Екстра-ліга. Анонс матчів сьомого туру

«ІнБев/НПУ» (Житомир-Київ) – «Кардинал-Рівне» (Рівне)

10 листопада. Житомир. ФОК. 12:00. LIVE: Youtube АФУ

У Житомирі зустрінуться команди з протилежних полюсів турнірної таблиці. Колектив Станіслава Гончаренка нині крокує другим у турнірній таблиці, здобувши 15 очок у шести поєдинках. Команда Валерія Директоренка поки що не має набраних балів і матиме змогу це зробити у домашній зустрічі.

Минулоріч обидва колективи обмінялися перемогами. Рівняни на власному паркеті були сильнішими з результатом 5:1. Натомість, об'єднана команда з Житомира і Києва у другому колі взяла реванш та здобула перемогу – 3:1.

Втім, якщо наприкінці попереднього чемпіонату колективи вели боротьбу за шосту сходинку, яку зрештою посів саме «ІнБев/НПУ», то нині «пивоварам» конче необхідна перемога, аби потроху вибиратися з 10-го місця турнірної таблиця. Натомість, «кардиналівці» так само не збираються стишувати хід та воліють продовжувати переслідувати «ХІТ», який має перевагу в одне очко.     

«Сокіл» (Хмельницький) – «Продексім» (Херсон)

10 листопада. Хмельницький. СК ГУНП. 12:00. LIVE: Youtube

У Хмельницькому команда Романа Ковальчика протистоятиме чинному чемпіону – херсонському «Продексіму». Нині різниця між командами становить чотири пункти. Херсонці з 11-ма очками посідають четверту сходинку у турнірній таблиці, представники Поділля мають у своєму активі 7 балів і посідають шосте місце.

Попередній тур колективи завершили абсолютно протилежним чином. Підопічні Карлоса Барбози на власному паркеті здолали «ІнБев/НПУ» – 5:2, у свою чергу, «Сокіл» в Івано-Франківську поступився місцевому «Урагану» – 1:5.

У попередньому чемпіонаті колективи обмінялися перемогами на домашніх майданчиках. Колектив Романа Ковальчика був сильнішим за опонентів – 4:1, натомість, «мельники» взяли переконливий реванш з рахунком 7:1. Втім, якими будуть підсумки очних зустрічей команд у новому чемпіонаті – дізнаємося у суботу.  

 «ХІТ» (Київ) – «Ураган» (Івано-Франківськ)

10 листопада. Київ. СК ЦСК ЗСУ. 12:00. LIVE: Facebook та Youtube АФУ

Центральний матч туру відбудеться у Києві. Кияни та івано-франківці у сезоні 2017/2018 провели між собою цілих шість очних зустрічей, протистоявши одне одному як у чемпіонаті, так і у серії плей-офф.

Втім, у звітних поєдинках команді Максима Павленка вдалося здобути лише одну вікторію. Зустрічі чемпіонату завершилися перемогою «ХІТа» – 5:3 у Києві та нічиєю в Івано-Франківську – 1:1. За підсумками регулярного чемпіонату обидва клуби посіли перше та восьме місце відповідно і далі пройшов саме тріумфатор регулярного чемпіонату. «ХІТ» зумів тричі здолати «драконів» у надзвичайно напружених поєдинках.

Втім, зараз команди знаходяться у трійці лідерів і різниця між ними складає всього три очки. Тож, усіх шанувальників футзалу можуть очікувати цікаві зміни на вершині турнірної таблиці, на які особливо очікуватимуть «Кардинал-Рівне» та «Продексім».  

«Енергія» (Львів) – «Епіцентр К Авангард» (Одеса)

10 листопада. Львів. ПС «Галичина»​. 13:00. LIVE: Youtube АФУ

У Львові підопічні Валерія Легчанова намагатимуться продовжити свою безпрограшну серію, яка триває з 3-го туру. Свій останній матч в Екстра-лізі львів'яни проводили у Покровському, де здобули перемогу з рахунком 4:2. Одесити так само до останнього претендували на очки, але все ж мінімально поступилися підопічним Дмитра Шувалова на власному паркеті – 0:1.

Минулоріч обидві команди провели надзвичайно цікаві очні зустрічі. У місті Лева мінімальна звитяга була за «зелено-білими» – 2:1. Натомість, в Одесі команди завершили поєдинок з результатом 5:4. Нині різниця у таблиці між командами складає всього 2 пункти, тож, глядачі цілком можуть розраховувати на ще один надзвичайно цікавий матч.

«АРПИ Запоріжжя» (Запорізька обл.) – «Титан» (Покровське)    

10 листопада. Запоріжжя. ПС «ЗАБ» 13:00. LIVE: Youtube АФУ

Паралельно з львівським поєдинком тур завершуватиме дербі між «АРПИ Запоріжжя» і покровським «Титаном». На рівні Екстра-ліги команди між собою поки що не зустрічалися, втім, знають одна одну досить непогано, оскільки зіграли вже чимало товариських поєдинків.

Минулий тур команди завершили поразками. Представники Дніпропетровщини поступилися «Енергії», а запоріжці не мали аргументів у зустрічі з «Кардиналом-Рівне». Тож, очне протистояння стане чудовою нагодою для клубів, щоб розпочати свою переможну серію та піднятися вище у турнірній таблиці.

Прес-служба Асоціації футзалу України

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!