КР АФЛУ-2018: День перший (СК СумДУ)

До вашої уваги підсумки матчів першого ігрового дня у СК СумДУ.

11:00  Група D  Сатурн (Вапнярка, Вінницька обл.) - Продексім-2 (Херсон) 2:4 (0:3)
Голи:
 Мунтян (19), Мартинюк (21) - Поплевічев (4), Белан (8), Волков (9), Кошевий (24)

Стартовий матч першого ігрового дня, як і усього турніру загалом, почався з традиційної для таких випадків стартової розвідки. Ігровою ініціативою з перших хвилин заволоділи номінальні гості, але до якоїсь реальної небезпеки справа не доходила. Більш-менш реальну нагоду вивести херсонців уперед на четвертій хвилині мав Максим Кошевий, проте, після його пострілу з гострого кута м’яч влучив у стійку. Та все ж домінування «біло-синіх» на майданчику колись мало втілитися у матеріальну перевагу. І це трапилося на четвертій хвилині першого тайму. Після розіграшу стандартного положення ігровий снаряд до сітки воріт Володимира Булата надіслав Віталій Поплевічев. Опинившись у ролі наздоганяючих, команда з Вапнярки дещо активізувалася. Господарі завдали по воротах дублерів «Продексіму» кілька небезпечних ударів, але частину із них заблокували польові гравці херсонців, а у решті випадків безпомилково на лінії воріт діяв Владислав Масалов. За чотири хвилини до закінчення тайму «Сатурн» отримав право на доволі перспективний штрафний, але після удару Шкурака м’яч влучив у стійку, а добиванню Мунтяна трохи забракло влучності. І тут же спрацювало правило «не забиваєш ти – забивають тобі». Вже у наступній атаці після удару Данила Белана Володимиру Булату знов довелося витягати «кулю» із сітки власних воріт – 0:2. Дуже швидко відбулося і третє взяття воріт «Сатурну». І трапилося воно, знов-таки, після розіграшу стандартного положення. Цього разу це був кутовий, розіграш котрого завершився потужним та прицільним пострілом Волкова. Вже перед самісіньким завершенням першої половини гри представники Вінничини мали реальну нагоду трохи скоротити відставання, але Волошин якимось дивом з близької відстані не влучив у порожній кут воріт суперника. На тому перша половина протистояння і завершилася. На перерву суперники пішли за рахунку 0:3. 

Здавалося, що шансів врятувати цю гру за дванадцять хвилин другого тайму у номінальних господарів не так вже й багато. Тим більше, малюнок гри по перерві особливо не змінився. Більш майстерна та мобільна молодь херсонців впевнено контролювала хід гри та якихось серйозних підстав для сумнівів у тому, що гра завершиться на їх користь, не давала. Перша половина другого тайму так і минула без небезпечних моментів біля тих чи інших воріт. Воно  й не дивно, адже одна команда грала по рахунку, а інша вже просто не мала сил переломити хід гри. Так тривало до дев’ятнадцятої хвилини, коли Олександру Мунтяну ударом у падінні вдалося змусити Масалова капітулювати – 1:3. Пройшло якихось дві хвилини і у звітну гру якимось дивом повернулася інтрига. Мартинюк опинився перед воротами «Продексіму-2» і, замість того, щоб банально пробити на силу, майстерно перекинув м’яч через воротаря – 2:3. Незважаючи на таке раптове загострення інтриги, останні хвилини зустрічі пройшли без зайвих емоцій. На останній хвилині «Сатурн» спробував врятувати гру, підключаючи до атак п’ятого польового, але це обернулося для них голом у порожні ворота від Максима Кошевого.

11:50  Група E  Атлетик (Бровари, Київська обл.) - Вікторія (Краматорськ, Донецька обл.) 1:1 (0:0)
Голи: 
Степаненко (15) – Сороченко (24)
Попередження: Салтанов (7), Бодров (22) - Синельник (7), Карпунін (15), Філіп (18)

Початок другого матчу був чимось схожий на попередній поєдинок, який кількома хвилинами раніше завершився у манежі СумДУ. «Атлетик» швидко взяв хід гри під свій контроль, і здавалося, що забитий гол – це лише справа часу. Цьому були цілком логічні пояснення. По-перше, команда з Броварів привезла до Сум шістнадцять гравців, у той час як у їх суперника не було навіть двох повноцінних четвірок. По-друге, у складі «Атлетика» грало кілька дуже досвідчених виконавців, які мають досвід виступів на найвищому рівні. А вони, як ви розумієте, здатні витиснути максимум навіть з тих ігрових епізодів, від яких особливої небезпеки очікувати не варто. Відмінний шанс підтвердити наші слова мав на шостій хвилині Максим Івонко, але на його удар з близької відстані якимось дивом зреагував Антон Ремез. Він же врятував свою команду і після дальнього пострілу Сергія Степаненка кількома миттєвостями пізніше. Гра йшла, ігрова перевага залишалася на боці команди з Броварів, але рахунок так і не змінювався. Здавалося, що виправити ситуацію на одинадцятій хвилині вдасться Ярославу Кутовому, але, замикаючи вдалий простріл партнера по команді, він влучив у ближню стійку воріт. Перший тайм так і завершився не зовсім логічною, виходячи з перебігу подій на майданчику, нічиєю – 0:0.  

Друга половина гри почалася дещо несподівано. «Вікторія» створила кілька дуже перспективних епізодів біля воріт суперника, один з яких цілком міг втілитися у гол. Проте, після потужного удару Сороченка «Атлетик» врятував каркас воріт. Тим не менше, поступово усе стало, так би мовити, на свої місця. Команда з Броварів почала поступово знову підбиратися до воріт краматорців, і на п’ятнадцятій хвилині нарешті втілила свою перевагу у гол. Взяття воріт оформив капітан «Атлетика» Сергій Степаненко. Також не можна не відзначити той факт, що, на відміну від першої гри, у цьому протистоянні вистачало фолів та жовтих карток. На двадцять першу хвилину, наприклад, команди мали на двох аж чотири попередження. А тим часом «Атлетик» ледь не подвоїв рахунок. Цього разу після удару метрів з десяти каркас воріт врятував вже «червоно-білих». За півтори хвилини до фінальної сирени номінальні гості почали грати з п’ятим польовим. Постійне нагнітання ситуації призвело до того, що дуже швидко їх суперник «заробив» п’ятий, а згодом і шостий фоли. Станіслав Сороченко з десятиметрової позначки дуже потужно а, як кажуть, по-більярдному пробив у самісіньку дев’ятку – 1:1. Гра так і завершилася у нічию, яку для «Вікторії» у подібній ситуації можна розцінювати, як перемогу.

12:40  Група F  Володимир (Тиврів, Вінницька обл.) - Торпедо (Миколаїв) 7:3 (2:0)
Голи: 
Васалатій (4, 13, 18, 21), Поліщук (8), Фещенко (13), Солодов (20) – Сторубльовцев (10), Барський (15), Хрипко (21)
Попередження: Солодов (20) - Сторубльовцев (13)
Вилучення: Старорубльовцев (16, повторне попередження)

Тиврівський «Володимир» приїхав до Сум не в оптимальному складі. Як мінімум, не було Максима Коптєва, який є лідером і одним з головних ідеологів колективу. Не було у манежі СумДУ і чисельної армії вболівальників, які палко підтримували свою команду у Києві під час матчів Всеукраїнського фіналу АФЛУ. Проте, це не завадило представникам Вінницької області вдало розпочати гру і дуже швидко повести в рахунку. На четвертій хвилині голом відзначився Владислав Васалатій. За дві хвилини Циня міг, і навіть мав, подвоювати перевагу «біло-синіх», але після його удару м’яч влучив у воротаря. Невдачу свого партнера по команді дуже швидко виправив капітан «Володимира» Володимир Поліщук, котрого гравці «Торпедо» забули накрити на межі власного карного майданчика – 2:0. Та втримати комфортну перевагу фаворитам не судилося. За дві хвилини до перерви гол у відповідь забив Старорубльовцев.

Початок другого тайму був вщерть наповнений цікавими подіями. Для початку згаданий вище Старорубльовцев заробив небезпечний штрафний біля власних воріт, за що, до того ж, отримав попередження. Нажаль, отримане попередження стало не єдиним покаранням миколаївців за це порушення, адже Васалатій зумів втілити штрафний у забитий м’яч. А вже у наступній атаці справи «Торпедо» стали зовсім кепськими. Цього разу їх ворота вразив Ігор Фещенко. Трохи згодом, його тезка Барський відіграв один м’яч і, як здавалося, подарував номінальним гостям надію на порятунок,. Та сталося не так, як гадалося. Старорубльов отримав повторне попередження і залишив свою команду у меншості, а Владислав Васалатій, скориставшись цим, оформив хет-трик. Далі – ще цікавіше. Колишній гравець «Юні-Ламан» Андрій Солодов забиває, здавалося б, фатальний для «Торпедо» гол, але Хряпко відзначається у відповідь, і миколаївці знов, хоча б суто формально, повернулися до гри. Такий розвиток подій не сподобався Васалатію, і той вирішив ще поповнити свій гольовий доробок – 7:3. На останніх хвилинах «Володимир» почав грати у п’ять польових. У першу чергу, таким чином команда намагалася вбити час, що залишався до завершення гри. І така тактика повністю себе виправдала. Гра так і завершилася з рахунком 7:3.   

13:30  Група G  PARTIZAN (Київ) - Локомотив (Лиман, Донецька обл.) 6:1 (1:1)
Голи: Бульбін (1, 18, 24), Мельник (13, 18), Федорченко (17) – Ляльченко (2)
Попередження: - Панасюк (1), Савостенок (3)

Гольова феєрія попередньої гри немов перекочувала на звітний матч, адже вже в самому дебюті зустрічі суперники встигли обмінятися голами. Спочатку Олександр Бульбін вивів киян вперед, а, менш ніж за хвилину, Володимир Ляльченко відновив паритет у рахунку. Після такої результативності на початку, у грі настало певне затишшя. Команди діяли на зустрічних курсах, але більш-менш небезпечних моментів ми не спостерігали. Особливо активним у ці хвилини на майданчику був вічно молодий Вячеслав Листопад. Цього гравця команди «PARTIZAN» можна сміливо вважати одним з найдосвідченіших гравців цьогорічного Кубку регіонів. На останній хвилині тайму номінальні гості мали у своєму пасиві п’ять фолів, проте, на щастя для них, до пробивного шостого порушення справа так і не дійшла.

Другий тайм розпочався по добре знайомому нам сценарію. Сергій Мельник вже на тринадцятій хвилині отримав спортивний снаряд на правому фланзі атаки своєї команди і потужним  ударом під поперечину вдруге у цій грі вивів «PARTIZAN» вперед – 2:1. І знов на майданчику запанувала гра на зустрічних курсах. Команди один за одним створювали небезпечні моменти, але не вистачало головного – реалізації. Кардинальним чином ситуація змінилася за сім хвилин до фінальної сирени. «Партизанам» вдалася надзвичайно продуктивна хвилина ігрового часу, впродовж якої вони відзначилися тричі (!). «Дублі» оформили Олександр Бульбін та Сергій Мельник, а Яків Федорченко відзначився вперше. Фактично, на цьому інтригу у даному поєдинку було вбито. «PARTIZAN» почав грати від оборони і методично доводити гру до підсумкової і, до того ж, цілком заслуженої перемоги. Більш того, на останній хвилині Бульбін забив свій третій гол і поставив крапку у цій грі – 6:1.

14:20  Група D  Продексім-2 (Херсон) - Квадр (Харків) 0:3 (0:1)
Голи:
 Онацький (12), Рябчун (15), Ольховський (22)
Попередження: Імам (6)

У порівнянні зі грою «партизанів» та «залізничників», перший тайм поєдинку херсонців та харків’ян видався доволі виваженим і, як то кажуть, академічним. Суперники грали від простоти, намагаючись, в першу чергу, не припуститися помилки, а вже потім думали про атаки. По суті, уся активність обмежувалася дальніми ударами по воротах, з якими обидва голкіпери справлялися без особливих проблем. Змінити ситуацію міг небезпечний штрафний удар, призначений у напрямку воріт «Продексіма», за чотири хвилини до закінчення тайму. Харків’яни навіть хвилинну перерву взяли для того, щоб спланувати розіграш стандарту, але втілити свою ідею у життя їм не вдалося. Останні хвилини першої половини пройшли у тому ж ключі. Здавалося, що на перерву команди так і підуть за нічийного рахунку, але за лічені секунди до сирени ворота херсонців вразив Владислав Онацький – 0:1.

Після перерви становище «мельників» погіршилося. Номінальні господарі поєдинку забули на підступах власного карного майданчику Андрія Рябчуна, і той скористався своєю нагодою подвоїти перевагу «Квадра» «на відмінно». Враховуючи те, що виправити ситуацію, яка склалася, херсонцям не вдавалося, за чотири хвилини до завершення гри вони почали підключати до своїх атак п’ятого польового гравця. Така тактика дозволила «біло-синім» взяти м’яч під свій контроль, але створювати хоч якусь небезпеку біля воріт опонента не вдавалося. Більш того, одна з контратак харків’ян завершилася третім голом. «Продексім-2» намагався й надалі грати у свою гру, але забити бодай гол престижу цій команді так і не вдалося.     

15:10  Група E  Вікторія (Краматорськ, Донецька обл.) - Сумиобленерго (Суми) 3:1 (2:1)
Голи:
 Карпунін (2), Сороченко (7), Ремез (24) – Смолінський (8)
Попередження: Хабовець (18)

Початок дебютної гри єдиної сумської команди, яка цього дня грала у легкоатлетичному манежі СумДУ, в Кубку регіонів АФЛУ видався невдалим, адже вже на другій хвилині гри вона опинилася у ролі наздоганяючих. М’яч до сітки воріт «енергетиків» надіслав Андрій Карпунін. Цього разу відзначився автор рятівного для «Вікторії» дабл-пенальті Станіслав Сороченко. Ледь почали сумчани потроху оговтуватися від першого голу, як пропустили удруге. На щастя, майже одразу ж підопічним Євгена Хабовця, зусиллями Олександра Смолінського, вдалося знову скоротити відставання в рахунку до мінімуму. Після цього «Вікторія» володіла ініціативою, але довести до логічного завершення хоча б один зі створених моментів її гравцям не вдалося. А реальні можливості для цього в них були. Одразу ж згадується момент, який трапився за п'ятнадцять секунд до перерви, коли після намагання підключитися до атаки воротаря Дениса Дерев’янко, гравець команди з Краматорська трохи не влучив по порожніх воротах.

Другий тайм зустрічі був для «Сумиобленерго» більш обнадійливим. Як мінімум, команда почала створювати моменти. Реалізація, щоправда, продовжувала кульгати на обидві ноги. Свістун пробив у руки воротарю, а удар Смолінського у дуже перспективному епізоді було заблоковано одразу кількома гравцями краматорців. Трапився під час другої половини гри і один суперечливий епізод. Після падіння Ляпи у карному майданчику «Вікторії» гравці сумської команди натякали арбітрам на те, що варто було б призначити пенальті. Проте, у вершителів футзального правосуддя була інша думка. Як здалося, дивлячись на епізод з боку, така думка була цілком слушною. Не обійшлося у цьому матчі й без гри з п’ятим польовим. Та підключення Олега Ляпи до атак отримало зворотну дію. Після одного із перехоплень кіпер «Вікторії» Антон Ремез вразив сітку порожніх воріт і тим самим встановив підсумковий рахунок – 3:1.

16:00  Група F  Торпедо (Миколаїв) - Чайка (Кремінна, Луганська обл.) 2:7
Голи: 
Тарасов (15), Хрипко (20) - Коваленко (5, 23, 24), Семиволос (9), Кучирка (16, 18), Савченко (19)
Попередження: Семиволос (9)

Бойовий настрій команд на гру якнайкраще характеризує епізод, який трапився вже на першій хвилині, коли кілька гравців «Чайки», бажаючи забити гол, завалили ворота. Таке налаштування команди просто не могло не принести свої плоди. Вже за кілька хвилин така думка отримала своє підтвердження, коли Тарас Коваленко надіслав м’яча за призначенням. Варто відзначити, що ця гра вирізнялася надмірними емоціями гравців, а часом і грубістю. На щастя, суддям вдалося швидко вгамувати пристрасті на майданчику і завершувався тайм вже в більш спокійній обстановці. А тим часом, за дві хвилини до перерви, «Чайка» подвоїла рахунок. Зробив це Ярослав Семиволос. Він же за кілька десятків секунд отримав попередження, але це вже навряд чи зіпсувало йому настрій. Перша половина гри так і завершилася за рахунку 0:2.

Такий рахунок змушував «Торпедо» щось змінювати. Адже, будь-який результат, окрім перемоги, швидше за все, залишав команду на підсумковому третьому місці групи F. Дуже швидко їм все ж вдалося скоротити відставання, але це стало для миколаївців слабкою втіхою. Гравці «Чайки», відчувши, що перемога може вислизнути із рук, додали в активності і, врешті-решт, повернули ситуацію під свій контроль. Для початку «дублем» відзначився Данило Кучирка, а коли «торпедівці» спробували зіграти без воротаря, їх миттєво покарав Сергій Савченко. Але й на цьому цікаві події у цій грі не завершилися. Не встиг Михайло Хрипко зробити рахунок хоча б трохи приємнішим для «Торпедо», як Тарас Коваленко відповів двома влучними пострілами. У цій зустрічі на рахунку Тараса «хет-трик». Враховуючи результати двох перших ігор у даній групі, можна вже напевно сказати, що миколаївський «Торпедо» посяде третю сходинку. А ось доля двох перших місць вирішиться у очному протистоянні «Чайки» та «Володимира».  

16:50  Група G  Локомотив (Лиман, Донецька обл.) - Олімпік (Ужгород) 2:2 (0:0)
Голи:
 Зірка (14), Панасюк (19) – Антоник (18), Головач (20)

Останнім у гру цього дня вступав ужгородський «Олімпік». Так вже сталося, що суперником «олімпійців» у цій зустрічі була команда, якій втрачати вже було нічого. Отже, на глядачів мав чекати цікавий, безкомпромісний поєдинок. Так, загалом-то, і сталося. Обидві команди зосередилися на надійному захисті і контролі м’яча. Тому вийшло так, що гра у першому таймі проходила здебільшого у центральній частині майданчика, що є дещо нетиповим для футзалу. У підсумку, вперше цього дня перша половина гри так і завершився без забитих голів.

Початок другого тайму подарував надію на те, що гра нарешті стане дещо цікавішою. Менш, ніж за хвилину після поновлення гри «Локомотив» вийшов уперед, а це мало  означати, що в останні десять хвилин матчу «Олімпік» буде вимушений йти вперед більшими силами. Та насправді усе вийшло дещо інакше. Невідомо, чи то пропущений гол так засмутив ужгородців, чи суперник так прагнув збільшити свою перевагу, але в найближчі хвилини більш активним був саме «Локомотив».  А потім почалося те, заради чого було варто чекати весь цей час. З вісімнадцятої по двадцятої хвилини розстановка сил змінювалася тричі. Спочатку «Олімпік» зрівняв рахунок, потім «Локомотив» знов вийшов уперед, а вже у наступній атаці встановився нічийний рахунок – 2:2. Цього разу вже остаточний.

17:40  Група D  Квадр (Харків) - Сатурн (Вапнярка, Вінницька обл.) 1:2
Голи:
 Кучковський (2, с.в.), Мунтян (11), Мартинюк (12)
Попередження: - Мартинюк

Враховуючи ігри цих двох команд з другим складом херсонського «Продексіма», фаворитом звітного протистояння був саме «Квадр». Харків’яни виглядали досить дисциплінованим і добре тактично побудованим колективом. Статус фаворита ця команда підтвердила вже на перших хвилинах. Щоправда, допоміг їй у цьому гравець «Сатурна» Валентин Кучковський, який зрізав м’яч у власні ворота. Здавалося, що ця невдача психологічно надломить представників Вінницької області, та надалі команда зібралася і зуміла «заморозити» мінімальне відставання в рахунку, за що їй варто віддати належне. Більш того, «червоні» мали відмінну можливість для того, щоб зрівняти рахунок, але «Квадр» підстрахувала стійка воріт. Тим не менш, старання номінальних гостей не минули дарма, і вже за кілька хвилин вони все ж отримали свою винагороду. Спочатку Олександр Мунтян таки зрівняв рахунок, а у одній із наступних атак його тезка Мартинюк дещо несподівано вивів «Сатурн» уперед.
Тепер вже демонструвати власний рівень, а разом з тим і доводити закономірність перемоги у першій грі, мав «Квадр». У протилежному випадку, ми отримали б ситуацію, коли усі три команди мали б у підсумковій турнірній таблиці групи D рівну кількість очок. І «Квадр» почав додавати. У команди почали  виникати хоч і не стовідсоткові, та все ж моменти. А коли є моменти, то можна очікувати й голів. Хоча, заради справедливості, варто відзначити й те, що за такої гри свої нагоди для зустрічних випадів почали отримувати й гравці «Сатурна». Одним словом, почалася цікава гра на зустрічних курсах, від якої пересічні любителі футзалу мали отримати справжню насолоду. У підсумку, забитих м’ячів після перерви ми так і не побачили, але загальні враження від якості гри жодним чином від того не зіпсувалися.

18:30  Група E  Сумиобленерго (Суми) - Атлетик (Бровари, Київська обл.) 1:3 (1:2)
Голи:
 Ляпа (12) - Салтанов (7), Скрид (8), Степаненко (23)
Попередження: Ляпа (15)

Поразка у першому матчі змушувала «Сумиобленерго» грати тільки на перемогу. Якщо, звісно, вони мали на меті продовжити свій турнірний шлях у Вищій лізі. Проте, сумчани мали об’єктивно оцінювати власні сили та, перш за все, рівень суперника. Як ми вже писали у звіті першого матчу команди з Київщини, вона має у своєму складі достатньо кваліфікованих виконавців з досвідом гри на найвищому рівні, які здатні, так би мовити, зробити різницю. У середині першого тайму клас цих гравців дався взнаки, хоча й результативними діями відзначалися не вони. Спочатку Салтанов відкрив рахунок, а за кілька десятків секунд Скрид, як здавалося, зробив становище «Сумиобленерго» майже безнадійним. Проте, у складі «енергетиків» також знайшовся свій досвідчений лідер, який повів команду за собою. Ним став Олег Ляпа, який перед самою перервою вразив ворота суперника і повернув у гру інтригу.

Після перерви «енергетики» заграли впевненіше. Як мінімум, суттєва перевага «Атлетика» вже не відчувалася. Та навіть по такій грі Івонко та компанія на екваторі другої половини гри мали відмінні шанси для того, щоб зняти усі питання. «Сумиобленерго» врятував лише самовідданий стрибок Євгена Хабовця, який вибив спортивний снаряд з самісінької лінії воріт. Розв’язка настала на двадцять третій хвилині, коли капітан «Атлетика» Сергій Степаненко втретє вимусив Дениса Дерев’янко капітулювати. 1:3 – «Атлетик» виходить із групи Е з першого місця, а сумчани стають третіми.    

19:20  Група F  Чайка (Кремінна, Луганська обл.) - Володимир (Тиврів, Вінницька обл.)4:5
Голи: 
Семиволос (11, 22, 23), Кучирка (12) - Фещенко (1, 19), Циня (3), Васалатій (9, 24)
Попередження: Семиволос (19), Кучирка (24) - Фещенко (11)

Звітний поєдинок мав відповісти на питання, який з цих двох колективів вийде із групи F з першого місця. Гравці «Володимира», тренер котрого після першої гри заявив про наміри команди поборотися за перемогу у турнірі, взялися за справу зі старту поєдинку. Одну із перших атак команди втілив у гол  Ігор Фещенко, а ще за хвилину залишений без нагляду на лінії карного майданчика Вадим Циня подвоїв перевагу своєї команди. Надалі гра перейшла у більш спокійне русло. Аж поки відносне затишшя не порушив Владислав Васалатій, котрий влучним ударом завершив вихід своєї команди 3 в 1. Це був вже п’ятий гол сімдесят сьомого номера «Володимира» цього дня. Важко сказати, що трапилося з гравцями цієї команди потім, але наприкінці тайму їх беззаперечна перевага раптом кудись зникла. Для початку Семиволос відіграв один м’яч. У одній з наступних атак свою команду неймовірним чином врятував Кудімов, а ще за кілька десятків секунд і він був безсилим, коли Данило Кучирка невідпорно пробив після розіграшу стандарту – 2:3.

Після такого завершення першої половини гри психологічна перевага мала перейти на бік гравців «Чайки». Хоча, з іншого боку, перерва була для «Володимира» надзвичайно вчасною. Бо хто знає, чим би усе закінчилося, якби хлопці не отримали час, аби відновитися після своєрідного нокдауну. До середини другої половини гри зберігалася ігрова рівновага, і лише на дев’ятнадцятій хвилині Ігор Фещенко, майстерно перегравши воротаря у ближній дуелі, збільшив перевагу «Володимира» до двох голів. Здавалося, що на цьому гру вже можна завершувати, але у «Чайки» знайшовся свій герой-рятівник. Ним виявився Ярослав Семиволос. Впродовж хвилини він відзначився двічі, і за такого перебігу подій з першого місця мала виходити вже «Чайка». І все ж останнє слово було за номінальними гостями. На останній хвилині крапку у неймовірному поєдинку поставив кращий бомбардир першого ігрового дня Владислав Васалатій! 4:5 – «Володимир» - перший!  

20:10  Група G  Олімпік (Ужгород) - PARTIZAN (Київ) 1:4 (0:3)
Голи: 
Антоник (18) - Мельник (2, 8, Мовчан (3), Федорченко (20) 

Ось кому не можна було позаздрити, так це «Олімпіку». Грати лише з одним запасним гравцем проти такого серйозного суперника, яким, без сумніву, є столичний «PARTIZAN», надзвичайно важко. І, у принципі, перший тайм не залишив господарям жодних шансів. «PARTIZAN» наче й не зробив нічого особливого, але комфортний результат було забезпечено. Сергій Мельник до десятої хвилини оформив «дубль», а Максим Мовчан забив третій гол. 

Після перерви повна ігрова перевага збереглася за киянами. І хоча «Олімпіку», зусиллями Максима Антоника, все ж вдалося відіграти один м’яч, «PARTIZAN» так і переміг з різницею у три голи. Крапку у матчі, та й у сьогоднішньому ігровому дні загалом, поставив Яків Федорченко. Таким чином, кияни крокують до раунду плей-оф Вищої ліги з першого місця, а «Олімпік» стає другим.

Джерело: АФЛУ

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!