Екстра-ліга. Анонс матчів дев'ятого туру

«Сокіл» (Хмельницький) – «АРПИ Запоріжжя» (Запорізька обл.) 

24 листопада. Хмельницький. СК ГУНП 12:00. LIVE: Youtube

Останній тур першого кола Екстра-ліги приніс глядачам одразу низку битв за шість очок. Перша з них відбудеться у Хмельницькому. Підопічні Романа Ковальчика стануть останньою командою, яка зіграє з новачком Екстра-ліги – «АРПИ Запоріжжя».

Перед звітним туром команди перебувають у другій шістці, здобувши 7 та 5 очок відповідно. Представники Поділля впродовж восьми попередніх матчів здолали «ІнБев/НПУ», «Епіцентр К-Авангард» та поділили очки з львівською «Енергією». У свою чергу, колектив Максима Павлюка свою єдину звитягу так само здобув над підопічними Валерія Легчанова. Окрім того, нічийні результати були зафіксовані у матчах з командами Валерія Директоренка і Карлоса Барбози.

За результатами першого кола обидва суперники не матимуть шансів потрапити до чільної шістки, втім, вікторія стане чудовою нагодою трохи ближче підібратися до опонентів та піти на відпочинок перед матчами збірної у кращому гуморі.

«Енергія» (Львів) – «Продексім» (Херсон)

24 листопада. Львів. СК «Галичина». 12:00. LIVE: Youtube АФУ

Ще один надзвичайно цікавий двобій відбудеться у Львові. Минулорічна пара фіналістів вперше зустрінеться між собою в Екстра-лізі сезону 2018/2019 років. Цьогоріч команди Валерія Легчанова та Карлоса Барбози вже зустрічалися між собою. І відбулося це саме у Львові. У рамках Суперкубка України представники міста Лева здобули вольову перемогу, залишивши трофей у своєму місті.

Що ж до минулорічних результатів, то звитяги у 4 з 5 матчів лишилися саме за херсонцями. Суперники здолали один одного на власних паркетах у чемпіонаті, а от у серії плей-офф всі три протистояння були за херсонцями, які і здобули омріяний трофей.

Нині суперників розділяє чотири очки і амбіції у команд є вищими, ніж їхні позиції, тож кожна з них намагатиметься використати свої переваги, аби поповнити очковий баланс.

 «ХІТ» (Київ) – «Кардинал-Рівне» (Рівне) 

24 листопада. Київ. СК ЦСК ЗСУ. 12:00. LIVE: Facebook та Youtube АФУ

Центральний матч туру, а можливо і всього першого кола, прийматиме столиця. Рівняни завітають до Києва в якості одноосібних лідерів чемпіонату. Впродовж першого кола «кардиналівці» лише одного разу втратили очки, поступившись «Продексіму» на його паркеті. У всіх інших зустрічах підопічні Станіслава Гончаренка обов'язково здобували по три очки і завдяки цьому минулого тижня зуміли піднятися на першу сходинку.

Причиною цьому стала втрата очок киянами у поєдинку проти того-таки «Продексіма». Протягом зустрічі команда Дмитра Шувалова була попереду з результатом 3:0, але втратила перемогу, зігравши з підопічними Карлоса Барбози 4:4. Враховуючи, що до того кияни так само розписали мирову з «Енергією» на власному паркеті – 2:2, тепер саме вони змушені наздоганяти одного з суперників.

Цікавою стане і дуель наставників обидвох команд. Станіслав Гончаренко є багаторазовим чемпіоном Екстра-ліги, натомість, Дмитро Шувалов фактично розпочинає свій тренерський шлях на рівні найвищого дивізіону. Втім, кому посміхнеться успіх у цьому протистоянні – побачимо найближчої суботи.  

«ІнБев/НПУ» (Житомир-Київ) – «Титан» (Покровське)    

24 листопада. Житомир. ФОК​. 13:00. LIVE: телеканал «XSPORT»​ та Youtube АФУ

Минулого тижня підопічні Валерія Директоренка здобули свої перші очки у чемпіонаті, зігравши внічию у Запоріжжі. Втім, для того, аби попрощатися з останньою сходинкою цього замало. Наступний суперник об'єднаної команди з Житомира та Києва – «Титан». Представники Дніпропетровщини є єдиною командою, яка змінила головного тренера впродовж першого кола чемпіонату. На посаді керманича Павла Пічкурова змінив Олег Зозуля. І останнім часом його команда набрала дуже непоганий хід.

У двох останніх турах покровці виявилися сильнішими за «АРПИ Запоріжжя» та «Епіцентр К-Авангард», відвантаживши кожному з опонентів по 4 м'ячі. Втім, і «пивовари» складати зброю аж ніяк не збираються. Перше очко вони здобули на виїзді, тож єдину перемогу у рамках першого кола матимуть нагоду оформити на власному паркеті. Однак, і «титанівці» дивляться лише вперед та намагатимуться наблизитися поближче до зони лідерів.

«Епіцентр К-Авангард» (Одеса) – «Ураган» (Івано-Франківськ)  

24 листопада. Одеса. СК «СКА» 13:30. LIVE: Youtube АФУ

Останній з поєдинків відбудеться в Одесі. Команда Кирила Красія трохи пригальмувала після перемог над «АРПИ Запоріжжя» та «ІнБев/НПУ» у 3-му та 4-му турах та нині посідає восьму сходинку з шістьма пунктами в активі. Натомість, івано-франківці з 16-ма балами нині замикають чільну трійку.

Минулоріч саме ці команди до останнього боролися за заключну перепустку до плей-офф і підопічні Максима Павленка за додатковими показниками зуміли обійти своїх опонентів. Втім, нині «ураганівці» перебувають на іншому полюсі турнірної таблиці і ставлять перед собою інші завдання. Однак, і одесити волітимуть здобути для себе ще 3 очки, аби продовжувати змагатися за право бути у першій шістці.

Прес-служба Асоціації футзалу України

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!