«Рівнестандарт-ДЮСШ №4» одноосібно очолює турнірну таблицю фінальної частини Другої ліги

100-% реалізація дабл-пенальті Дмитром Ситником приносить команді Юрія Баховського другу перемогу на турнірі.

Цей матч відзначився одразу двома дебютами. По-перше він став першим для команди «Human» у фінальній частині Другої ліги. По-друге, після вилучення у поєдинку з «Медеєю» у рамках 1/8 фіналу, до складу «Рівнестандарту-ДЮСШ №4» повернувся Олександр Крук.

Перший тайм не був щедрим на події та ознаменувався приблизно рівною грою. Зрештою, його перебіг вирішив один епізод. Дацюк чудово розібрався у штрафному майданчику суперника, і з розвороту вразив дев’ятку воріт Пучки.

На 12-ій хвилині Прислупський заніс до пасиву рівнян п’ятий фол. Втім, після цього до перерви «стандартівці» правил не порушували. Обидва суперники мали кілька моментів для того, аби змінити показники на табло. Однак, Беденок неточно пробив після розіграшу кутового, а з ще одним ударом Дацюка впорався Пучка.

Другу половину команди провели набагато активніше. Вже на дев’ятій секунді міг забивати Сергій Дубовик, але номінальних гостей врятувала стійка. Втім, досить швидко аналогічним моментом відзначився неодноразово згаданий Дацюк. На цей раз каркас воріт зіграв вже за дніпрян.

Чудовий шанс, аби відновити паритет мав Беденюк, але у рамці воріт чудово відпрацював Колодюк.

Рівняни створили два чудових моменти, аби збільшити гандикап. Після контратаки Пучка врятував власні володіння після удару Ситника, а Крук на добиванні грубо зіграв проти Пучки. Вирок арбітра: друга жовта картка для Олександра, який не зіграє і у поєдинку проти «Sun Vita».

Дніпряни отримали дві хвилини гри у більшості, які втілити у забитий м’яч їм не вдалося. Вже після цього Шкатула просто дивом не переправив м’яч у ворота після гострого прострілу Засенка.

Втім, володіючи перевагою, «Human» впродовж декількох десятків секунд «заробив» п’ятий та шостий фоли. До десятиметрової позначки підійшов Ситник, який без зайвих проблем переграв Пучку.

Останні чотири хвилини команда Андрія Засенка проводили з п’ятим польовим. І якщо наблизитися у рахунку до суперника впродовж трьох хвилин не виходило, то останні 40 секунд поєдинку стали по-справжньому шаленими.

Спочатку Клименко, а потім Засенко скористалися помилками рівнян у захисті та, здавалося б, вирвали нічию. Однак, порушення правил за сім секунд до фінального свистка стало для «Human» вже сьомим. До м’яча знову підійшов Ситник, а місце у воротах дніпрян посів Денис Дубовик. Втім, це не завадило Дмитру оформити дубль та принести надзвичайно непросту перемогу «Рівнестандарту-ДЮСШ №4» з рахунком 3:2. Завтра підопічні Юрія Баховського матимуть вихідний, а «Human» протистоятиме «Sun Vita».

«Human» (Дніпро) – «Рівнестандарт-ДЮСШ №4» (Рівне) – 2:3 (0:1)
Голи: Клименко (40), Засенко (40) – Дацюк (10), Ситник (36, 40 – обидва з дабл-пен.)
Попередження: С. Дубовик (28), Петренко (36) – Крук (23), Жак (28), Прислупський (31)
Вилучення: Крук (28)

«Human»: Павло Пучка (Денис Дубовик, 40) – Євген Шкатула, Андрій Засенко, Сергій Беденок, Олександр Клименко – Сергій Дубовик, Сергій Колодинський, Ігор Безсонов, Артем Петренко – Олександр Цимбал (к)
Головний тренер: Андрій Засенко

«Рівнестандарт-ДЮСШ №4»: Юрій Колодюк – Павло Дармовіс, Дмитро Ситник, Роман Дацюк, Олександр Крук – Вадим Жак, Тарас Прислупський, Владислав Гарбарук, Сергій Москалик (к) – Дмитро Скибчик, Вадим Тютюрай, Дмитро Дяченко
Головний тренер: Юрій Баховський

Арбітри: Орест Дуцяк (Дрогобич), Тарас Козак (Самбір), Ярослав Сторожук (Львів)
Хронометрист: Тарас Дем’янчук (Івано-Франківськ)
Спостерігач арбітражу: Роман Проць (Дрогобич)

Прес-служба Асоціації футзалу України

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!