Післямова - 3. Огляд окремих ігрових епізодів матчів 3 туру Екстра-ліги + ВІДЕО

Пропонуємо Вашій увазі огляд окремих ігрових епізодів матчів 3 туру, чемпіонату України з футзалу «Екстра-ліга», сезон 2017/18:

«Ураган» Івано-Франківськ – «ІнБев/НПУ» Житомир/Київ

2 тайм, 35 хв.:

Гравець № 31 у жовтій формі, після передачі партнера виконав удар по незахищених воротах суперника. Гравець № 10 у чорній формі намагався заблокувати удар і зіграв рукою в м’яч у власній штрафній площі. Беручи до уваги рух руки у напрямку до м’яча та її положення – подібні дії є порушенням Правила № 12, що карається 6-ти метровим ударом.  За позбавлення команди суперника голу гравець № 10 повинен бути вилучений (ЧК). Першочергово, арбітр помилково пред’явив порушнику ЖК, але після втручання третього арбітра, арбітр правильно змінив своє попереднє рішення і пред’явив замість ЖК, Червону, що є хорошим прикладом командних дій бригади арбітрів.                                      

«ХІТ» Київ – «Кардинал-Рівне» Рівне:

1  тайм, 16 хв.:

Гравець № 11 у зеленій формі, здійснив удар по захищених воротах суперника. Захисник  № 27 у синій формі намагався заблокувати удар і зіграв рукою в м’яч, що летів у напрямку воріт, у власній штрафній площі. Беручи до уваги рух руки  у напрямку до м’яча та її положення – подібні дії є порушенням Правила № 12, що карається 6-ти метровим ударом та вважаються проявом неспортивної поведінки, зрив перспективної атаки,  порушник  № 27 повинен бути попереджений (ЖК). На жаль, недостатня концентрація уваги не дозволила арбітрам правильно оцінити цю ігрову ситуацію.

2  тайм, 28 хв.:

Гравець № 7 у синій формі, виконуючи захисні функції, намагався вибити м’яч в напрямку від власних воріт. Атакуючий гравець № 11 у зеленій формі, намагаючись заволодіти м’ячем,  зіграв рукою в м’яч. Беручи до уваги рух руки у напрямку до м’яча та її положення – констатуємо порушення Правила № 12, що карається штрафним ударом, без дисциплінарних санкцій.  На жаль, можливо невдала позиція та недостатня концентрація уваги не дозволила арбітрам, вдруге, правильно оцінити цю ігрову ситуацію.

«Епіцентр К Авангард» Одеса – «Uni-Laman» Одеса

1 тайм, 15 хв. + 2 тайм, 40 хв.

1  тайм, 15 хв.:

Гравець № 13 у помаранчевій формі,  не маючи наміру зіграти м’ячем, рукою затримав гравця № 10 у білій формі, який на високій швидкості рухався в напрямку воріт суперника.

Подібні дії захисника № 13 є порушенням Правила № 12, що караються штрафним ударом. Затримка суперника в тактичних цілях є проявом неспортивної поведінки, зрив перспективної атаки,  порушник справедливо отримує першу ЖК.

2  тайм, 40 хв.:

Гравець № 13 у помаранчевій формі, маючи незначну можливість зіграти  м’ячем і не маючи наміру грати в м’яч – збив гравця № 77 команди суперника у білій формі.

Подібні дії гравця № 13 є порушенням Правила № 12, що карається штрафним ударом. Здійснюючи порушення в нерозсудливій манері, він правильно отримує друге попередження (ЖК) за нерозсудливі дії і вилучення (ЧК) за друге попередження в цьому матчі. Дії арбітра є виправданими.

«Титан» Покровське – «Сокіл» Хмельницький

2 тайм, 21 хв. + 2 тайм, 35 хв.

2  тайм, 21 хв.:

Гравець № 9 у малиновій формі,  не маючи змоги зіграти м’ячем, рукою затримав гравця № 77 у жовтій формі, який намагався вийти на ударну позицію перед штрафною площею команди суперника.

Подібні дії захисника № 9 є порушенням Правила № 12, що караються штрафним ударом. Затримка суперника в тактичних цілях є проявом неспортивної поведінки, зрив перспективної атаки,  порушник справедливо отримує першу ЖК.

2  тайм, 35 хв.:

Гравець № 9 у малиновій формі,  маючи незначну можливість заволодіти  м’ячем і не маючи наміру грати в м’яч – збив гравця № 28 команди суперника у жовтій формі.

Подібні дії гравця № 9 є порушенням Правила № 12, що карається штрафним ударом. Здійснюючи порушення в нерозсудливій манері, він отримує друге попередження (ЖК) за неспортивну поведінку і вилучення (ЧК) за друге попередження в цьому матчі. Дії арбітра є виправданими. 

З повагою. 
Комітет арбітражу АФУ

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!