«Продексім» - «Локомотив» 0:6. Післямова + ВІДЕО

Пропонуємо Вашій увазі післяматчеві коментарі головних тренерів херсонського «Продексіма» та харківського «Локомотива» - Ігоря Москвичова і Євгена Ривкіна.

Ігор Москвичов, головний тренер ФК «Продексім» (Херсон):

– Невтішний результат, звичайно, для нас, але ми самі винні. Команда не виконала ту установку, про яку ми говорили перед грою. Переоцінили свої можливості першою грою (досить таки непоганою) і подумали, що нахрапом можна взяти команду «Локомотив».

На перших хвилинах пропустили гол. В принципі, стрункість гри була присутня, але тут втрутилися судді. У моїй практиці такого не було, щоб команда, яка отримала 5 фолів, мала 6 жовтих карток. Такого не було в моїй практиці! Це вивело і керівництво, і гравців з себе. Ми бачили, що вже після кожної піднятої картки арбітра, гравці «Продексіма» виходили з себе і я, як тренер, повинен був впоратися з цим – але я не впорався. І десь частина провини лежить на мені. Тому що команда сильно розлютилася, команда емоційно вийшла з себе і не змогла з цим впоратися. Емоції перехлеснули, і та гра, яка повинна була бути, зникла взагалі. Це одна з основних причин поразки.

Природно, чим важче команді, тим вона більше мобілізується і грає. Так, неприємна поразка – 0:6. Але головне – зробити правильні висновки і зіграти в Харкові гідно. Думаю, нам під силу хоча б одну гру виграти і привезти матч ще в Херсон. Але при хорошому збігу обставин будемо сподіватися на дві перемоги.

Євген Ривкін, головний тренер МФК «Локомотив» (Харків):

– Перше, хочу привітати свою команду і подякувати хлопцям за ту роботу, яку вони виконали. Можу сказати, що нам надзвичайно важко, і це пов'язано з різними причинами. Дуже важко ми виходимо після Кубка, було витрачено дуже багато емоційної енергії. Тому, в першій півфінальній грі ми не змогли зіграти так, як ми планували. А от у другій – щось вийшло, щось-ні, але головне, що хлопці-футзалісти проявили характер, не здалися, відіграли і цілком заслужено перемогли. Плей-офф триває, тому ще нічого не закінчилося. Ще буде найцікавіше попереду.

За матеріалами офіційного сайту ФК «Продексім» (Херсон)

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!