Літня першість Запоріжжя з міні-футболу. Огляд 8 туру + ВІДЕО

У Прем’єр-лізі та Вищій лізі літнього чемпіонату Запоріжжя з міні-футболу відбувся, черговий, вже восьмий за ліком тур. Пропонуємо Вашій увазі його результати.

Прем’єр-ліга

«Нова хвиля» - «Січ Юнайтед» 1:8 (1:5)
Арбітри:
Валуєв Д., Гаценко, Валуєв А.
Голи: Кізим, 9 - Михайлов, 6, Подріз А., 8, Будін, 12, 20, 23, 40, Моргунов, 14, Грінь, 39.
Фоли: 0/1 - 0/2.
Попередження: Подріз А.

«Січ» зіткнулася з власним антинастроєм. Як не намагався Олександр Моргунов завести своїх підопічних, вони не показали свій рівень. Втім, на якій грали без кількох основних гравців, включаючи забивного воротаря (його успішно замінив Олександр Варич), «Хвилю» гості й пішки обіграли. Хоча повинні були пропустити більше.

 

«АІК-ЕКО» - «АРПІ» 3:0 (0:0)
Арбітри:
Гаценко, Валуєв Д., Валуєв А.
Голи: Харченко, 23, 40, Пісків, 28.
Фоли: 4/4 - 3/5.
Попередження: Трубаров, Босенко, Брожко, Кадомцев.

Втрата Андрія Огнистого, зайві емоції, причому внаслідок власних помилок, не дозволили «АРПІ» гідно протистояти супернику в другому таймі. До цього гра радувала великою кількістю моментів, боротьбою і численними сейвами воротарів. А після перерви гості напривозили собі голів, карток, свої можливості так і не реалізували. Багато в чому завдяки прекрасній грі Олексія Мельника. Стратегічно важлива перемога «АІК-ЕКО» над головним конкурентом. Шлях до чемпіонства відкритий, принаймні, до матчу у другому колі, але і там «АРПІ» доведеться ой як постаратися.

«Лотос» - «Мотор-ТПУ» 3:2 (2:1)
Арбітри:
Валуєв С., Товкач, Гусєв
Голи: Прінь, 4, 10, Рибалка, 33 - Шевченко, 7, Салімонов, 36.
Фоли: 4/3 - 0/2.
Попередження: Зелений, Анікєєв.

У «Лотоса» не було воротаря, у «Мотора» - замін. Таким чином, обидві команди, які віддають перевагу оборонному футболу, з не залежних від них причин грали майже у відкриту. Проблем у захисті було більше у гостей, тому перші два голи вони пустили після розкатів у порожні. У другому таймі у «Лотоса» став підключатися до атак виконуючий обов'язки воротаря, «Мотор» на це та інші дії суперника вже майже нічим не відповідав. Господарі впевнено вели гру до перемоги, забили третій, тримали все під контролем, але коли поєдинок котився до кінця, повернули інтригу. Втім, за великим рахунком, далі нічого особливого на майданчику не відбувалося, «Лотос» втримав перемогу.

«ГоловДімБуд» - «Оріхове» 3:2 (1:1)
Арбітри:
Валуєв С., Забіяка, Гусєв
Голи: Карпенко, 12, Тарасенко, 30, Патяк, 31 - Левадний, 13, Герасименко, 31.
Фоли: 2/4 - 2/3.

Першу половину першого тайму «Оріхове» провело на м'ячі, натомість у суперника було два виходи один на один. Обидва безуспішні, як і атаки гостей. Потім «ГоловДімБуд» став перехоплювати ініціативу, наліт самовпевненості став спадати, гра вирівнювалася. Але головне, що гострота залишалася і в одних, і в інших. Що і підтвердилося швидким обміном голами. Далі в розвитку матчу мало що змінювалося, з тією різницею, що «ГоловДімБуд» забивав більше. У підсумку можна говорити про перемогу на класі. Тільки «Оріхове» зіграло на максимумі можливостей, ніж викликало симпатії глядачів, а господарі - явно нижче свого рівня, і тут питання до керівників команди.

Вища ліга

«Полігон-Авто» - «Альянс»
Команда «Полігон-Авто» на гру не з'явилася.

«Інтайм» - «Міда» 1:3 (0:1)
Арбітри:
Валуєв Д., Толок, Валуєв А.
Голи: Назаренко, 34 - Кузовлєв, 2, Донець, 26, Мороз, 36.
Фоли: 2/2 - 5/5.
Попередження: Дядько - Сєчін.

Бойова і порівняно швидка гра. У центрі суперники не затримувалися, намагаючись негайно завершувати атаки. Однак при всьому цьому «Міда» діяла організованіше, допускала менше помилок. Хоча загалом, приблизно рівної кількості гольових епізодів, це не дуже позначилося. Особливо у другому таймі. І все ж у «Міди» нарешті вийшло не просто забити першої, а і закріпити різницю, а потім позбавити себе від зайвих нервів, забивши контрольний третій гол, нехай і не забивши ще кілька вже при 3:1. В цілому ж обидві команди реалізували набагато менше можливого, включаючи десятиметровий «ІнТайма» на останній хвилині, коли Олександр Корчак не переграв воротаря.

«Ломбард Капітал» - «Атлетіко» 6:2 (1:2)
Арбітри:
Валуєв Д., Пазинич, Валуєв А.
Голи: Терейник, 12, 28, Попов А.с, 30, Попов Ст., 35, 38, Немазаний, 37 (аг) - Геращенко, 14, Ніколенко, 18.
Фоли: 1/2 - 3/1.
Вилучення: Суєтін, Носов - Селезньов. 

«Атлетіко», що абияк назбирало склад, у першому таймі дало бій. Але потім господарі перестали валяти дурня і все завершилося логічною перемогою. Але зовсім не цим виділяється гра. Суперникам, мабуть, пристойно напекло голову, і вони вирішили влаштувати на майданчику бої. Як результат – три вилучення і «головняк» для КДК.

«Сині дияволи» - «Євростандарт» 1:2 (1:1)
Арбітри:
Товкач, Пазинич, Гусєв
Голи: Пронін, 7 - Кузьменко, 19, Велетнів, 25.
Фоли: 0/2 - 1/2.
Попередження: Безменов.

Не вийшло у «Дияволів» на цей раз здивувати суперника своєї божевільної грою. І те, що вони відкрили рахунок, в результаті їм не допомогло. Просто «Євростандарт» був сильнішим, хоча і погано використовував свої сильні сторони. Тим не менш, закономірної перемоги гості добилися, вискочивши на друге місце.

«АльтезаАвто» - Запоріжжя 2:2 (1:0)
Арбітри:
Валуєв С., Товкач, Гусєв
Голи: Чуб, 16, Товчигречка, 21 - Борш, 36, Мірошников, 40.
Фоли: 4/6 - 3/3.
Попередження: Чуб, Руденко, Чупраков - Єсаулов.

Обидві команди не найбільші любителі атакуючої гри, але в цьому матчі виходу не було. Ось і вийшла зустріч досить гострою, з однією обмовкою. «Альтеза» відчувала набагато менше проблем із реалізацією, і йшла вперед більш щиро. «Запоріжжя» з працями намагався переступити через власну звичну тактику, хоча моментів теж вистачало. Загалом, сміливіше діяли господарі. А потім був другий гол, після якого гості щільно взялися за суперника. «Альтезе» доводилося докладати чимало зусиль, щоб стримувати це наступ, в тому числі і за рахунок фолів. Атакували господарі, при можливості, ще непогано, зате оборона тріщала. І догралися до шостого фолу. Руслан Борш, нарешті, розрядив гармату в ціль. Незабаром «Запоріжжя» пішло з п'ятим. Всі умови були: суперник сів, мотивації вистачало, рахунок слизький. І коли сили вже були на кінець - дотиснули. Нічия залишає «Запоріжжя» потенційним лідером.

За матеріалами офіційного сайту Запорізької обласної асоціації футзалу

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!