таймі, до речі, хід зустрічі особливо не змінився. "Аквілон" продовжував нагнітати обстановку біля воріт суперника, а особливо виділявся Антонов, який у цьому матчі оформив покер. У результаті фінальний свисток зафіксував цілком впевнену перемогу "Аквилона" з рахунком 9:2.

Наступним матчем, про який варто поговорити, була гра між "MadMen" і "Profit". В активі обох команд було по одному зіграного матчу, але якщо "Профіту" свій поєдинок вдалося виграти, то футболісти "MadMen" перебували з нулем в графі "набрані очки", що явно не відповідало амбіціям цієї команди.

Тим не менш, звітний поєдинок чітко показав, що "Профіт" зараз сильніше, і саме ця команда буде боротися за перше місце з неймовірно сильно граючим "Партексом". Незважаючи на те, що перша половина зустрічі завершилася результативною нічиєю 1:1, у другому таймі "Profit" повністю переграв своїх опонентів. Дубль Карбули та Лукіянчука визначив результат цього матчу, який у підсумку завершився впевненою перемогою "Profit" з рахунком 6:2.

Волею жереба футболістам "СушиЯ", які і так не дуже добре проводять цей чемпіонат, випало зіграти відразу два поєдинки за вихідні. У першому матчі їм належало помірятися силами з "TopGuard Security", а це треба сказати, завдання не з легких. Фізично сильна команда "TGS" вже в першому таймі фактично вирішила результат цього поєдинку, коли Погорілий (двічі) і Минайленко залишили свої автографи у воротах суперника - 0:3. Другий біло-зелені провели трохи краще і навіть забили один гол, але для того, щоб поборотися хоча б за нічию, цього було мало. 4:1 - впевнена перемога "TGS", який піднявся на третє місце в турнірній таблиці.

Другим матчем для "СушиЯ" було випробовування "Нікосос". Команда Сисоєва набрала пристойний хід, тому у звітному поєдинку напевно хотіла взяти, що називається, чергові три очки. Треба сказати, що це у хлопців вийшло, при цьому витрачати більше зусиль не довелося. Дубль Шишова і точний удар Бачуріна зняли всі питання про переможця матчу, в якому "Нікос"впевнено здобув чергові три очки і піднявся на вершину турнірної таблиці своєї групи.

Самим цікавим, з точки зору інтриги, виявився поєдинок між "РПЛ" і "ПУМБ". "Радикалам" перемога потрібна була кров з носу, адже в іншому випадку команда могла завершити груповий етап на третьому місці. "Банкіри", у свою чергу, достроково гарантували собі перше місце в групі, тому на цей матч могли вийти абияк.

Але, як виявилося, Кравець і компанія були налаштовані вкрай рішуче і вже на третій хвилині Поляків вивів свою команду вперед - 0:1. Благо на дев'ятій хвилині "радикалам" вдалося відновити рівновагу в рахунку, коли Федорук реалізував вихід на побачення з кіпером суперника - 1:1. Але це були не останні забиті голи в першому таймі. Звонков і Поляків змогли ще по разу залишити свої послання у воротах біло-червоних, і здавалося, що на перерву команди підуть за більш ніж впевнену перевагу "ПУМБ", але Мамонов, за кілька секунд до свистка, зробив рахунок 2:3.

Другий тайм обіцяв бути дуже цікавим і, можливо, таким би і вийшов, якби не два швидких голи від Кравця та Звонкова, які фактично вбили інтригу в нашому матчі. Безумовно, варто згадати про те, що в кінці обидві команди обмінялися результативними ударами, але на результат матчу це жодним чином не вплинуло. 6:4 - третя поспіль перемога "банкірів", які закінчують другий груповий етап на першому місці.

Неймовірно результативним вийшов поєдинок між "ДКС", який до кінця турніру набрав дуже пристойну форму, і "Juscutum". Після цього матчу відразу кілька футболістів увірвалися в гонку бомбардирів корпоративного дивізіону, Наприклад, нападник "Juscutum" Султан Алім відзначився одразу п'ятьма точними ударами, а його опонент з протилежної команди, Жук, змусив голкіпера суперника чотири рази діставати м'яч з сітки власних воріт. Більш того, Кучинський та Мельник змогли оформити дубль, а ця неймовірна перестрілка завершилася перемогою "ДЕС" з рахунком 9:6.

Одним з центральних матчів минулих вихідних було протистояння "Партекса" і "Profit". Переможець цього матчу ставав щасливим володарем першого місця у своїй відбірковій групі.

Треба сказати, що спочатку здалося, що саме футболісти "Профіту" зможуть здобути такі бажані три очки, адже саме ця команда змогла відзначитися вже на четвертій хвилині поєдинку, завдяки точному удару Шеремети - 0:1. Тим не менш, "Шевротекс", як жартома називають свою команду футболісти "Партекса" практично одразу змогли відігратися, а точний удар Андрейко і зовсім дозволив вийти вперед - 2:1. Більш того, в середині другого тайму Роянов забив третій м'яч своєї команди, який виявився останнім у звітному поєдинку - 3:1.

Чергову свою перемогу вдалося здобути футболістам "TopGoods", які в запеклій боротьбі переграли "CashPoint". Багато в чому це вдалося зробити завдяки активній грі Кучеренка, який не лише відзначився дублем, але і був найактивнішим на футбольному майданчику. Біло-чорним вдалося дотиснути своїх опонентів лише в самому кінці поєдинку, коли точні удари Осташевського і Бондаренка зняли всі питання про переможця зустрічі - 5:2.

Два поєдинки, на жаль, зовсім не порадували результативністю. "Squadra Amici di" у впертій боротьбі перемогла хлопців з "Будівельника", завдяки єдиному результативному удару від Чулкова - 1:0. А в матчі "Crytek" і "Lord Music" переможця виявлено не було, адже обидві команди двічі відзначилися у воротах один одного - 2:2.

За матеріалами офіційного сайту Федерації футзалу Києва

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!