Ураган - Продексім 2:3. Післямова

Пропонуємо Вашій увазі післяматчеві коментарі головних тренерів "Урагана" та "Продексіма" - Івана Скіцко та Ігоря Москвичова.

Іван Скіцко, головний тренер команди "Ураган": 

- Перш за все, хочу привітати "Продексім" з перемогою, суперник показав свій рівень, майстерність. Однозначно, що такі матчі коментувати важко, це перша поразка в цьому сезоні на домашній арені. Звичайно, причини такого результату є, але не буду зараз їх озвучувати. Я, як головний тренер, повністю беру провину на себе. А своїм хлопцям хочу подякувати за цю гру…

В другому таймі нам треба було ризикувати, пішли п’ятим польовим, в принципі ризик себе виправдав, бо забили два швидкі м’ячі. Мали ще п’ять хвилин, щоб виправити ситуацію. Ще раз повторюсь, що футбол непередбачуваний. Буває, що команда має три моменти, і забиває три голи, а ми створили багато нагод, але не реалізували.

Ми мали шанс врятувати цей матч, після другого забитого мали ще 3-4 стовідсоткові моменти… Однак не вистачає майстерності, холоднокровності. Це наша біда… До того ж, добре зіграв воротар суперника – Дмитро Холоша, він надійно замінив Кирила Ципуна. Вважаю, що Дмитро в деякій мірі і виграв цю гру для своєї команди – зробив кілька "сейвів", які заслуговують похвали.

Ця поразка нас повинна більше мотивувати, щоб готуватися на кубковий матч-відповідь з "Енергією". Важливо, щоб хлопці психологічно відновилися, бо вдома програвати важко. Але я вірю в своїх футболістів, головне дуже відповідально підійти до наступного поєдинку.

Ігор Москвичов, тренер команди "Продексім": 

- Якщо глядачі залишилися задоволеними, то якість гри була високою. А це є показником, що команди готові боротися за чемпіонство, як на мене і "Продексім", і "Ураган" показали високий рівень майстерності.

Нам було не легко, відчули, що ми поступаємось у швидкості. Іванофранківці у першому таймі виглядали цікавіше в ігровому плані, контролі м’яча. Ми не очікували такої швидкості пересування. В принципі, до гри ми готувалися, і ті контраргументи, які ми могли використати, сьогодні в нас реалізувалися. Я не знаю, чи це збіг обставин, але вже другу гру ми виграємо в "Урагану" за рахунок стандартних положень.

Щодо самого поєдинку, то не очікував такої хорошої гри від "Урагану", було важко. Але зіграло роль те, що рівень деяких гравців нашої команди виявився вищим, і ті моменти, які мали, змогли реалізувати. Радий, що вдалося здобути три очки, у нас до цього було дві поразки, і з точки зору психології команда трішки "підсіла". Але бачу, що в ігровому плані ми додаємо, і до матчів плей-офф підходимо в більш збалансованому стані.

- Буквально за тиждень в рамках 1/8 фіналу Кубку України прийматимете команду "ХІТ". Як налаштовані?
- Якщо чесно, то про кубковий матч ми ще навіть не думали, бо основний акцент робили на гру з "Ураганом". Ми з третьої позиції опустилися на шосту, тому хотіли покращити турнірне становище.

Щодо самого розіграшу Кубку України, то, як на мене, не зовсім правильне жеребкування. Бачимо дві сильні пари із команд Екстра-ліги, а такі видовищні матчі хотілося б бачити на дальшій стадії. Проте, все, що не робиться – робиться на краще, і матчі з суперником високого класу дозволяють краще готуватися до плей-офф.

Маємо тиждень, щоб підготуватися до гри з "ХІТом". Перший матч у Києві ми програли не по грі, тому маємо всі шанси для позитивного результату. Сподіваюся на перемогу, і бажаю "Урагану" прохід в наступну стадію.

За матеріалами офіційного сайту НФК "Ураган" (Івано-Франківськ)

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!