Фінальна частина Другої ліги. День 3: «Human» та «Городенка» здобувають мінімальні перемоги

Команди з Дніпра та Городенки синхронно здобули перемоги та піднялися у турнірній таблиці на третю та першу сходинки відповідно.

Стартова зустріч чергового ігрового дня фінальної частини Другої ліги стартувала з небезпечних атак дніпровців, які вчора прикро поступилися, і зі старту помчали вперед. Однак, Федоров зумів ліквідувати загрозу.

На 9-ій хвилини в атаку побігли вже снятинці, і зробили це успішно. Романюк зумів переграти Денис Дубовика та окреслив медальні перспективи команди Василя Плехтяка.

За сім хвилин ситуація для «Human» стала ще гіршою. Пряму червону картку отримав тренер гравець дніпрян Андрій Засенко.

Тим не менш, номінальні гості не знітилися, а спочатку вистояли впродовж двох хвилин грі у меншості, а потім оформили гол у роздягальню. Сергій Дубовик пробив, удар на себе прийняв Коваль, однак, м’яч відлетів точно на Безсонова, який відновив рівновагу на табло.

Другий тайм активніше розпочав колектив з Івано-Франківщини. На 23-ій хвилині снятинці вибігли у стрімку контрактаку. Шинкарик після обіграшу з Турчинським не залишив шансів Денису Дубовику та знову вивів свою команду вперед.

Дніпряни не здавалися, потроху переховлювали ініціативу, і дочекалися свого часу. Впродовж семи хвилин Петренко зумів оформити дубль і ще один гол на свій рахунок записав Беденюк. «Human» повів у рахунку з результатом 4:2.

«Sun Vita» пішов вперед з п’ятим польовим, і за хвилину до завершення відграв один м’яч, зусиллями вже згаданого Шинкарика. Однак, не більше. 4:3 – підопічні Андрія Засенка не лише наздоганяють, але й за додатковими показниками обходять сьогоднішнього суперника у турнірній таблиці.

Завтра команда зі Снятина протистоятиме «Рівнестандарту-ДЮСШ №4», а «Human» зіграє з «Городенкою».

«Sun Vita» (Снятин) – «Human» (Дніпро) – 3:4 (1:1)
Голи: Романюк (9), Шинкарик (23, 39) – Безсонов (20), Петренко (28, 33), Беденок (35)
Попередження: Коваль (8), Турчинський (16), Шинкарик (27)
Вилучення: Засенко (16)

«Sun Vita»: Денис Федоров – Ігор Краєвський (к), Роман Мироняк, Іван Шинкарик, Тарас Турчинський – Володимир Романюк, Андрій Голей, Ярослав Плехтяк, Ігор Коваль – Назарій Синюк, Іван Ориджук, Микола Данищук
Головний тренер: Василь Плехтяк

«Human»: Денис Дубовик – Євген Шкатула, Андрій Засенко, Сергій Беденок, Олександр Клименко – Сергій Дубовик, Сергій Колодинський, Ігор Безсонов, Артем Петренко – Олександр Цимбал (к), Павло Пучка
Головний тренер: Андрій Засенко

Арбітри: Тарас Козак (Самбір), Орест Дуцяк, Олег Дуцяк (обидва – Дрогобич)
Хронометрист: Тарас Дем’янчук (Івано-Франківськ)
Спостерігач арбітражу: Роман Проць (Дрогобич)

У другому поєдинку ігрового дня між собою зустрічалися «Городенка», яка у своєму єдиному поєдинку у рамках турніру здобула розгромну перемогу, та «Геологія», котра не набирала турнірних очок, зазнавши двох поразок.

У цій зустрічі кременчужани не змогли розраховувати на Саркісяна, який у перших двох поєдинках заніс до свого пасиву по жовтій картці, і пропускав матч через перебір попереджень.

Активніше поєдинок на правах господаря розпочала «Городенка». Після помилки захисту «геологів» Блащук міг виводити команду з Івано-Франківщини вперед, але на лінії чудово зіграв Ноженко.

У першому таймі підопічні Юрія Гавриша зробили акцент на удари здалеку. Однак, трохи призвичаївшись до гри, гості також почали створювати моменти, вирівнявши гру. Зокрема, після розіграшу кутового міг відзначатися Данилейко, однак, пробив неточно, а з ударом Голубенка впорався Орищук.

Втім, до свистка на перерву свою нагоду попереду реалізувала «Городенка». Господарі чудово розіграли аут. Після передачі Кушецького м’яч у володіння суперників переправив Данів.

До перерви відновлювати рівновагу Смірнов. Однак, Орищук зумів завершити першу двадцятихвилинку без пропущених м’ячів.

Друга половина розпочалася з обопільної гостроти. Зрештою, свою нагоду знову реалізувала «Городенка». Ноженко відбив удар Москалика, а Данів першим зіграв на добиванні – 2:0. Втім, такий рахунок протримався на табло недовго. Команда з Полтавщини побігла вперед, і після флангового прострілу Москалик переправив м’яч у власні ворота.

На 31-ій хвилині підопічні Євгенія Данилейка зробили рахунок рівним. Москалик невдало розіграв штрафний, Смірнов перехопив м’яч, вийшов віч-на-віч та впевнено переграв Орищука.

Однак, на цей раз швидкою відповіддю відзначилися господарі. Свій гольовий доробок до трьох м’ячів довів Данів. Міг Назарій оформлювати і покер, однак, після його потужного удару м’яч пролетів повз ворота.

За шість хвилин до завершення матчу «Городенка» занесла до свого пасиву п’ятий фол, а заключні дві з лишком хвилини гості проводили з п’ятим польовим. Однак, рахунок у поєдинку не змінився. Як результат – 3:2. Команда Юрія Гавриша обходить «Рівнестандарт-ДЮСШ №4» у турнірній таблиці за додатковими показниками, а «Геологія» залишається на останній сходинці.

«Городенка» – «Геологія» (Дніпро) – 3:2 (1:0)
Голи: Данів (19, 28, 31), Москалик (28 – автогол) – Смірнов (31)
Попередження: Москалик (20), Білик (30) – Костиренко (29)

«Городенка»: Олег Орищук – Ігор Кушецький, Роман Москалик, Назарій Данів, Станіслав Паньків – Ігор Подолюк, Ігор Білик (к), Василь Блащук, Микола Липчук – Руслан Харук, Юрій Іванишин, Віталій Валовський, Дмитро Шинкарук, Ігор Григорів
Головний тренер: Юрій Гавриш

«Геологія»: Віталій Ноженко (к) – Євгеній Данилейко, Дмитро Лавський, Кирило Смірнов, Ярослав Голубенко – Ілля Юрченко, Андрій Шимбаков, Іван Львов, Віталій Костиренко – Владлен Гончар
Головний тренер: Євгеній Данилейко

Арбітри: Орест Дуцяк (Дрогобич), Тарас Дем’янчук (Івано-Франківськ), Олег Дуцяк (Дрогобич)
Хронометрист: Тарас Козак (Самбір)
Спостерігач арбітражу: Роман Проць (Дрогобич)

Прес-служба Асоціації футзалу України
​Фото: Газета «Край»

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!