Локомотив – ХІТ 2:2. Післямова

Пропонуємо Вашій увазі післяматчеві коментарі головних тренерів харківського «Локомотива» та київського «ХІТа» - Євгена Ривкіна та Олега Лук’яненка.

Головний тренер «Локомотива» Євген Ривкін:

- Результат на табло. Закономірний він чи ні – важко сказати. Тому що команда суперника била нам два 10-метрових у першому таймі, і могло бути все по-іншому. Ми могли б наприкінці відіграти з більшою концентрацією, але вийшло, як вийшло. Напевно, для команди «Локомотив» це закономірно, тому що пропало головне – пропала внутрішня впевненість у досягненні результату. Те, що було притаманне команді «Локомотив» тривалий час. Це було помітно на майданчику. Більш молоді футболісти грали більш розкуто, з великим бажанням. На жаль, це правда. Тому треба дивитися, треба працювати. Процес непростий і нешвидкий. Треба, щоб хлопці повернули внутрішню впевненість у можливості того, що вони можуть досягти результату. Тоді і таких м'ячів на останніх секундах не буде, і забивати з гри ми будемо значно більше.

- Напевно, такі ігри і додають впевненості – все-таки з лідером грали і достроковим переможцем регулярного чемпіонату.

- Проблема вся в тому, що є в команді досвідчені футболісти, які звикли до того, що раніше вони обігравали абсолютно всіх. Вони ніяк не можуть прийти в стан, коли все треба починати заново. Періодично це виходить. Якщо б таких ігор у чемпіонаті було більше, все було б інакше. Не можу сказати, що це поганий матч для нас, але хотілося б, щоб ми в таких іграх домагалися результату.

- За підсумками туру «Локомотив» на шостому місці – які думки у Вас є відносно того, яке-б хотілося зайняти місце по завершенню регулярного чемпіонату? У верхній четвірці, чи для Вас не має значення?

- Зрозуміло, що завдання ставить керівництво, але я – реаліст, я дивлюся на речі цілком реально. І моє головне завдання – по можливості максимальну кількість молодих і менш досвідчених футболістів до плей-офф вивести на рівень, який хотілося б нам. У молодих футболістів є труднощі, вони досить нестабільні, тим не менш, мені подобається, як прогресує Лебідь, є ще хлопці. І ми будемо більше використовувати час, що залишився, щоб хлопці змогли отримати більшу впевненість. А грати в плей-офф треба з абсолютно будь-якою командою. Якщо ставиться завдання-максимум, то обігравати треба всіх.

Головний тренер «ХІТа» Олег Лук'яненко:

- Ми змогли довести, що ми займаємо перше місце не випадково, як багато хто називав. Показуємо цікавий футзал, і рухаємося вперед, і сподіваюся, що будемо виступати краще і сильніше.

З приводу гри з «Локомотивом» – ми дуже сильно налаштовувалися на цю гру. Є кадрові проблеми, але про них у нас окрема розмова. Будемо це обговорювати окремо. «Локомотив» – дуже сильна команда. Перший тайм був зовсім інший – забий ми свої моменти, забий 10-метрові, було б все по-іншому. Плюс ще курйозний гол – рикошет. Другий тайм «Локомотив» зіграв, як мені здалося, не те що краще, а використовував свої сильні сторони – стандартні положення. Але ми забили, значить, футбольна Фортуна була на нашому боці.

За матеріалами сайту Sport.ua
Фото: ФК «ХІТ» (Київ)

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!