Екстра-ліга: анонс 11 туру

Напередодні старту чергового туру регулярного чемпіонату Екстра-ліги прес-служба Асоціації футзалу Україну робить традиційний анонс матчів. І вже зараз можна сказати, що в цьому турі варто очікувати несподіваних результатів. Вірогідність того, що вона буде, дуже висока. Але як буде насправді, побачимо вже під час туру, який розтягнеться на два дні.

Об’єднана команда «ЛТК/ІнБев/НПУ» зіграє свій поки що останній домашній матч у Житомирі. Нагадаємо, що після трьох домашніх поєдинків у Києві було заплановано провести стільки ж матчів у Житомирі. І це, звісно, буде мотивацією для підопічних Валерія Туркіна, які будуть робити все для того, щоб закінчити серію своїх житомирських домашніх поєдинків з позитивним результатом. Але не варто забувати про те, що суперником «телефоністів» буде такий амбіційний клуб, як «Продексім». Той самий «Продексім», який несподівано поступився «ЛТК/ІнБев/НПУ» в Херсоні. А це означає, що підопічні Ігоря Москвичова будуть прагнути взяти реванш за ту поразку. І це додасть даному поєдинку гостроти. До речі, варто сказати, що житомирським вболівальникам пощастило трохи більше, ніж київським, бо вони побачили наживо гру двох топ-команд Екстра-лігу, і тепер побачать третю. До того ж, не будемо забувати, як у Житомирі вміють вболівати. Але чи допоможе це господарям у матчі з «мельниками»?

«ЛТК/ІнБев/НПУ» (Луганськ/Житомир/Київ) – «Продексім» (Херсон)
10 грудня 2016 року. Житомир. ФОК – 14.00.
Арбітри: Я. Вовчок (Ів-Франківськ), О. Сидорук (Вінниця), О. Макаренко (Радомишль)
Хронометрист: А. Загоруйко (Житомир)
Суддівський спостерігач: Ю. Веремчук (Рівне)

Протягом десяти турів ніхто так і не зміг відібрати очки у столичного «ХІТа», який продовжує лідирувати в Екстра-лізі. «Кардинал-Рівне» у першому колі теж не зміг це зробити, хоча грав дуже пристойно. Але то було тоді, коли підопічні Сергія Піддубного грали вдома. Чи зможуть рівняни так само пристойно зіграти на виїзді? Ось у чому питання. Тому, питання про те, чи зможе «Кардинал-Рівне» відібрати очки у підопічних Олега Лук’яненка, буде, скоріше за все, другорядним. Але все-таки він якоюсь мірою буде актуальним, якщо «кардинали» зможуть нав’язати боротьбу чинному лідеру чемпіонату. Подивимось, як команда з Рівного буде це робити.

«ХІТ» (Київ) – «Кардинал-Рівне» (Рівне)
10 грудня 2016 року. Київ. Спорткомплекс ЦСКА – 14.00.
Арбітри: М. Подраний (Житомир), Є. Гордієнко (Одеса), М. Кравченко (Київ)
Хронометрист: Д. Шептун (Київ)
Суддівський спостерігач: Р. Проць (Дрогобич)

У Покровському відбудеться принциповий поєдинок між «Титан-Зорею» та «Соколом». Ігри між цими командами завжди проходять у напруженій боротьбі, тому іноді не знаєш, чого очікувати від цих команд. Звісно, у цій дуелі буде не тільки багато боротьби, а і багато емоцій. По-іншому не може бути. Тому, глядачі, які прийдуть на трибуни спорткомплексу «Юність», стануть свідками дійсно захопливого матчу. До того ж, результат у цій зустрічі буде важливим для обох команд. І це тільки піділлє олії у вогонь до даного протистояння. Як і ті амбіції, які є що у «титанів», що у «соколят» - вони просто так перемогу не захочуть віддавати.

«Титан-Зоря» (Покровське) – «Сокіл» (Хмельницький)
11 грудня 2016 року. Покровське. Спорткомплекс «Юність» - 12.00.
Арбітри: Г. Гора, Л. Жиронкін (обидва - Київ), І. Дудінов (Дніпро)
Хронометрист: С. Степаненко (Покровське)
Суддівський спостерігач: С. Стрілецький (Суми)

Центральний матч цього туру відбудеться у Львові. Воно і зрозуміло – «енергетичне» дербі завжди виділяється. І цього разу до нього теж буде прикута особлива увага. Львів’яни дуже сильно хочуть взяти реванш за розгромну поразку у першому колі, коли у їх ворота влітало майже все. Якщо підопічні Валерія Легчанова не зроблять цього вдома, то рідні вболівальники можуть не зрозуміти своїх улюбленців. Отже, для «зелено-білих» цей поєдинок буде, мабуть, найпринциповішим з останніх «енергетичних» дербі. У той же час «ураганівці», звісно, прагнутимуть довести, що та перемога у домашньому матчі першого кола не була випадковою. Тим більше, враховуючи той факт, що наразі «дракони» випереджають «Енергію» на три очки, то їм, звісно, кортітиме збільшити свою перевагу над принциповими суперниками. Тому, цей поєдинок матиме дуже важливе значення для обох команд.   

«Енергія» (Львів) – «Ураган» (Івано-Франківськ)
11 грудня 2016 року. Львів. Палац спорту «Галичина» - 13.00.
Арбітри: Р. Лутій (Київ), С. Подворний (Хмельницький), І. Якимишин (Львів)
Хронометрист: Я. Сторожук (Львів)
Суддівський спостерігач: С. Кравцов (Київ)

Взагалі-то, матч у Чорноморську між «Юні-Ламаном» та «Локомотивом» мав відбутись ще у першому колі. Але тоді ця зустріч, за обопільною згодою сторін, була перенесена до Харкова. І тільки тепер «Юні-Ламан» зможе поборотися з «Локо» на рідному паркеті. До цього двобою підопічні Сергія Бутенка готувались у звичайному режимі. Але немає сумнівів у тому, що господарі майданчику будуть налаштовані на те, щоб зробити сюрприз у грі з діючим віце-чемпіоном України. Тому, підопічним Євгена Ривкіна слід готуватись до цього. Однак, у той же час мало в кого є сумніви, що саме харків’яни будуть фаворитами у цій парі. Але знаючи бійцівські якості чорноморців, можна сказати одне: легко гостям не буде.

«Юні-Ламан» (Чорноморськ) – «Локомотив» (Харків)
11 грудня 2016 року. Чорноморськ. Палац спорту «Юність» - 13.00.
Арбітри: О. Кухарь (Кривий Ріг), Б. Кіндій (Розділ), О. Ткач (Чорноморськ)
Хронометрист: Є. Докучаєв (Чорноморськ)
Суддівський спостерігач: С. Гроховецький (Київ)

Прес-служба Асоціації футзалу України
Фото: НФК «Ураган» (Івано-Франківськ)

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!