Екстра-ліга: анонс других чвертьфінальних матчів плей-офф

Перший день квітня обіцяє бути насиченим та багатим на події у вітчизняній Екстра-лізі. Тому що в цей день будуть зіграні другі поєдинки чвертьфінальної серії плей-офф. І за їх підсумками деякі команди, можливо, вже готуватимуться до півфіналів, а деякі, може, і зіграють додатковий поєдинок. Не будемо і такий варіант відкидати. Тому, переходимо до анонсу других матчів чвертьфінального етапу плей-офф.

Після поєдинку в Покровському, який закінчився перемогою «Енергії» у додатковий час, можна не сумніватись, що дещо подібне ми можемо і у Львові. Чому? Тому що для «титанів» це буде шанс врятувати серію, і так просто путівку до півфіналу покровці не віддадуть. Принаймні, граючий наставник «Титан-Зорі» Павло Пічкуров запевнив, що так і буде. А знаючи амбіційність та непоступливість команди з Покровського, можна зробити висновок, що насправді так і станеться. А це означає, що «енергетикам», незважаючи на те, що вони гратимуть вдома, однозначно не буде легко. Так, ми знаємо, що «Енергія» - «кубкова» команда. Однак, погодьтесь: суперник у неї дуже гідний. Тому, якщо у цій дуелі буде зіграний ще один поєдинок, ніхто не здивується.

«Енергія» (Львів) – «Титан-Зоря» (Покровське)
1 квітня 2017 року. Львів. Палац спорту «Галичина» - 12.00.
Арбітри: М. Подраний (Житомир), П. Кравцов (Рівне), Б. Кіндій (Розділ)
Хронометрист: Я. Сторожук (Львів)
Спостерігач арбітражу: Ю. Веремчук (Рівне)
Рахунок у серії – 1:0

Херсонський «Продексім» перед домашнім поєдинком проти хмельницького «Сокола» поставив себе у скрутне становище. Якщо підопічні Ігоря Москвичова хочуть продовжити боротьбу за медалі цього сезону, то їм треба перемагати хмельничан і переводити серію в додатковий матч. В іншому випадку боротьба для «мельників» закінчиться вже на першій стадії плей-офф. Цього херсонцям, звісно, не хочеться. Тому, на паркеті спорткомплексу ХВУФК ми побачимо справжню битву за «життя» у плей-офф. У такому разі це буде тільки на руку «соколятам». Чудово знаючи те, що Роман Ковальчик полюбляє гру другим номером з розрахунком на контратаки, то можна передбачити, що саме таку тактику наставник «Сокола» обере для виїзного протистояння з «Продексімом». Тим більше, у команди з Хмельницького є, кому бігти вперед. Але якщо «Продексім» буквально «закриє» «Сокіл» на своїй половині майданчику, то справи у гостей можуть стати кепськими. І про це наставнику подолян теж треба подумати: як зіграти у свою гру, але у той же час впоратися з тиском «Продексіма», який, безумовно, буде.

«Продексім» (Херсон) – «Сокіл» (Хмельницький)
1 квітня 2017 року. Херсон. Спорткомплекс ХВУФК – 12.00.
Арбітри: М. Чубінський, Р. Лутій (обидва – Київ), С. Черноусов (Херсон)
Хронометрист: Л. Ягупов (Херсон)
Спостерігач арбітражу: О. Банасько (Київська обл.)
Рахунок у серії – 0:1

Для івано-франківського «Урагану» ситуація перед виїздом у Харків характеризується просто: «або пан, або пропав». Третього не дано. Тому що після того, як «дракони» розгромно програли вдома «Локомотиву» з рахунком 3:7, у підопічних Максима Павленка права на помилку вже немає. Треба тільки вигравати у Харкові. Але чи готові «ураганівці» до цього психологічно? У цьому контексті згадується минулорічна «золота» серія, коли «Енергія» мала тільки вигравати вдома, аби продовжити боротьбу за «золото». І львів’яни тоді виграли важливий четвертий матч фінальної серії, довівши справу до п'ятого, вирішального, поєдинку, а «залізничники» не встигли відійти психологічно, і це багато в чому вплинуло на результат протистояння. Звичайно, це різні ситуації, але щось спільне все-таки є. Тому, головне питання перед двобоєм у Харкові: чи відійшли прикарпатці від домашнього розгрому, і якщо так – то чи зробили вони правильні висновки? Відповідь на це питання можуть дати тільки «Локомотив» та «Ураган».

«Локомотив» (Харків) – «Ураган» (Івано-Франківськ)
1 квітня 2017 року. Харків. Палац спорту «Локомотив» ім. Г. Кірпи – 13.00.
Арбітри: О. Кухарь (Кривий Ріг), І. Якимишин (Львів), О. Фесенко (Харків)
Хронометрист: Д. Чумак (Харків)
Спостерігач арбітражу: В. Кузьменко (Київ)
Рахунок у серії – 1:0

Якщо дивитись на усі чвертьфінальні протистояння, то «ХІТу» теоретично має бути легше за всіх. Однак, у той же час не будемо забувати, що «Кардинал» - це ще та «колюча» команда. І вона – не має у цьому сумнівів – буде не тільки боротись до останнього, а і створить чимало проблем обороні столичної команди. Останнім часом доводиться багато чути від футзальних спеціалістів таких думок, що «ХІТ» став частіше вигравати за рахунок характеру та досвіду своїх гравців. Але у той же час – не будемо забувати, що перемоги «кабельникам» давались нелегко ще і через деякі кадрові проблеми. Тому, Олег Лук’яненко був змушений розраховувати на тих «бійців», які залишились під рукою. Тим не менш, «ХІТ» досі у цьому сезоні не програвав. І навряд чи він збирається робити це у другій грі проти «кардиналів». Навряд чи третій поєдинок чвертьфінальної серії входить у плани господарів паркету. Тому, вони робитимуть все, щоб вирішити питання виходу до півфіналу, уникаючи третього матчу.

«ХІТ» (Київ) – «Кардинал-Рівне» (Рівне)
1 квітня 2017 року. Київ. Спорткомплекс ЦСКА – 14.00.
Арбітри: О. Іванов (Дніпро), О. Сидорук (Вінниця), Л. Жиронкін (Київ)
Хронометрист: Д. Шептун (Київ)
Спостерігач арбітражу: О. Король (Донецьк)
Рахунок у серії – 1:0

Нагадаємо, що якщо у чвертьфінальній серії до двох перемог рахунок буде 1:1, то 2 квітня відбудуться додаткові, треті матчі серії.

Прес-служба Асоціації футзалу України
Фото: НФК «Ураган» (Івано-Франківськ)

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!