Друга ліга. Підсумки третього туру у Групі 3

У четвер і в п'ятницю в Групі 3 Чемпіонату України з футзалу серед команд Другої ліги були зіграні матчі третього туру. У рамках першої частини спарених турів, що традиційно символізують такий собі екватор групового етапу, в очних протистояннях зустрілися лідери і аутсайдери квартету. Це означає, що за підсумками двох матчів, з високою долею ймовірності, повинні були визначитися одноосібний лідер підгрупи, а також команда, яка практично розпрощається з шансами на вихід до раунду плей-оф. Власне, так все і сталося.

«Технологія» - «Food Centre» - 5:1

Цього протистояння у рамках чемпіонату України сумська публіка чекала дуже давно. Основним підтвердженням цього факту стала кількість глядачів, що зібралися на трибунах легкоатлетичного манежу СумДУ. Напередодні гри в кулуарах поширювалася безліч чуток і " експертних" думок, які зводилися до того, що цим суперникам немає сенсу зайвий раз витрачати свої сили і нерви, а досить просто зіграти два матчі внічию і разом пройти до раунду плей-оф. Але сам поєдинок показав, що шукати чорну кішку в темній кімнаті було марно. Більше того, підсумковий результат здивував навіть найобдарованіших прогнозистів. Повільна, але, в той самий час, багата на гольові моменти зустріч завершилася великою перемогою однієї з команд. «Технологія» з перших секунд була максимально заряджена на перемогу і таке налаштування у результаті принесло підопічним Михайла Жогла свої плоди. Також серйозний підхід обох команд до цього матчу підтверджується тим, що грали вони обмеженими складами. Багатьом виконавцям так і не пощастило відчути ритм гри. А вчиняють так лише в тих випадках, коли підсумковий результат є надважливим.

Ця перемога максимально наблизила «Технологію» до виходу з групи. Як мінімум, з другого місця. У той самий час гравцям «Food Centre» засмучуватися також не варто. Для подальшого продовження боротьби за чемпіонство їм цілком може вистачити 4-5 набраних очок у трьох поєдинках групового етапу, що залишилися. Як ви самі розумієте, такій команді це цілком під силу.

«Lex VSK» - «Nicmas» - 14:5

Говорити надто багато про другу гру туру, особливого сенсу немає. Команда, яка спочатку вважалася беззаперечним фаворитом цієї зустрічі, без особливих проблем зробила те, чого від неї чекали. Звичайно ж, поразка з рахунком 5 : 14 - це не зовсім те, на що заслуговували гравці «Nicmas», адже половина голів була пропущена за останні десять хвилин, коли фізичний і психологічний стан хлопців був, м'яко кажучи, не надто бадьорим. Якщо говорити про персоналії, то окремо варто відзначити Андрія Анцибора, який цього дня зумів оформити «пента-трик». Для порівняння, у восьми матчах поточного сезону зимового чемпіонату Асоціації футзалу Сумщини  Андрій забив всього на один гол більше.

Якщо казати об'єктивно, то поразка у п'ятничному поєдинку практично позбавила «Nicmas» будь-яких шансів на вихід з групи. Тепер команда Станіслава Котенка може використати поєдинки, що залишилися, для награвання складу і рішення інших ігрових проблем. «Прокурори», у свою чергу, виконали своє завдання-мінімум і тепер все для них лише розпочинається. Права на помилку у них вже немає, саме тому на кожну наступну зустріч потрібно налаштовуватися як на останню.

Турнірна таблиця

Джерело: Асоціації футзалу Сумщини

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!