«Human» та «Городенка» також не зуміли виявити сильнішого

Другий матч четвертого ігрового дня фінальної частини Другої ліги також завершився бойовою нічиєю.

Протистояння дніпрян з господарями турніру мало визначити вигляд турнірної таблиці перед заключним ігровим днем.

Активніше поєдинок розпочала саме команда Андрія Засенка. Зазначимо, що сам головний тренер пропускав матч, а Олександр Цимбал лише номінально числився у заявці, не вийшовши на паркет через пошкодження. Вже на 30-ій секунді до всього цього додалася і травма Колодинського, який так і не зумів продовжити поєдинок. Втім, активний початок все ж приніс «Human» перевагу у рахунку. На 5-ій хвилині дальнім ударом відзначився Сергій Дубовик.

До 9-ої хвилини дніпряни сфолили аж п’ять разів. Однак, встигали гостро атакувати. Просто неймовірний момент мав Петренко, якого залишили одного на шестиметровій позначці. Однак, Артем пробив вище.

На 15-ій хвилині Сергій Дубовик заніс до пасиву «Human» вже шостий фол. Однак, Пучка потягнув удар Кушецького з дабл-пенальті. Незважаючи на невдачу після удару з позначки, «Городенка» почала створювати все більше моментів.

Спочатку вже згаданий Кушецький не поцілив у вільний кут воріт Пучки, а Москалик, як і Петренко, пробив вище приблизно з шести метрів.

Дійшла справа і до ще одного дабл-пенальті. Клименко сфолив проти Іванишина, і на цей раз десятиметровий вирішив виконати сам постраждалий. Втім, кіпер дніпрян знову врятував свою команду.

Однак, до перерви команда з Івано-Франківщини досягла свого. Беденок зіграв рукою у власному штрафному майданчику на останній хвилині першого тайму. Призначений пенальті чітко реалізував Паньків.

За приємною традицією, яка склалася у фінальній частині Другої ліги, другий тайм розпочався зі швидких голів. На 22-ій хвилині найкращий бомбардир турніру Данів довів свій лік до п’яти голів. Здавалося б, цей м’яч остаточно схилить психологічну перевагу на бік підопічних Юрія Гавриша.

Однак, вже у наступній атаці дніпряни розіграли чудову комбінацію, яку влучним ударом завершив Беденок. Ще якихось дві хвилини, і вперед знову вийшла Городенка. Білик пробив, а Блащук вже з лінії воріт добив м’яч у сітку.

Втім, як і їхній головний конкурент – «Рівнестандарт-ДЮСШ №4», представники Івано-Франківщини не зуміли довести лік своїх перемог до трьох. Сергій Дубовик вкотре класно пробив здалеку, оформивши дубль.

Останню хвилину команда Андрія Засенка проводила з п’ятим польовим, і могла вирвати перемогу, однак, Орищук врятував свої володіння від четвертого голу. Як підсумок – 3:3. «Human» вже точно не опуститься нижче третього місця, а «Городенку» влаштує нічия у «чемпіонському» поєдинку проти «Рівнестандарта-ДЮСШ №4».

«Human» (Дніпро) – «Городенка» – 3:3 (1:1)
Голи: С. Дубовик (5, 30), Беденок (22) – Паньків (20 – з пен.), Данів (22), Блащук (24)
Попередження: С. Дубовик (2), Петренко (6), Беденок (20) – Кушецький (6), Іванишин (23), Москалик (40)
Нереалізовані дабл-пенальті: Кушецький (15), Іванишин (19)

«Human»: Павло Пучка – Сергій Дубовик, Сергій Колодинський, Ігор Безсонов, Артем Петренко – Євген Шкатула, Сергій Беденок, Олександр Клименко, Олександр Цимбал (к) – Денис Дубовик
Головний тренер: Андрій Засенко

«Городенка»: Олег Орищук – Ігор Кушецький, Роман Москалик, Назарій Данів, Станіслав Паньків – Ігор Подолюк, Ігор Білик (к), Василь Блащук, Юрій Іванишин – Руслан Харук, Микола Липчук, Віталій Валовський, Дмитро Шинкарук, Ігор Григорів
Головний тренер: Юрій Гавриш

Арбітри: Орест Дуцяк (Дрогобич), Тарас Козак (Самбір), Тарас Дем’янчук (Івано-Франківськ),
Хронометрист: Ярослав Вовчок (Івано-Франківськ)
Спостерігач арбітражу: Роман Проць (Дрогобич)

Прес-служба Асоціації футзалу України
​Фото: Газета «Край»

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!