«Локомотив» - «Продексім» 1:2 ОТ. Післямова + ВІДЕО

Пропонуємо Вашій увазі післяматчеві коментарі головних тренерів харківського «Локомотива» та херсонського «Продексіма» - Євгена Ривкіна та Ігоря Москвичова.

Головний тренер «Локомотива» Євген Ривкін:

- Матч був досить цікавий, я думаю, команди грали досить тактично грамотно. В силу певних причин ми не змогли застосувати ті речі, які ми планували. Але місцями показували досить змістовну гру. Але це був той матч, я завжди намагаюся від цього визначення піти, коли значну роль зіграла удача, фарт на користь команди суперника. Чому – можу пояснити. Команда «Локомотив» поки ще не той стійкий колектив, який може грати без удачі і сподіватися на свою високу майстерність. Багато футболістів на такому рівні тільки роблять перші кроки, а ті хлопці, які досвідчені, ще не зовсім готові. Це було помітно – і Бондар, і Сорокін Діма поки готові навіть не на 50 відсотків. Але допомагають команді – за що їм спасибі.

Для цієї команди п'ятий матч буде дуже корисний, тому що нічого на рівному місці не буває. Треба проходити ці випробування, треба рости. Дуже багато авансів було відпущено молодим футболістам, сьогодні вони зіграли непогано, але не вистачає їм цього загартування плей-офф, яке повинно бути. Тим не менш, я хочу подякувати своїм хлопцям, свою команду і сказати – п'ятий матч все вирішить.

Головний тренер «Продексіма» Ігор Москвичов:

- Гра чимось була схожа на ту, що була напередодні – закрита. Але, як я говорив, потрібен був результат. Я обіцяв, що ми дамо бій – ми його дали. Так, відверто і чесно скажу – по грі «Локомотив» перевершував нас, по ігрових якостях, по моментах. Ми ніби використовували дзеркальне відображення гри «Локомотива». Тобто, проводили дуже короткі атаки з ударами по воротах. Десь сьогодні нам пощастило, що з п'ятим забили другий гол з рикошетом. Ще раз скажу – цю тактику ми взяли у «Локомотива». Так що, спасибі Євгенові Семеновичу, він нам допоміг. Ми теж вчимося.

По грі можу сказати – дуже важка була гра. За форматом можу сказати – всі грають на результат, закриваються, видовищність все-таки від цього страждає. У всьому світі грають так, але у всьому світі виходить показувати шоу, нам шоу не вдається. Позначається те, що результат головніше, ніж гра, і це мінус для популяризації футзалу. Люди повинні приходити на видовище, а не на те, щоб подивитися, як грали дві команди. Але якщо ці дві команди вийшли в півфінал, значить, вони на даний момент краще, значить, така тактика має право на життя.

Тому, хочу привітати нашу команду з перемогою, дуже важко було, як могли хлопці налаштовувалися, показували свою майстерність. Сподобалося ставлення деяких футболістів. Я не люблю хвалити, але сподобалося ставлення, що витерпіли і принесли перемогу команді «Продексім» у цій грі.

За матеріалами сайту Sport.ua  
Фото та відео: ФК «Продексім» (Херсон)

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!