Кубок України: анонс матчів 1/8 фіналу

«Володимир» (Тиврів) – «Титан» (Покровське)

19 січня. м. Вінниця​. 12:00

Перший матч 1/8 фіналу відбудеться у Вінниці, де учасник Другої ліги – «Володимир» з Тиврова протистоятиме чинному володарю бронзових медалей Екстра-ліги – покровському  «Титану».

Нині представники Вінничини посідають впевнене перше місце у групі 2 Другої ліги, випереджаючи найближчого переслідувача на 5 очок. У свою чергу, покровці нині замикають першу шістку в Екстра-лізі.     

На відміну від суперника, тиврівці взяли участь у двох попередніх раундах, почергово здолавши київську команду «Skidka» та світловодський «Королівський смак». Втім, чи вдасться  «Володимиру» здолати опір команди Екстра-ліги або ж гору візьме представник вищого за рангом дивізіону – побачимо вже завтра.

 «Кардинал-Рівне» (Рівне) – «ХІТ» (Київ)
19 січня. м. Рівне. 13:00. LIVE: телеканал «XSPORT»​, Facebook та Youtube АФУ

Одне з двох протистоянь між командами Екстра-ліги відбудеться у Рівному. Цьогоріч обидва колективи вже зустрічалися у Києві у рамках Екстра-ліги і тоді сильнішими з рахунком 3:2 став саме представник столиці.

Після цієї зустрічі підопічні Станіслава Гончаренка розпочали свою серію без перемог, яка тепер налічує вже чотири матчі. Тож, «кардиналівці» прагнутимуть повернути тріумфальний шлях, починаючи з кубкових зустрічей. Натомість, перед колективом Дмитра Шувалова також стоять амбітні завдання, і «ХІТ» відчайдушно боротиметься за своє право участі в 1/4 фіналу.

«Продексім» (Херсон) – «ІнБев/НПУ» (Житомир-Київ)
19 січня. м. Херсон. 13:00. LIVE: Youtube АФУ, телеканал «XSPORT» (починаючи з 15:00)

Ще один матч в якому зійдуться винятково представники Екстра-ліги триватиме паралельно з рівненським. У Херсоні підопічні Хаві Родрігеса прийматимуть команду Валерія Директоренка. 

У чемпіонаті зустріч першого кола між цими колективами завершилася впевненим тріумфом «мельників» – 5:2. Тож, херсонці спробують повторити подібний результат, аби забезпечити собі вдалий гандикап перед матчем у Житомирі. Водночас, «пивовари», які нині є останніми у турнірній таблиці Екстра-ліги покладають серйозні надії на кубковий турнір і намагатимуться здолати команду з півдня України.

«Віза-Вторма» (Івано-Франківськ) – «Ураган» (Івано-Франківськ)
19 січня. м. Івано-Франківськ. 15:00. LIVE: Facebook та Youtube
 АФУ

Ще однією з родзинок цієї стадії стане івано-франківське дербі. Обидві команди нині знаходяться на провідних позиціях у своїх чемпіонатах. Підопічні Івана Скіцка нині очолюють турнірну таблицю Першої ліги. 

Водночас, команда Максима Павленка нині йде другою в Екстра-лізі. Минулоріч «дракони» стали фіналістами турніру, поступившись «Енергії» у фінальному поєдинку. Тож, цьогоріч, «ураганівці» намагатимуться покращити минулорічний результат. У свою чергу, «Віза-Вторма» на попередній стадії здолала «Ураган-2-КФВ» і тепер націлюватиметься на те, аби перемогти основну команду.

«Альтернатива-Сервіт» (Київ) – «Епіцентр К-Авангард» (Одеса) 
19 січня. м. Київ. 16:00. LIVE: Youtube АФУ

Півфіналіст минулорічного турніру не без проблем подолав два попередніх раунди, здолавши сумську «Технологію-Lex-VSK» та кременчуцьку «Геологію». Тож, тепер кияни отримали собі у суперники представника Екстра-ліги.

Щодо одеситів, то нині вони перебувають у схожій ситуації з «ІнБев/НПУ» у чемпіонаті і мають непоганий шанс, аби вистрілити у національному кубку. На користь представників Південної Пальміри свідчить і статистика домашніх матчів столичного колективу у цьому турнірі, який не здобув жодної перемоги у спорткомплексі КПІ, вирішуючи свої завдання саме у виїзних зустрічах.

Водночас, підопічні Миколи Костенка продемонстрували яскраві кубкові результати у попередньому сезоні і спробують дати бій представнику найвищого за рангом дивізіону, здолавши колектив Федіра Пилипіва. 

«Сокіл» (Хмельницький) – «Viva Cup» (Харків) 
19 січня. м. Хмельницький. 16:45. LIVE: Youtube 

Ще один аматорський клуб зійдеться у двоматчевому протистоянні з хмельницьким «Соколом». Команда Романа Перадзе у рамках попереднього розіграшу нав'язала серйозний бій «ІнБев/НПУ», все ж таки, пропустивши об'єднану команду з Житомира та Києва до чвертьфіналу. Цього сезону харків'яни продовжують демонструвати потужні результати, здолавши одного з лідерів Першої ліги – краматорський «Авангард» та херсонський «Продексім-2».

У свою чергу, хмельничани нині йдуть на сьомій сходинці в Екстра-лізі і намагаються зачепитися за наступний етап. Не складатимуть зброї підопічні Романа Ковальчика і у кубку, намагаючись пройти якомога далі у цьому турнірі. Втім, чи вдасться їм здолати потужний харківський колектив або ж представники Слобожанщини стануть авторами ще однієї сенсації – дізнаємося вже завтра.

«Енергія» (Львів) – «Манзана» (Київ)
20 січня. м. Львів. 13:00. LIVE: Youtube АФУ

Чинний володар трофею так само протистоятиме аматорському клубу. На підопічних Валерія Легчанова очікуватимуть дві зустрічі з київською «Манзаною», яка на попередніх стадіях здолала інших львів'ян з команди «Максимус» та одеський «Епіцентр К-Таїрова».

Завдання для представників міста Лева є чітким і зрозумілим: перемоги та прагення до того, аби повторити минулорічний результат. У свою чергу, столичний колектив, як і інші аматорські команди, які на цій стадії складають 25% від загальної кількості, розглядатимуть для себе протистояння з представниками Екстра-ліги як можливість нового цікавого досвіду та шанс створити сенсацію.

«Food Centre-СумДУ» (Суми) – «АРПИ Запоріжжя» (Запорізька обл.)
20 січня. м. Суми. 15:00

Заключний серед перших матчів цієї стадії відбудеться у Сумах. Підопічні Сергія Песоцького впевнено подолали два попередніх раунди, розібравшись з роменським «Рятувальником» та дніпровським «РКЦ-Буд». Тепер на сумчан, які нині посідають другу сходинку у Першій лізі, чекають поєдинки з минулорічним учасником Фіналу Чотирьох – «АРПИ Запоріжжя».

Підопічні Максима Павлюка минулого тижня здобули другу перемогу в Екстра-лізі, здолавши «Епіцентр К-Авангард». Тож, нині запоріжці прагнутимуть продовжитимуть переможну серію вже у рамках іншого турніру.

У свою чергу, для команди з Сум матчі з командою Екстра-ліги стануть чудовим шансом перевірити свою боєздатність на тлі представника вищого за рангом дивізіону. 

Прес-служба Асоціації футзалу України

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!