«ХІТ» - «Продексім» - 2:2. Післямова + ВІДЕО

Пропонуємо Вашій увазі післяматчеві коментарі головних тренерів «ХІТа» та «Продексіму» - Олега Лук’яненка та Ігоря Москвичова.

Олег Лук’яненко, головний тренер ФК «ХІТ» (Київ):

- В чому причини того, що не вдалося здобути перемогу?
- Причини потрібно шукати. Треба подивитися запис, проаналізувати і потім назвати причини. Цікава гра для глядачів, з купою моментів, які не реалізували ми у другому таймі та наші супротивники – у першому. Погано, що не виграли, але це футбол.

- Чи хотів Сергій Журба бити другий дабл-пенальті?
- Олександр Колесников перший удар дуже вдало виконав. Тому, я вважав за потрібне довірити йому знову. Вірив, що він заб’є. Але не забив. Так вийшло.

- Що змінилося у грі «ХІТа», якщо порівняти з матчем за Суперкубок?
- Нічого практично не змінилось. Такий же настрій, таке ж бажання, така ж самовіддача футболістів. Тому, погано, що не виграли. Не забили свої моменти, які створили. Будемо над цим працювати.

Ігор Москвичов, головний тренер МФК «Продексім» (Херсон):

- Матч можна розбити на два тайми. Перший тайм пройшов, я вважаю, за нашою перевагою. Тобто, багато створили моментів, які не реалізували. По грі були трохи кращими. І другий тайм – це, звісно, ми будемо розбиратись. Після забитого м’яча команда стала. Тобто, не знаю, що вплинуло на неї, але думали без зайвих зусиль довести матч до перемоги. Так не буває. Будемо розбиратись та робити висновки, щоб такого не повторювалося. Тому що другий тайм програний повністю. Але що сподобалось – це гра. Чудова гра, і швидкості хороші, багато комбінацій, індивідуальних моментів. Звісно, хотілось виграти, щоб перед Кубком УЄФА додати впевненості. Я вважаю, що рахунок все-таки по грі. Було б несправедливо так зіграти у другому таймі та перемогти. Можу сказати, що це просто чудова підготовка, хороший матч перед поїздкою у Сербію.

- Що Ви змінили у грі своєї команди у порівнянні з матчем за Суперкубок?
- Тут не те, що змінили. Ми, в принципі, до цього і готувались. Просто перший матч сезону – я скажу правду, ми не готувались до тієї гри. Якщо Ви бачили, ми були «важкі». Тобто, не вистачало швидкостей. Просто команда виходить на пік до Кубку УЄФА, тому додали у швидкості. У порівнянні з Суперкубком додались бразильці, які все-таки вносять колорит, особливо Роніньо. Його індивідуальні дії радують око, в тому числі і вболівальників. І, звісно, він допомагає команді.

- Чому Фумасу посадили на лавку запасних?
- Якщо Ви бачили, він ще не зовсім розуміє нашу гру в обороні. Тобто, в тих командах, де він грав, усе було трохи по-іншому. І просто не вистачає взаєморозуміння. Тобто, видно було навіть по першому тайму – у вільних зонах, де він мав накривати, його не було. Це просто через незігранність. Тому, довелося щось міняти, додавати швидкості. Все-таки, не вистачає у нього швидкості. Коли вийшов Фетько – команда почала швидше рухатись, навіть одразу забила гол. Але це футбол. Пропустили.

Прес-служба Асоціації футзалу України
Фото: ФК «ХІТ» (Київ)

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!