«ІнБев/НПУ» - «Епіцентр К Авангард» - 2:1. Післямова + ВІДЕО

Пропонуємо Вашій увазі після матчеві коментарі гравців та тренерів «ІнБев/НПУ» та «Епіцентра К Авангарда» - Віталія Дзюби, Валерія Директоренка, Олега Мірошника та Павла Ардаковського.

Валерій Директоренко, головний тренер ФК «ІнБев/НПУ» (Житомир/Київ):

- Для Житомира була важлива ця перемога, і добре, що ми її здобули. Я казав напередодні на прес-конференції, що в нас будуть зашкалювати бажання та емоції, що і вплинуло на хід гри. В цілому я результатом задоволений, а грою – не зовсім, якщо казати про підсумок двох ігор. Особливо якщо згадувати гру з «Продексімом». Ми зробили певні висновки, але є, над чим працювати, є, що виправляти та готуватись до наступної гри. На жаль, зайва зарядженість в чомусь вплинула на спокій при тому, що «Епіцентр К Авангард» - дуже хороша команда. Ми могли би спокійніше все вирішити. Добре, що так вийшло. Був мер, було багато глядачів, ми подарували свято місту.

- У цій грі ми побачили дві четвірки. Це вже ті четвірки, які ми будемо бачити по ходу сезону, чи ще якісь зміни будуть?
- У нашій заявці вісімнадцять гравців, на цю гру до заявки не потрапили четверо молодих гравців, які теж чекають на свій шанс. Тут є певні поєднання. Кожний гравець може в будь-який момент зайняти місце у четвірці. Це конкуренція, і хто буде сильнішим на даний момент, той і гратиме.

- Наступний матч – на виїзді з «Ураганом». Знаючи про те, що поєдинки з цією командою завжди безкомпромісні, і до кінця невідомо, хто буде переможцем, і враховуючи те, як «Ураган» зіграв у двох турах (дві поразки), як будете налаштовуватись на гру з цим принциповим суперником? 
- Результати двох турів ні про що не кажуть. «Ураган» - дуже кваліфікована команда з дуже хорошим тренерським штабом. Тому, казати про те, що там буде щось надзвичайне, не можна. Будемо готуватись, переглядати ігри, а вони завжди були бойовими. Звісно, у нас також є задачі, і легко «Урагану» не буде. Я думаю, буде хороша гра. Хочу попросити вболівальників підтримати нас хоча б на дистанції. Нам підтримка дуже потрібна. Якщо ми її відчуваємо, то ми завжди мотивовані.  

Віталій Дзюба, гравець ФК «ІнБев/НПУ» (Житомир/Київ):

- По-перше, хочу привітати нашу команду з перемогою, сказати «спасибі» вболівальникам. За такої підтримки ми не могли їх не порадувати. Треба віддати належне команді «Епіцентр К Авангард». Вони молодці. Щодо моїх голів, то в першому таймі забив на останній хвилині, у другому – теж на останній. Вирвали цю перемогу. Те, що я забив два голи, то це не така моя заслуга. Хлопці десь вивели на удар, вийшло пробити, забив.

- У першому тайми Ви не реалізували дабл-пенальті. Це якось вплинуло на гру команди та особисто Вашу гру?
- Не те, що вплинуло в подальшому. Просто хотілось реабілітуватись перед партнерами та перед вболівальниками. Партнери довірили мені пробити 10-метровий, а я не реалізував його. Потім я хотів забити цей гол, щоб повернути те, що я не забив.

- Наступний матч – на виїзді з «Ураганом». Знаючи про те, що поєдинки з цією командою завжди безкомпромісні, і до кінця невідомо, хто буде переможцем, і враховуючи те, як «Ураган» зіграв у двох турах (дві поразки), як будете налаштовуватись на гру з цим принциповим суперником?
- Те, що «Ураган» програв, ще ні про що не каже. Вони будуть виходити та грати у свою гру. Зі свого боку ми теж будемо намагатись нав’язувати свою гру. З «Ураганом» нам поєдинки завжди даються важко. У нас є час підготуватися до цієї гри. Постараємось ретельно розібрати суперника, знайти слабкі сторони, які у них є, і скористатися ними. Поїдемо за перемогою.

Павло Ардаковський, головний тренер МФК «Епіцентр К Авангард» (Одеса):

- Прикро програвати за двадцять секунд до кінця гри. Я думаю, що в цьому поєдинку мала би бути нічия. Ми віддали супернику ініціативу, але часом пресингували. Ми не повинні були цей гол пропускати. Це була помилка окремо взятого гравця.

- Скажіть, будь ласка, які були зроблені висновки після розгромної поразки від «Сокола»?
- Ми з «Соколом» десь хвилин дванадцять грали непогано, а потім трохи розклеїлись та зробили багато непотрібних помилок, тому і програли з великим рахунком. Розбирали гру, зробили висновки. Бачите, в цьому матчі помилок було менше.

- Чого Вашій команді не вистачило, щоб здобути бодай би нічию – витримки чи досвіду?
- По-перше – ми грали перший тайм практично вшістьох. А у другому таймі ми грали у 6-7 гравців. Вже позначилася втома, хлопці трохи підсіли. По-друге – Ви правильно сказали, що не вистачає трохи досвіду. Хлопці грають перший рік в Екстра-лізі, і тому є деякі нюанси, якщо треба десь притримати м’яч, а десь спростити гру.

- Після матчу з «Соколом» Ви сказали, що, можливо, є певні претензії до воротарів. Але як Ви можете оцінити гру Дмитра Бутова?
- Я вважаю, що якби він стояв на лінії, то міг би відбити той м’яч, який втілився у другий гол. Але все одно я вважаю, що він у цій грі зіграв здорово. Не можна забувати про те, що там десь гол пропустив у ближній кут. Але в основному він виручав і гідно зіграв. Принаймні, в нас чотири воротаря, і з них він – найсильніший, тому наступну гру в «старті» розпочне він.

- Як будете готуватись до одеського дербі з «Юні-Ламаном»?
- Будемо готуватись, розбирати, дивитись гру суперника та розбирати свої помилки. Дербі не можна програвати.

Олег Мірошник, гравець МФК «Епіцентр К Авангард» (Одеса):

- Що я можу сказати? Була хороша гра, але з розв’язкою в наші ворота. Хотілося б, щоб це була бодай би нічия. Але є як є. Будемо надалі працювати, грати та намагатись вигравати.

- Чого не вистачило команді для того, щоб здобути результат?
- По-перше, треба привітати «ІнБев/НПУ». Все-таки, в цій команді грають багато кваліфікованих гравців. Ми тільки починаємо свій шлях в Екстра-лізі. У нас дуже багато молодих гравців, у яких багато позитивних якостей. Просто треба їх якось реалізувати у футзалі. Але до цього треба прийти. Це ще «необстріляна» команда, тому треба терпіти.

- Те, що у першому таймі у Вашої команди було шість фолів, пов’язано з нестачею досвіду у гравців?
- Фоли, як правило, виникають з того, що трохи людина не допрацьовує ногами і, звісно, починає працювати руками. Десь трохи хтось не встиг. Значить, «ІнБев/НПУ» виглядав трохи свіжіше та швидше. Тому, ми не встигали та фолили і посадили себе на фоли за дев’ять хвилин до кінця першого тайму. Ми решту часу грали просто на відбій, щоб нам якомога менше били 10-метрові.

- Що можете сказати про гру Вашого воротаря Дмитра Бутова, для якого це фактично дебют в Екстра-лізі і який міг би витягти цю гру для Вас?
- Так, він молодець. Хочу привітати його з дебютом від імені команди. Думаю, що він зіграв на високому рівні. Хлопець молодий, у нього ще все попереду. Він дуже добре себе проявив, і я думаю, що якби не він, то рахунок був би не 2:1.

Прес-служба Асоціації футзалу України

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!