«ХІТ» - «Юні-Ламан» - 3:0. Післямова + ВІДЕО

 Пропонуємо Вашій увазі післяматчеві коментарі головний тренерів «ХІТа» та «Юні-Ламана» - Олега Лук’яненка та Сергія Бутенка.

Олег Лук’яненко, головний тренер ФК «ХІТ» (Київ):

-Виграли – значить, ми були сильніше. Я скажу, що створивши безліч гольових моментів, ми забили лише три. Над реалізацією будемо працювати. Я думаю, хлопці відновились. У нас вистачає кваліфікованих футболістів для того, щоб ставити максимальні завдання та виконати план на гру.

-У першому таймі команда забила три м’ячі, у другому – жодного. З чим це пов’язано?
-Це пов’язано з тим, що у нас було п’ять фолів, і була задача не сфолити для того, щоб гра не набула незрозумілого відтінку. Ми забили свої моменти. Я вважаю, що ми зобов’язані забивати такі моменти, які в нас були. І клас цих футболістів дозволяє їм це зробити.

-Наступна гра з львівською «Енергією». Хороші матчі були у минулому сезоні. Чи очікуєте Ви таких же класних поєдинків?
-Я думаю, що гра буде дуже цікавою. В нас змінилася команда, тому будемо працювати та рухатися далі.  

Сергій Бутенко, головний тренер МФК «Юні-Ламан» (Одеса):

-Коли матч програний, то зрозуміло, що підсумки невтішні. Але я скажу так: у другому таймі ми перехопили ініціативу та грали краще. У першому таймі, звичайно, цілком та повністю домінував «ХІТ», що і вилилося у три забитих голи. Якщо їх аналізувати, то з трьох голів були два з половиною моменти, які ми самі придумали. Тобто, ми втратили м’яч невиправдано, а «ХІТ», як майстерна команда, вирішила це питання. По-перше – вони новоспечені володарі Суперкубку України, а це зайва мотивація плюс шоу перед матчем – це теж стимулює команду, щоб зробити подарунок своєму товаришу. Я вважаю, що ми намагалися зіграти гідно. У нас пішли п’ять лідерів через різні причини. Втім, закінчилось так, як закінчилось.

-За рахунок чого вдалося у другому таймі перехопити ініціативу?
-Ми поміняли трохи тактику. Перший тайм ми грали від середини. Основна задача була створити щільність в обороні. Не дати «ХІТу» розігратись у позиційному нападі. Як виявилось, це наче і робили, але призводило до контр випадів не з половини майданчику суперника, а десь з тієї середини, де ми зустрічали. Тобто, десь ми програвали трохи середній м’яч. А коли ми у другому таймі поміняли тактику та почали переходити у пресинг, «ХІТу» стало важче. Все-таки, вони за три дні до того грали, і грали у достатньо емоційному матчі. Тому, це і дало якісь дивіденди. Я не скажу, щоб на сьогоднішній день ми би могли два тайми так зіграти, але тоді здалося, що «ХІТ» виявився не готовим до цієї перебудови.

-Традиційне питання: які задачі на сезон?
-Задачу на сезон ми ставимо самі собі, тому що у нас все-таки робоча команда. Хлопці працюють і тренуються. Є багато речей, без яких спорт високих досягнень не може існувати. Тому, ставимо для себе задачу виглядати гідно в кожному матчі та грати на перемогу. А там – як футбольний Бог покаже.

Прес-служба Асоціації футзалу України

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!