ФК “ІнБев” – володар Кубку Житомирського міського голови - 2017

8 вересня завершився розіграш Кубку Житомирського міського голови, який Асоціація футзалу м. Житомира спільно з Житомирською міською радою проводять з нагоди відзначення Дня міста вже понад 15 років. Вирішальний матч відбувся у залі ФОКу й зібрав повну залу вболівальників. За головний трофей турніру змагалися “Грантех” та ФК “ІнБев”, які здобули це право з-поміж 16 команд, пройшовши груповий етап та раунд плей-офф. Власне фінальний матч розгортався за справжнім голлівудським сценарієм, хоча чи могло бути інакше після шаленої півфінальної серії у виконанні ФК “ІнБев” та “Грантеху”?

ФК “ІнБев“ – “Грантех” 3:3 (по пенальті - 6:5)
Голи:
Федорченко 4; Марцун 13; Горло 14 - з 10-метрового; – Біляченко 11, 13; Алєксєєв 25;
Попередження: немає – Даценко, Слинько
Вилучення: Горло – немає

У самому дебюті гри удар Федорченка виявився нерозв’язною задачею для воротаря “Грантеху” Даценка – 1:0. У подальшому господарі контролювали хід матчу та вміло перекривали всі вільні зони для атак суперника, а тому футзалістам “Грантеху” довелося прикладати вдвічі більше зусиль аби створити власні гольові моменти. Тим не менше хвилинна розслабленість господарів коштувала їм двох пропущених м’ячів у виконанні Біляченка. На таку спритність у складі “ІнБева” відповів Марцун: Богдан класно спіймав на ногу м’яча з подачі кутового і в один дотик поклав круглого в дальній кут. А крапку у першому таймі поставив Горло – 3:2.

У другій половині матчу команди обмінювалися гострими атаками, почергово володіли ініціативою, а все найцікавіше приберегли на заключних п’ять хвилин. Саме на 23-й хвилині гравець господарів Горло отримав другу жовту картку, залишивши свою команду в меншості. А коли здавалося, що гості змарнували свій шанс забити, Алєксєєв зважився на дальній постріл – 3:3. Попри всі старання суперників більше голів у матчі забито не було, а тому доля Кубку вирішувалася у серії пенальті. Міцнішими нерви виявилися у гравців “ІнБева”, тоді як у складі “Грантеха” Біляченко у першому ж ударі серії пробив вище воріт.

Голкіпер “Грантеха” Євген Даценко за свої сейви протягом турніру був відзначений організаторами як кращий воротар Кубку, кращим гравцем, попри вилучення у фінльному матчі, було визнано футзаліста ФК “ІнБев” Ігоря Горла, а от ні Горло, ні його одноклубник Марцун не змогли наздогнати капітана ФК “Атлет-Житомир” Коваля за кількістю забитих м’ячів, а тому саме Юрій з десятьма голами став кращим бомбардиром турніру. Індивідуальні нагороди, а також медалі, дипломи та головний трофей – Кубок Житомирського голови, вручали секретар Житомирської міської ради Наталія Чиж і голова Асоціації футзалу м. Житомира та Житомирської області Віктор Таран.

За матеріалами офіційного сайту Асоціації футзалу Житомирщини

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!