«Odessa Open Cup». Weekend. Підсумки першого ігрового дня

Пропонуємо вашій увазі огляд матчів першого ігрового дня «Odessa Open Cup-2020». Weekend.

Група D. «Lex-VSK» (Суми) – «Форца» (Житомир) – 0:1 (0:1)
Гол: Іван Ковпак (14)

Старт турніру вихідного дня ознаменувався рівною боротьбою з мінімумом голів. Команди на двох зуміли завдати всього одного результативного удару. Його автором став капітан житомирян Іван Ковпак.

Як результат – ціною за це взяття воріт стали три очки та дебютна перемога у рамках турніру.

Група В. «Десна» (Київ) – «ІнтерАТ» (Вінницька обл.) – 1:1 (0:1)
Голи: Сергій Левицький (19) – Володимир Краковецький (14)
Попередження: Сергій Левицький (4), Олександр Революк (5), Богдан Павлусенко (22) – Олександр Гусак (15)

Не надто багато голів приніс глядачам і поєдинок групи В. Представники Вінничини зусиллями Краковецького також вийшли вперед на останній хвилині першого тайму.

Втім, на відміну від «Форци», «ІнтерАТ» свою перевагу не втримав. Левицький зробив рахунок рівним. Більше результативних ударів глядачі не побачили Як підсумок – 1:1. Перша нічия у рамках групових етапів обидвох турнірів «Odessa Open Cup».

Група D. «Lex-VSK» (Суми) – «АБтП» (Київ) – 0:0 (0:0)
Попередження: Станіслав Корсун (25) – Олександр Мудрицький (12), Ростислав Сачок (15), Микола Павленко (22)

Третій матч ігрового дня перевершив не надто результативну статистику. Ані сумчани, ані кияни забити у цій зустрічі не зуміли. Єдиними протокольними подіями зустрічі стали чотири жовтих картки.

Зрештою, обидві команди зуміли поповнити свій баланс дебютним очком.

Група D. «Антарес» (Київ) – «Форца» (Житомир) – 0:4 (0:1)
Голи: Максим Дядюнець (19 – автогол) – Антон Самчик (6, 17), Володимир Оніщук (15)
Попередження: Максим Дядюнець (25), Олександр Сушко (25) – Сергій Ковальчук (16)

Минулорічний володар Кубка престижу розпочав свою боротьбу з поразки від «Форци». Житомиряни у попередньому поєдинку мінімально здолали «Lex-VSK».

У цій зустрічі вони зуміли продовжити свою свою суху серію, а також покращили свою результативність. Дубль Самчик, гол Оніщука і автогол Дядюнця допомогли «Форці» стати першим учасником 1/2 фіналу Суперліги.

Група B. «Manzana-2» (Київ) – «Десна» (Київ) – 3:1 (1:0)
Голи: Євген Смоловик (6), Ілля Бондарчук (17), Апті Накаєв (26) – Сергій Левицький (20)
Попередження: Сергій Степаненко (23), Євген Яблонько (25) – Артем Ковальов (24), Богдан Павлусенко (28)
Вилучення: Артем Ковальов (26 – друга ЖК)

Вдалим видався дебют в одного з головних фаворитів турніру вихідного дня – «Manzana-2». У першому таймі підопічних Віталія Мельника вивів вперед Смоловик. Після перерви Бондарчук подвоїв гандикап господарів. «Деснянці» не здавалися. Левицький один м’яч відіграв.

Втім, досвід взяв своє. Накаєв точним ударом встановив остаточний рахунок зустрічі. 3:1 – «Manzana-2» здобуває перемогу у столичному дербі.

Група D. «АБтП» (Київ) – «Антарес» (Київ) – 2:6 (1:2)
Голи: Ростислав Сачок (12, 26) – Богдан Каракуц (2), Євген Глуздовський (5), Олександр Сушко (15, 21, 26), Віктор Мазур (26)
Попередження: Олександр Колос (20 – «АБтП»)

Наступними на майданчик знову вийшли дві київських команди. «Антарес» опинився на останній сходинці у своєму квартеті, і лише перемога могла дозволити цьому колективу піднятися на другу сходинку.

Натомість, «АБтП» мав шанс підкріпити свої амбіції для виходу у Суперлігу. Зрештою, запекла боротьба у першій половині завершилася комфортною звитягою «Антареса» та підсумковим другим місцем цієї команди за підсумками першого ігрового дня.

Група В. «Manzana-2» (Київ) – «ІнтерАТ» (Вінницька обл.) – 4:0 (3:0)
Голи: Апті Накаєв (6), Євген Смоловик (8), Артем Астанін (12), Сергій Рівний (17 – з пен.)
Вилучення: Володимир Краковецький (17)

Після невеличкого відпочинку «Manzana-2» не втратила своїх гольових поривів. До перерви підопічні Віталія Мельника завдяки голам Накаєва, Смоловика та Астаніна тричі відзначилися у воротах суперника.

У другій половині кияни заробили пенальті, який вдало реалізував Рівний. Тож, 4:0 – представники столиці завтра зіграють у чвертьфіналі Суперліги.

Група С. «Django Stars» (Київ) – «Рятувальник» (Ромни) – 0:1 (0:1)
Голи: Станіслав Носок (12)

Вдало розпочали свою ходу турніром вихідного дня і роменчани. Наприкінці першого тайму команду з Сумщини вперед вивів Носок.

Своїх контраргументів кияни знайти не зуміли, тож, одного взяття воріт виявилося достатнім для здобуття командою Ігоря Салівона дебютних трьох очок.

Група А. «Linevich Group» (Ірпінь) – «Юрінновація» (Київ) – 2:1 (1:1)
Голи: Владислав Сидільников (10), Андрій Назаров (25) – Артем Демченко (3)

Знекровлені кияни, які вийшли на цей матч з заявкою у сім виконавців як могли давали бій своїм сусідам з Ірпеня. Зрештою, вже на третій хвилині Демченко вивів команду Віталія Мамчура вперед.

Перевага «інноваційників» трималася до 10-ої хвилини. Саме тоді Сидільникову вдалося відновити паритет. Нічийний результат тримався аж до кінцівки зустрічі. Зрештою, більше сил виявилося у команди з Київської області, яка завдяки голу Назарова записала до свого активу дебютні три очки.

Група С. «Глобус Банк» (Київ) – «Рятувальник» (Ромни) – 2:5 (1:2)
Голи: Павло Онищенко (11), Олександр Скомороха (17) – Дмитро Лойко (1, 17), Сергій Бабинін (12), Олексій Прокопчук (26, 28)
Попередження: Павло Онищенко (13)

Команда Ігоря Саліона вдруге впоралася з представником столиці. На цей раз був подоланий «Глобус Банк». Лойко відкрив рахунок у зустрічі вже на першій хвилині. Завдяки голу Онищенка господарі відігралися, однак, дуже швидко Бабинін повернув перевагу команді з Сумщини.

Після перерви Лойко і Комороха досить швидко обмінялися результативними ударами. Втім, дубль Прокопчука наприкінці поєдинку остаточно вирішив його перебіг на користь гостей, які одноосібно очолили групу С.

Група А. «Володимир» (Тиврів) – «Linevich Group» (Ірпінь) – 3:4 (1:2)
Голи: Микита Тищенко (8), Сергій Литвиновський (28) – Дмитро Кушнерик (14, 26 – автогол), Владислав Сидільников (14), Юрій Космацький (16), Андрій Назаров (24)
Попередження: Микита Тменов (14), Юліан Горбатий (17) – Олександр Юрчук (3), Юрій Космацький (10), Богдан Трофименко (14)

Старт одного з фаворитів турніру видався не надто вдалим. Тиврівський «Володимир» поступився «Linevich Group», і одразу втратив шанси на першу позицію у своєму квартеті.

Тим не менш, починалося все для представників Вінничини досить непогано. Тищенко відкрив рахунок у зустрічі , однак, два голи, забиті ірпінцями Кушнериком і Сидільниковим під завісу стартової двадцятихвилинки кардинально змінили перебіг зустрічі.

У другій половині Космацький і Назаров довели різницю у рахунку до трьох голів. Підопічні Романа Станднічука не здавалися. Спочатку Кушнерик зрізав м’яч у власні ворота, а потім Литвиновський скоритив гандикап гостей до мінімуму. Однак, не більше. 4:3 – «Linevich Group» стає переможцем групи А.

Група С. «Django Stars» (Київ) – «Яско» (Вінниця) – 0:3 (0:0)
Голи: Владислав Васалатій (19, 21), Олексій Максименко (25)
Попередження: Олександр Онопрієнко (7), Владислав Беляк (14), Дмитро Седзюк (21), Владислав Трещейко (25) – Фелікс Міранда (2), Юрій Оніщук (9), Артем Барібан (25)
Вилучення: Олександр Онопрієнко (20)

Чи не найбільш емоційним виявилося протистояння «Django Stars» і «Яско». Чвертьфіналіст Кубка України перший матч провів у рамках вечірньої програми турніру.

Перший тайм видався сухим на голи, втім, ще до перерви арбітри показали командам одразу чотири жовтих картки. Зрештою, за матч їх було продемонстровано аж 8, дві з яких перетворилися на вилучення Онопрієнка, яке відбулося на 20-ій хвилині.

Грою у меншості суперника скористався Васалатій, який хвилиною раніше відкрив рахунок, встановивши на табло результат 0:2. На 25-ій хвилині Максименко забив третій гол у зустрічі, який став заключним.

Як результат, «Яско» продовжує боротьбу за перемогу у групі С, а кияни втратили шанси на потрапляння до Суперліги.

Група А. «Володимир» (Тиврів) – «Юрінновація» (Київ) – 9:1 (6:1)
Голи: Коллінс Йапарама (3), Микита Тищенко (8, 14, 24), Василь Кефа (11, 13, 17, 23), Олексій Моторний (14) – Артем Демченко (14)

Після поразки у першій зустрічі підопічні Романа Стаднічука були налаштовані рішуче. Ще до перерви команда з Вінничини забила 6 голів, пропустивши всього один.

У другому таймі тиврівці додали до свого активу ще три м’ячі, забезпечивши свою участь у чвертьфіналі та посівши друге місце у своєму квартеті. Найактивнішими у цій зустрічі стали Кефа (в активі Василя покер) та Тищенко (Микита відзначився хет-триком)

Група С. «Глобус Банк» (Київ) – «Яско» (Вінниця) – 1:6 (0:2)
Голи: Владислав Рибальченко (24) – Максим Фурман (2, 2), Юрій Оніщук (16), Віктор Жук (21), Владислав Васалатій (22, 28)
Попередження: Георгій Ткачов (10 – «Глобус Банк»)

Заключний матч ігрового дня також не ніс багато інтриги. Вінничани вже на другій хвилині були попереду 2:0, і у другому таймі довели справу до логічної перемоги – 6:1.

Таким чином, завтра у протистоянні між «Яско» та «Рятувальником» буде визначений переможець квартету, а «Django Stars» та «Глобус Банк» вестимуть боротьбу за третє місце.

Турнірна таблиця за підсумками першого ігрового дня

Група А

1«Linevich Group» (Ірпінь) – 6 очок
2«Володимир» (Тиврів) – 3 очок
3«Юрінновація» (Київ) – 0 очок

Група B

1«Manzana-2» (Київ) – 6 очок
2«Десна» (Київ) – 1 очко (-2)
3«ІнтерАТ» (Вінницька обл.) – 1 очко (-4)

Група С

1 «Яско» (Вінниця) – 6 очок (+8)
2 «Рятувальник» (Ромни) – 6 очок (+4)
3 «Django Stars» (Київ) – 0 очок (-4)
4 «Глобус Банк» (Київ) – 0 очок (-8)

Група D

1«Форца» (Житомир) – 6 очок
2«Антарес» (Київ) – 3 очок
3«Lex-VSK» (Суми) – 1 очко (-1)
4«АБтП» (Київ) – 1 очко (-4)

Прес-служба Асоціації футзалу України

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!