«Альтернатива» – «RED» – 2:2. Післямова

Пропонуємо вашій увазі коментарі головного тренера «Альтернативи» Миколи Костенка, а також гравців «RED» – Олега Шуста і Павла Корнійчука.

Микола Костенко, головний тренер команди «Альтернатива»:

– Непоганий матч. Суперник дуже досвідчений і майстерний, має у складі кваліфікованих футзалістів, які виграли не один Кубок. Нам сьогодні трохи не вистачило точності, оскільки було багато невимушених втрат. Хотіли зіграти більш активно, щоб темп гри був вищим, але через наші не зовсім обґрунтовані втрати поєдинок вийшов дуже в’язким і повільним. Думаю, що по самій зустрічі результат закономірний, але самою якістю гри я вкрай незадоволений.

– Чи не думали когось дозаявити додатково на Кубок України?

– У нас навіть не було таких розмов, оскільки ми є одним колективом заходимо в чемпіонат Києва, Бізнес-лігу, Кубок України і брати когось саме на Кубок мабуть не зовсім правильно у плані внутрішньоколективних стосунків гравців. У нас є в заявці Юрій Балашев, але він більше як пожежний варіант, бо у нас в одного воротаря була червона картка і тому ми його дозаявляли. А так ми прийняли рішення грати одним колективом на всіх фронтах.

– У чемпіонаті Києва і Кубку України «RED» виступає двома різними складами. Наскільки вам було важко готуватися до цього матчу, адже було не зовсім зрозуміло яким складом буде виступати суперник саме у сьогоднішній зустрічі?

– Ну чому ж? Ми всіх цих футзалістів прекрасно знаємо. До того ж, зі «SKIDK’ою» вони грали приблизно таким самим складом за винятком Віталія Нестерука, тому ми розуміли яка буде гра і що нам протиставить суперник, тому сюрпризів чи якогось дискомфорту не було. Ми знаємо всі переваги і недоліки сторони їхніх гравців. Просто сам гра склалася не так. К нам би того хотілося. Просто у нас було багато втрат і вийшла в’язка гра без зустрічних курсів - багато було аутів, стандартних положень. Будемо працювати.

Олег Шуст, гравець команди «RED»:

– Дуже важка гра. Команда «Альтернатива» знайома нам за всіма турнірами і всіх київських гравців добре знаємо. Такі матчі не можуть бути легкими, оскільки команди добре знають можливості один одного. Матч проходив під девізом «Хто кого покарає за помилки?». Нам добре вдався початок зустрічі, але потім ми трошки знітилися. Може нам функціонально не вистачало сил тримати той темп, який задала «Альтернатива» Вони були дещо свіжішіми. У них молодші гравці і за рахунок темпу вони нас переграли. Загалом, той рахунок з яким закінчилася зустріч, думаю, нам на користь. 2:2 – нормальний рахунок, який залишає нам шанси пройти далі.

Павло Корнійчук, капітан команди «RED»:

– Чому не грав Денис Крошан?

– Він весь тиждень хворів з температурою. У нього тільки вчора був перший день після хвороби. Ми б його може й випустили, але він сам сказав, що йому важко.

– Ви вже зустрічалися у цьому розіграші Кубка України зі «SKIDK’ою», а тепер з «Альтернативою». Хто з цих київських команд є для вас більш принциповим суперником?

– Та немає принципових суперників. Хочеться обігрувати усіх. «Альтернатива» –   дуже рухлива команда. Більше хочеться обіграти, звісно, «Альтернативу», бо «SKIDK’у» ми вже здолали, і пройти далі. Обидві ці команди для нас сильні і важкі суперники. Будемо грати у матчі-відповіді на перемогу.

Андрій Гулій, прес-служба Федерації футзалу Києва

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!