Андрій Борсук: Мій відновлювальний період завершився

Старожил ФК «ХІТ» Андрій Борсук відновився після важкої травми коліна і вже тренується в загальній групі! Про те, як проходило відновлення, універсал нашого клубу розповів в інтерв'ю офіційному сайту клубу:

— Андрій, важко було сім місяців без великого футболу?
— Так, звичайно! Зараз вже трохи краще, потихеньку набираю форму. Самопочуття хороше, відновлювальний період завершився, і я тренуюся в загальній групі. Плюс додатково роблю спеціальні вправи, які мені призначив реабілітолог.

— Як пройшла операція, без проблем?
— Так, без проблем. Мені поставили діагноз – розрив хрестоподібної зв'язки і травма меніска. Я зателефонував тренеру Олегу Лук'яненко, і повідомив йому невеселу новину. Буквально через годину зателефонував президент нашого клубу Володимир Анатолійович Котляр. Виявляється, він вже домовився з провідними хірургами київського спортивного диспансеру, все оперативно вирішив і організував, за що йому величезне «спасибі». Все пройшло добре, я вдячний і хірургам, і реабилитологу Олександру, з яким я три місяці займався за індивідуальною програмою. У другій половині літа я вже почав трохи тренуватися на піску, болю не відчував. Взагалі, лікарі говорили, що після таких травм футболіст відновлюється 6-8 місяців. Вже минуло сім місяців, так що відновлювальний період, можна сказати, завершився.

— Коли плануєш вийти на пік форми?
— Зараз я вже повністю себе навантажую. У нас на даному етапі підготовки до нового сезону чотири повноцінні тренування в тиждень. 13 вересня наша команда вирушає на тижневий збір до Бердянська, де будуть дворазові тренування, і де ми будемо набирати необхідні кондиції. 1 жовтня для нас стартує новий сезон в Екстра-лізі, тому планую набрати хорошу форму до старту чемпіонату.

— Є час стежити за результатами збірної України з пляжного футболу та національною командою з футзалу?
— Звичайно! Якщо «ХІТ» для мене – рідна команда, збірна України з пляжного футболу – рідна збірна. І звичайно, я хочу привітати наших хлопців з перемогою у Суперфіналі Євроліги з пляжного футболу — 2016. Я дивився всі матчі, також як і всі вболівав і переживав. Хочу привітати тренерський штаб збірної, який виконав величезний обсяг роботи і досяг результату. Приємно, що взяли реванш у португальців, в минулому році ми їх не дотиснули, а в цьому хлопці зіграли просто здорово і виграли Євролігу. Молодці, хлопці! Ну і хотів би побажати їм здобути путівку на чемпіонат світу-2017, зараз проходить європейська кваліфікація. Теж стежимо, дивимося матчі, переживаємо!

Ну і, звичайно ж, стежу за підготовкою збірної України з футзалу. Свого старшого брата Ігоря провів у збірну, ми тримаємо зв'язок з ним, листуємося. Зараз вони зіграли контрольні матчі, а вже скоро старт на чемпіонаті світу, тому бажаю нашим хлопцям гідно представити нашу країну серед кращих футзальних команд планети і проявити себе!

— 1 жовтня «ХІТ» починає боротьбу в Екстра-лізі, вперше в історії заявившись в сильний футзальний дивізіон країни...
— Так, наша команда пропустила два стартових тури, а 1 жовтня починаємо свій шлях матчем проти «ЛТК/Інбев/НПУ». Все для нас буде в новинку, але ж у нас досвідчена команда! Є хлопці, які грали і в Екстра-лізі, і в Вищій лізі, і ставали чемпіонами. Плюс молоді хлопці є, так що, у нас ще три тижні до старту. У Бердянську ми будемо закладати фундамент на весь сезон, а на початку жовтня вийдемо на пік форми. У стартових матчах Екстра-ліги потрібно бути максимально сконцентрованими. Головне — вдало стартувати, щоб була впевненість у своїх силах. Сезон довгий, а наше завдання – поборотися за медалі чемпіонату, ну, і хочеться все-таки виграти Кубок України. Два рази грали у фіналах, тепер у нас величезне бажання взяти трофей!

За матеріалами офіційного сайту ФК «ХІТ» (Київ).

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!