Кардинал-Рівне – Титан-Зоря 3:2. Післямова + ВІДЕО

Пропонуємо Вашій увазі коментарі віце-президента МФК «Кардинал-Рівне» Михайла Кондратюка та головного тренера «Титан-Зорі» Павла Пічкурова.

Михайло Кондратюк, віце-президент МФК «Кардинал-Рівне» (Рівне):

- Цей матч був надважливим для нас. Сьогодні ми вже могли отримати відповідь на запитання: гратиме МФК «Кардинал-Рівне» у плей-офф, чи ні. Ми не знали, як завершиться матч «ЛТК/ІнБев/НПУ» - «Локомотив» (який відбувався одночасно із грою у Рівному), але розуміли, що «залізничники» можуть втратити очки у тій зустрічі. Як бачимо, так і сталося. Тому нам, аби не залежати від результатів інших матчів у заключному турі регулярної першості – потрібно було будь-що перемагати сьогодні.

Нам це вдалося. Тепер у нас є перевага у два очки над найближчим переслідувачем. І «ЛТК/ІнБев/НПУ» потрібна лише перемога у Львові у наступному турі. Звісно, ми будемо сподіватися лише на власні сили і битимемося за очки у Харкові.

- Гравці МФК «Кардинал-Рівне» продемонстрували просто неймовірну мотивацію. У чому причина?
- Мені здається, що в кожному матчі у новому році наша команда демонструє гру значно вищого рівня, аніж у 2016-му. Кубкова гра з «Локомотивом» це довела. Ми намагаємося вийти на новий, вищий рівень. Можливо, справа у зіграності виконавців. Можливо, у тому, що виросла майстерність команди.

«Титан-Зоря» - дуже серйозний суперник. Вони залишаються претендентами на місце у топ-трійці. Але сьогодні ми, що називається, «на жилах» зуміли виграти. Важко зараз детально аналізувати гру. Бо все ще вирують емоції. Така гра подобається уболівальникам. А ми щасливі, що здобули необхідний результат.

- Який епізод матчу став ключовим?
- Найважливіше те, що зуміли швидко вийти вперед у рахунку у другому таймі. І що зуміли вистояти проти п’яти суперників наприкінці гри. Ці заключні хвилини були дуже важкими. Шалене напруження. Ви бачили, що усі на лаві запасних були на ногах. Дуже хотіли перемогти.

- Сьогодні вперше після тривалої перерви у заявці на гру з’явився Микола Дурбан. Чи повністю він оговтався від травми?
- Цього тижня він розпочав займатися у загальній групі. До цього – лише бігав, коли це дозволяли лікарі. У нього була дуже складна операція на обличчі. Ми навіть замовили у Німеччині спеціальну маску, аби він міг повноцінно тренуватися і не боятися повторного пошкодження.

- Чи існує вірогідність, що він зможе зіграти вже у найближчій кубковій грі проти «Локомотива»?
- Будемо готувати його до матчу. Він повинен повноцінно тренуватися і відчути знову саме практику гри у воротах. Можу сказати, що нарешті ми знову маємо двох здорових воротарів. Маю обов’язково подякувати Юрі Свинарчуку. Він приніс команді багато користі. Це наш вихованець, місцевий, який доріс до рівня Екстра-ліги. Так, у нього були помилки. Але прогрес – очевидний. Якщо раніше ми розглядали його, як запасного – то зараз у команді є два рівноцінних воротарі, і Сергій Піддубний має можливість вибирати, кому довірити місце в «основі» у найближчому матчі. А гра буде дуже важливою. Адже на кону участь у «Фіналі чотирьох» Кубку України.

Павло Пічкуров, головний тренер ФК «Титан-Зоря» (Покровське):

- Завдання на гру було здобути перемогу. Нам потрібні очки, аби закріпитися у лідируючій групі регулярного чемпіонату. На жаль, провалили початок кожного із таймів. Вважаю, це і стало причиною підсумкової поразки.

- Упродовж заключних п’яти хвилин Ваша команда постійно намагалася грати із додатковим польовим гравцем. Але дивідендів це так і не принесло. Як вважаєте, чому не вдалося дотиснути суперника?
- Не вистачало завершального удару. Ми непогано грали у чисельній більшості, створювали нагоди. Але реалізувати їх не змогли. Підвела виконавська майстерність у вирішальний момент.

- Здавалося, що на матч у Рівному гравці «Титан-Зорі» вийшли дещо розслаблено. Чи можна говорити про певну недооцінку суперника?
- Це виключено. Ми знали, що у Рівному непросто грати кожній команді. «Титан-Зоря» вже втратив очки у домашньому матчі проти «Кардиналу» в нинішньому сезоні. Тому жодної недооцінки не було.

- Чи звикли вже до ролі головного тренера?
- Ще не звик. Пульс постійно зашкалює. Потрібно встигати і на майданчику відпрацьовувати, і контролювати гру команди з лави запасних. Дякую хлопцям, що допомагають: і на тренуваннях, і зі змінами. Тримаємося усі разом.

За матеріалами офіційного сайту МФК «Кардинал-Рівне» (Рівне)

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!