Іван Скіцко: Єдина прикрість - те, що ми програли у фіналі "Кубку Львівщини"

Минулого вікенду франківський "Ураган " повернувся із міста Лева, де впродовж чотирьох днів змагався на традиційному футзальному турнірі "Кубок Львівщини-2016 ". У фінальному поєдинку, франківці у серії пенальті поступилися принциповому супернику – львівській "Енергії ", тож додому повернулися із "сріблом ". Головний наставник команди, Іван Скіцко, відразу за гарячими слідами, підсумував змагання…

- Іване Васильовичу, які враження від турніру? Виступом задоволені?
- Враження позитивні, участю повністю задоволені. Радий, що потрапили в групу з командами Екстра-ліги, це була додаткова можливість перевірити себе, граючи із сильними суперниками. Єдине прикро, що не вдалося здобути Кубок. Вже традиційно, я б сказав, далася взнаки наша проблема – не реалізація пенальті.

- Із завданнями, які ставили на турнір, впоралися?
- Із головною задачею – перемога на турнірі – не впоралися. Але були й інші цілі – максимальна самовіддача в кожному матчі, здобуття ігрової практики гравцями . З цими пунктами все гаразд. Я побачив, що "Ураган " має хороший боєздатний резерв. Дуже задоволений воротарями – і Байдаком, і Левандівським, добре зарекомендували себе Микитюк, Миколюк, мене сподобалося, як вони себе проявили.

- Що скажете про виступ Кефи та Шведа в складі молодіжної збірної?
- Зізнаюся, що Василь Кефа дуже потішив. Я побачив, що в нього з’явилася впевненість, рішучість на полі. Назар Швед теж сподобався, в нього є великий потенціал, але йому потрібна ігрова практика. Розмовляв із тренером "молодіжки ", Віталієм Одеговим, він нашими хлопцями теж задоволений. Головне, їм потрібно більше практики, більше часу на спортивному майданчику.

- Серія пенальті…Чому для "Урагану " це така проблема?
- Для мене, як для головного тренера команди, це найбільша загадка. Зі стартом підготовки до сезону після кожного тренування ми б’ємо пенальті, і найбільший відсоток забитих у Микитюка, Зварича та Корсуна… Чому у відповідальних матчах промах? Ми думаємо над вирішенням цього питання. Мабуть, психологія… На разі маю одну ідею, тож будемо працювати. Я з оптимізмом дивлюся в майбутнє!

- До третього туру Екстра-ліги трішки мене місяця, як заповнюватимете паузу?
- З вівторка працюємо у звичайному тренувальному режимі. А завершимо тижневий мікроцикл суботнім товариським матчем із "Кардиналом-Рівне ". Цього разу їдемо до Сергія Піддубного в гості (матч відбудеться 17 вересня у Рівному, початок о 15:00).

На спарингу хочемо відточувати тактичні схеми, стандарти. Далі нас чекає участь у турнірі "Осінній Кубок Дніпра-2016 ", який відбудеться 23-25 вересня. Завдання на змагання будуть максимальні, тож маємо над чим працювати!

За матеріалами офіційного сайту НФК "Ураган" (Івано-Франківськ)

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!