Друга ліга. Анонс матчів 1/4 фіналу 21 березня

21 березня стартує чвертьфінальна стадія чемпіонату України серед команд Другої ліги. На цьому етапі команди боротимуться за вихід у «Фінал чотирьох». Тому, на кін буде поставлено дуже багато. А розпочнеться чвертьфінальний етап змагань поєдинками у Житомирі та Черкасах.

Безумовно, протистояння між «Атлетом» та «Катеринославхлібом» вважається центральним серед усіх чвертьфінальних двобоїв. Обидві команди вражаються реальними претендентами на те, щоб як мінімум вийти до «Фіналу чотирьох». До того ж, ці два клуби скоро ще гратимуть у Всеукраїнському фіналі АФЛУ. І є велика ймовірність того, що ці суперники ще і там зустрінуться. Не будемо виключати такого сценарію. Так само як і не будемо виключати того, що в цьому протистоянні боротьба за перемогу буде йти до останньої секунди. Тому, скоріш за все, ім’я переможця цієї двоматчевої дуелі ми дізнаємось під час матчу-відповіді у Дніпрі.

«Атлет» (Житомир) – «Катеринославхліб» (Дніпро)
21 березня 2017 року. Житомир. ФОК – 17.00.

А у Черкасах місцевий «Солтекс» буде знайомитися з львівським «Княжим Ринком». І це протистояння має бути дуже інтригуючим. «Солтекс» практично на одному диханні пройшов груповий етап Другої ліги і здобув у своїй групі першу сходинку. Відверто кажучи, цього від «Солтекса» ніхто не очікував, оскільки фаворитом черкасько-одеського квартету вважався одеський «МКВ». Але одесити зайняли у цій групі другу сходинку, а нещодавно завершили для себе сезон у Другій лізі, програвши у плей-офф «АРПІ». Але наразі ми говоримо про «Солтекс». Чим цікава ця команда? Якщо повернутись до групового раунду, то там суперниками черкаської команди були клуби, які неодноразово ставали суперниками у рамках чемпіонату Черкаської області. І «Солтекс», знаючи своїх опонентів досконально, обігрував їх. А от тепер, у чвертьфіналі, черкащанкам протистоятиме команда, яка має у своєму складі гравців, що пограли на серйозному рівні. Майже всі футзалісти «Княжого Ринку» - дуже досвідчені. І недаремно «княжичі» вважаються одними з фаворитів цьогорічного сезону Другої ліги. Тому, «Солтексу» однозначно буде непросто. Однак, у той же час черкащани гратимуть вдома. А у Черкасах наразі зростає інтерес до футзалу. Тому, черкаські футзалісти сподіваються на підтримку своїх вболівальників у грі з таким серйозним суперником.  

«Солтекс» (Черкаси) – «Княжий Ринок» (Львів)
21 березня 2017 року. Черкаси. Палац спорту «Будівельник» - 19.30.

Прес-служба Асоціації футзалу України 

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!