Кубок міського голови Житомира: результати чвертьфінальних матчів

4 та 5 вересня на майданчику житомирського ФОКу відбулись чвертьфінальні матчі Кубку житомирського міського голови. Пропонуємо Вашій увазі їх результати.

Понеділок, 4 вересня

ФК «Атлет-Житомир» – «Медик» 8:3 (4:2)
Голи:
Коваль 1, 19, 25; Киришун 7, 11; Борисюк 8; Литвиновський 17; Ткачук 17; – Данюк 8; Любченко 10; Когут 19;
Попередження: немає

Більшість глядачів у залі ФОКу встигла поховати «Медик» після голу Коваля на першій хвилині матчу, але як показав розвиток подій у першому таймі дарма. У подальшому «атлети» хоча і володіли ініціативою й притисли «медиків» до власних воріт, подвоїти свою перевагу господарям ніяк не вдавалося. Зате після голу Киришуна, Омелянчук з Борисюком втекли в контр-атаку і останній довів рахунок до 3:0. Лише після цього гостям вдалося відквитати один м’яч зусиллями Данюка. Гол настільки надихнув гостів, що вони вивели на ударну позицію Любченка і Артур забив другий м’яч «Медика». А якби не поперечка, Романенко повинен був зрівнювати рахунок у матчі. Як це часто буває, у відповідь гості пропустили, автором четвертого взяття воріт став Киришун.

Тактика високого пресингу, яку футзалісти «Медика» почали активно застосовувати на початку другого тайму, призвела лише до декількох пропущених м’ячів, тоді як в атаці гості спромоглися лише на м’яч Когута всередині тайму. На цьому успіхи «медиків» в атаці закінчилися, хоча вони і спробували відквитати декілька м’ячів, граючи в п’ять польових. Наостанок голкіпер ФК «Атлет-Житомир» Проценко декілька разів вступив у гру, господарі змарнували декілька гольових моментів, хоча і забили ще двічі, а матч завершився впевненою перемогою ФК «Атлет-Житомир» з рахунком 8:3.

ФК «ІнБев-Полісся» – «Роял сіті» 9:1 (2:0)
Голи:
Марцун 2, 17, 19, 24; Горло 13, 23; Самчик 25; Левченко 28;  Горносталь 28; – Синицький 16; Островський – -14;
Попередження: Марцун – Денисюк

Зусиль футзалістів ФК «ІнБев-Полісся» Горла та Горносталя виявилося замало аби відкрити рахунок у матчі: удару Ігоря забракло влучності, а момент Сергія нейтралізував воротар Логановський. Однак зупинити Марцуна не зумів ніхто і Богдан відкрив рахунок у матчі. Тим часом воротар господарів Ковальчук теж не залишався без роботи. Денис вперше вступив у гру всередині тайму, коли потягнув удар Синицького, а невдовзі зупинив вихід віч-на-віч Островського. Під завісу тайму вже поперечка завадила Островському зрівняти рахунок, а у відповідь «Роял сіті» пропустили після дальнього пострілу Горла – 2:0. Невгомонний Островський отримав черговий шанс забити, цього разу з дабл-пенальті, але Андрій пробив повз ворота.

Що не вдалося Островському у таймі першому, реалізував Синицький на початку другої 14-хвилинки. Однак, на гол Богдана у складі ФК «ІнБев-Полісся» відповів Марцун. Далі були ще два м’ячі у виконанні Марцуна і черговий дальній влучний постріл Горла, які, однак жодним чином не вплинули на бойовий настрій гравців «Роял сіті». Гості мали декілька нагод скоротити розрив у рахунку, але голкіпер ФК «ІнБев-Полісся» Ковальчук більше не пропускав, тоді як його партнери раз за разом вражали ворота «Роял сіті». У підсумку 9:1 –  ФК «ІнБев-Полісся» чекає на свого суперника у півфіналі.

Вівторок, 5 вересня

«Грантех» –  «Joystick» 4:0 (3:0)
Голи:
Алєксєєв 1, 24; Галетко 4, 6; 
Попередження: немає

Стартова активність гравців «Грантеха» призвела до двох голів. Уже на першій хвилині Алєксєєв відкрив рахунок у матчі, а невдовзі Галетко замкнув простріл Орлика. А поки гості збиралися з думками той-таки Галетко зважився на дальній постріл – 3:0. Гості хоча і намагалися доводити свої атаки до логічного завершення, а воротар «Грантеху» Даценко залишався без роботи. Гості активізувалися під завісу тайму, але пробити воротаря суперника все ж не змогли. Більше того, реалізуй гравці «Грантеху» бодай половину зі своїх нагод, рахунок ще у першому таймі міг сягнути більш розгромних цифр, аніж 3:0.

Попри всі спроби гравців «Joystick» у другому таймі, сценарій гри кардинальних змін не зазнав. Попри всі спроби футзалістів «Joystick» вплинути на перебіг матчу, господарі організовано грали у захисті, практично не залишаючи шансів супернику. А після четвертого забитого голу у виконанні Алєксєєва, місія відігратися для гостів стала неможливо. Наостанок візажівська п’ятірка «Грантеха» продемонструвала майстер-клас із тримання м’яча вп’ятьох, а матч так і завершився впевненою сухою перемогою «Грантеха» з рахунком 4:0.

ФзК «Форца» – «ГазМяс» 0:1 (0:1)
Голи:
Юрченко 9;
Попередження: немає – Невмержицький

Чи не в першій атаці «ГазМясу» воротарю «Форци» Чорному довелося вступати у гру. Тарас зі своєю задачею впорався на відмінно, а от його одноклубники попри значно довшу лаву запасних ніяк не могли заволодіти ініціативою. Тим часом гравці «ГазМясу», граючи в одну заміну, контролювали хід матчу й практично не підпускали господарів до власних воріт. А на дев’ятій хвилині гравці «ГазМясу» нарешті втілили свою ігрову перевагу в гол: Чорний парирував удар Максимчука, а от під час добивання Юрченка був безсилий – 1:0. Більше у першому таймі глядачі у залі ФОКу голів не побачили, хоча і господарі спробували організувати штурм воріт суперника під завісу тайму.

Практично увесь другий тайм гравці «Форци» провели в атаках, однак з академічною побудовою захисник ліній «ГазМясу» нічого вдіяти не могли. Лише наприкінці гри гості двічі не встежили за суперником, але свою на місці був воротар Бондарець. Щодо «ГазМясу», то їх успіхи в атаці у другій половині матчу обмежилися пострілом Вакули у поперечку і підступним ударом Юрченка. Заключних три хвилини гравці «Форци» грали з п’ятим польовим, організували небезпечний постріл Шимановського, з яким впорався воротар Бондарець, однак склали зброю – 1:0 «ГазМяс» останнім оформлює путівку до півфіналу Кубку Житомирського міського голови.

За матеріалами офіційного сайту Асоціації футзалу Житомирщини
Фото: ФК «Атлет-Житомир»

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!