Кубок України 2019/2020: «Ураган» залишає трофей у своєму володінні

Підопічні Максима Павленка точніше за свого суперника виконували післяматчеві пенальті, що й допомогло їм вдруге поспіль завоювати Кубок України.

Боротьба за трофей розпочалася з гострих моментів у київської команди. Жук пробив здалеку, а Кардаш перевів м’яч на кутовий. Після розіграшу стандарту завдяки потужному пострілу від Ігоря Борсука воротар «драконів» вже був відіграний, але м’яч з лінії воріт вибив Шеремета.

На 5-ій хвилині перший гострий момент виник у івано-франківців. Команда Максима Павленка втекла до стрімкої контратаки. Фаренюк потужно пробив з гострого кута, однак, Сухов з загрозою впорався.

Чи не єдиний огріх Кардаша за весь турнір стався на 6-ійй хвилині. Журба пробив майже з центру майданчика, Володимир відбив м’яч перед собою, а першим на добиванні опинився Жук – 0:1.

Втім, за шість хвилин команда з Прикарпаття відновила статус-кво. Після розіграшу аута Лебідь прострілив, а Абакшин в ефектному стилі п'ятою відправив м’яч у ворота суперника.

Кінцівка стартової двадцятихвилинки лишилася за «ХІТом». Ігор Борсук не зумів реалізувати вихід віч-на-віч, а з ударами Боргуна, Журби і добиванням Колесникова після пострілу останнього впорався Кардаш.

У другому таймі досить непогані нагоди мав Микитюк. Спочатку Микола чудово поклав Колесникова, але пробив точнісінько у Сухова, а потім вийшов віч-на-віч, але замість удару віддав пас у розрахунку на партнерів, які атаку не підтримали.

Зрештою у досить обережному темпі команди завершили основний час зустрічі за нічийного результату – 1:1.

Наприкінці першого екстра-тайму суперники обмінялися голами. Спочатку Лебідь перехопив м’яч після невдалого пасу Салтанова та пробив повз Сухова.

Втім, за хвилину Сірий розіграв швидку атаку «ХІТа», яку результативно завершив Жук. Євген оформив дубль та став єдиним гравцем, який з гри зумів вразити ворота Кардаша у Фіналі Чотирьох.

У другому екстра-таймі результативних атак не відбулося, тож, справа дійшла до пенальті. У серії шестиметрових ударів фортуна посміхнулася «ураганівцям». Єдиний промах до свого пасиву заніс Журба. Тож, 5:4 за підсумками серії післяматчевих пенальті – Кубок України залишається у володінні команди з Івано-Франківська.

«Ураган» (Івано-Франківськ) – «ХІТ» (Київ) – 2:2 (1:1), (0:0), (1:1), (0:0). Пенальті – 5:4

Голи: Абакшин (12), Лебідь (43) – Жук (6, 44)

«Ураган»: Володимир Кардаш – Віталій Радевич, Микола Микитюк (к), Роман Кордоба, Артем Фаренюк – Руслан Шеремета, Сергій Коваль, Ярослав Лебідь, Даниіл Абакшин – Мар’ян Масевич, Назар Швед, Олександр Дичук, Віталій Коробка, Роман Колток

«ХІТ»: Олександр Сухов – Олександр Колесников, Євген Жук, Сергій Журба, Євген Сірий – Олександр Педяш, Ігор Борсук (к), Олександр Школьний, Орест Боргун – Ігор Чернявський, Ігор Салтанов, Андрій Борсук, Олександр Ліфер, Олександр Сіріцький

Прес-служба Асоціації футзалу України

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!