Літній чемпіонат Чорноморська. Хроніка 9 туру

Вашій увазі огляд матчів передостаннього, дев'ятого, туру літнього чемпіонату Чорноморська.

«Парма» - «Глорія» 0 – 5 (технічний результат)

Зовсім не зрозуміла логіка команди, яка знімається за два тури до закінчення змагань. Причому маючи реальні шанси на потрапляння в призери. Набридли поразки? Але ж у футбольному матчі перемогти може тільки одна команда.

«Судноремонтник» - «Шляховик» 8 – 3 (4 – 1)
Арбітри:
Сергій Морозов, Олександр Ткаченко
Голи: Калмацуй Олександр (5,12,13,20), Щербаков Володимир (5,15), Чукарін Геннадій (10), Жадан Ігор (17) – Перун Вадим (11), Реутов Ігор (16), Шибаєв Андрій (21)
Попередження: Мостовенко Максим («Шляховик»,3)

Так, «Шляховик» втратив всі шанси поборотися за медалі. Але матчі з його участю не стали менш напруженими, в них, в тому числі, вирішується доля чемпіонства. У першому колі «Шляховик» виграв у «Судоремонтника». Тепер «заводчани» не мали права на помилку і врахували досвід попередньої зустрічі. Протриматися проти потужного натиску «галактікос» «автодорівцям» вдалося всього п'ять хвилин, після чого послідував провал в обороні і чотири пропущені м'ячі. У другому таймі «Шляховик» може поскаржитися на певну частку невдачі, адже у них нарешті почали з'являтися моменти. Але чудово зіграв голкіпер «Судоремонтника» Олександр Сандуляк, а де не міг допомогти і він, рятував каркас воріт. Та й як то кажуть, щастить сильнішим. Свої ще чотири м'ячі у другому таймі заводчани забили. Покер Калмацуя Олександра дозволив йому серйозно відірватися від найближчого переслідувача в гонці бомбардирів.

«Ліга» - «OSSystem utd» 9 – 3 (3 – 2)
Арбітри:
Докучаєв Євген Парамонов Дмитро
Голи: Петренко Максим (6,14,17,19), Шинкарук Віктор (10,20,21), Вадим Шевцов (12), Гаврилюк Максим (+15) – Микола Івахнюк (1), Сидорук Іван (12), Данкоглов Дмитро (23)
Попередження: Битків Володимир («OSSystem»,15), Бричка Денис («OSSystem»,18), Яцентюк Денис («OSSystem»,21)
Вилучення: Маслов Віктор («Ліга»,11)

До матчу з «Лігою» у «OSSystem'а» залишалися теоретичні шанси навіть на друге місце. «IT-шники» зробили все від них залежне, щоб шанси з розряду теоретичних перевести в практичну площину. На жаль, рівна боротьба вийшла тільки в першому таймі. У другому «Ліга» згадала, що вони як-ніяк достроковий чемпіон і не залишила «OSSystem'у» жодних варіантів. Ну що ж, не вийшло з другим місцем, можна спробувати в останньому турі в грі з «Глорією» взяти бронзові нагороди.

«Арена» - «Efes» 2 – 2 (2 – 1)
Арбітри:
Сергій Морозов, Докучаєв Євген
Голи: Показацкий Олексій (4), Кандиба Павло (6) – Денисюк Олександр (4), Бурдюжа Віллі (24)
Нереалізовані 10-метрові удари: Денисюк Олександр («Efes»,4)
Попередження: Расовский Юрій («Арена»,12), Кандиба Дмитро («Арена»,18), Козик В'ячеслав («Efes»,18), Показацький Олексій («Арена»,19), Олександр Толкачов («Арена»,19), Коломейчук Віталій («Арена»,24)

Остання гра з «Efes'ом» для «Арени» була шансом вскочити на підніжку поїзда, що їхав до медалей чемпіонату. «Efes» же бореться за чемпіонство, звісно, що настрій у обох команд був просто позамежним. У першому таймі запал команд вилився в цікавий футбол. Рахунок відкрили «пивні» на четвертій хвилині. У наступній же атаці «гладіатори» його зрівняли. А ще через дві хвилини і зовсім вийшли вперед. Більше моментів у першій половині зустрічі команд реалізувати не вдалося, хоча створено їх було пристойну кількість, включаючи нереалізований 10-ти метровий удар. Другий тайм став торжеством анти-футболу. «Арена» відверто грала на утримання рахунку. У» Efes'а» не виходив розіграш м'яча. Обидві команди багато і грубо порушували правила і ще більше обговорювали рішення арбітрів. Тільки коли в кінці матчу «пивні» стали розігрувати п'ятого, з'явилися моменти. Спочатку «гладіатори» сфолили шостий раз, але Олександр Денисюк їх простив. А на останній хвилині не встежили на дальній штанзі за Віллі Бурдюжею, який зрівняв рахунок. Нічия, дуже не влаштувала обидві команди.

За матеріалами офіційного сайту Арсенал-Ліги

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!