Кубок України. Огляд матчів першого Попереднього раунду 21-23 жовтня (ОНОВЛЕНО)

Відбулись чергові поєдинки у рамках першого Попереднього раунду розіграшу Кубку України сезону 2017/2018 р. р. Пропонуємо вашій увазі їх результати.

У Сумах місцеві «педагоги» приймали «ДКМ» з Дніпра. Якщо зважити на те, що «ДКМ» - це фактично нова команда, то було цікаво подивитись на неї. Але за прізвищами цей колектив не новий. Багато хто з гравців «ДКМ» встиг пограти на хорошому рівні. Тому, з «темної конячки» «ДКМ» поступово почав перетворюватись на фаворита протистояння. Цей високий статус гості підтвердили на 11-й хвилині, коли Шкатула відкрив рахунок. Господарі, мабуть, трохи знітились, адже у деяких гравців «Сумихімпрому-СДПУ» не так багато досвіду подібних ігор. Чим дніпровці, в принципі, могли бі і скористатись, але довгий час рахунок залишався 0:1 на користь гостей.

А все найцікавіше почалось після середини другого тайму. Спочатку для сумчан стались дві радісні події: вилучення Рідного за другу жовту картку і гол Яценка. Здавалося, що після цього підопічні тренерського тандему Гладов – Кравченко підуть здобувати перемогу. Але їх наміри випередив гол Подольського, який виявився вирішальним у цій зустрічі. Однак, у даному двомахчевому ротистоянні ще не все вирішено.

«Сумихімпром-СДПУ» (Суми) – «ДКМ» (Дніпро) – 1:2
Голи:
Яценко (32) – Шкатула (11), Подольський (34)
Попередження: Яценко (25) – Рідний (27)
Вилучення: Рідний (32 – друге попередження)  

Для запорозьких «січовиків» дебют у Кубку України виявився не надто вдалим. Хоча перший тайм господарям майданчику можна занести до активу, оскільки їм вдалося гідно протистояти більш досвідченим опонентам з «Viva Cup». Однак, у другій половині поєдинку одразу кілька неприємних для запорожців моментів визначили подальший хід гри. По-перше – був вилучений Коломоєць. По-друге – гравці «Viva Cup» все-таки змогли знайти слабкі сторони у грі «Січ Юнайтед» та скористалися ними, забив у ворота господарів три м`ячі, на які «січовикам» відповісти не вдалося.

«Січ Юнайтед» (Запоріжжя) – «Viva Cup» (Харків) – 0:3
Голи:
Батагов (29, 32), Сколотій (36)
Попередження: Коломоєць (5)
Вилучення: Коломоєць (25 – повторне попередження).

Київська «Альтернатива» мала бажання взяти реванщ у «Феміди-Старлайф» за поразку у першому матчі у Хмельницькому. Звичайно, поразка 0:1 трохи розізлила киян, і свою спортивну злість вони показали вже по ходу першого тайму, коли повели з рахунком 2:0. Однак, потім у підопічних Миколи Костенка стався неприємний епізод, пов`язаний з вилученням Шульги та пропущеним голом від Купчанка. Однак, у другому таймі господарі майданчику змогли досягти свого та забили у ворота «юристів» стільки голів, скільки могло би вистачити для того, щоб спокійно оформити вихід у другий Попередній раунд Кубку України.

«Альтернатива» (Київ) – «Феміда-Старлайф» (Хмельницький) – 7:2 
Голи:
Науменко (6), Заєць (12, 40), Макєєв (19 – з 10-метрового), Омельченко (26), Кіян (28), Атаманенко (40) – Купчанко (16 – з 6-метрового), Бакалярик (39)
Попередження: Макєєв (25) – Бродзянський (4)
Вилучення: Шульга (16)
Перший матч – 0:1

Після перемоги «Альтернативи» столичні вболівальники хотіли, щоб цей переможний початок продовжила і «SKIDKA». Однак, такі плани та надії глядачів, які прийшли на трибуни спорткомплексу «КПІ», порушив Михальчук, який відкрив рахунок. Але радість гостей з Одеси тривала недовго – вже наприкінці першого тайму Романовський зрівняв цифри на табло. На цьому неприємності для одеських «будівельників» не закінчились. Вже у другому таймі вони припустили ще двічі, до того ж – один з голів вони привезли собі самі, бо Пюро забив у власні ворота. Однак, наприкінці поєдинку Лоскутову вдалося забити з пенальті та скоротити розрив у рахунку до мінімального. Але останнє слово залишили за собою підопічні Віктора Пантелейчука.

«SKIDKA» (Київ) – «Епіцентр К Таірова» (Одеса) – 4:2
Голи:
Романовський (20), Пюро (27 – автогол), Цой (34, 40) – Михальчук (15), Лоскутов (39 – з 6-метрового)
Попередження: Щериця (2) – Пюро (21)
На 34-й хвилині Щериця («SKIDKA») не реалізував 10-метровий.

У Запоріжжі мав визначитись другий володар путівки до другого Попереднього раунду Кубку України. І ним став місцевий «АРПІ». Хоча варто відзначити, що «Nick&Ars» чинив гідний опір і міг позбавити своїх суперників можливості пройти далі. Вони і відкрили рахунок у матчі-відповіді (щоправда, вже на початку другого тайму), і намагались надалі загрожувати воротам Ушакова. Однак, згодом пропустили від Харченка, після чого плани харків`ян щодо виходу в наступний раунд Кубку України почали корегуватись. Проте, варто віддати належне гостям, які змогли не тільки знову вийти вперед, а і взагалі зрівняти рахунок за підсумками двох поєдинків. Та гравцям «АРПІ» вдалося вистояти, і нагородою за це став прохід у другий Попередній раунд.

«АРПІ» (Запоріжжя) – «Nick&Ars» (Харків) – 1:2
Голи: Харченко (29) – Зайцев (22), Замятін (33)
Попередження: Почебут (21) – Кононов (13), Шевченко (25), Замятін (31), Щербак (39)
Перший матч – 3:1

Для новоствореного черкаського «Дніпра» перший матч на всеукраїнському рівні виявився невдалим. Хоча, безумовно, господарі майданчику намагались порадувати своїх вболівальників, але два голи, які були забиті у їх ворота перед кінцівкою першого тайму, трохи «зупинили» черкащан. Однак, гол Лобова подарував «дніпрянам» надію на хороший результат. Більше того – вже у другому таймі Когус зрівняв цифри на табло Палацу спорту «Будівельник» - 2:2. Однак, кінець поєдинку черкаській команді не вдався. По-перше – підвів «Дніпро» Когус, який отримав дві жовті картки. По-друге – гостям з Києва вдалося забити два голи у ворота з «Дніпра» і вивезти з Черкас перемогу. 

«Дніпро» (Черкаси) – «Manzana-2» (Київ) – 2:4  
Голи:
Лобов (20), Когус (29) – Мельник (15, 32), Степаненко (19), Сандецький (35)
Попередження: Когус (33) – Степаненко (39)
Вилучення: Когус (34 – повторне попередження)

Прес-служба Асоціації футзалу України

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!