Кубок України серед жінок: анонс чвертьфіналів

17 та 19 березня будуть зіграні матчі чвертьфінальної стадії Кубку України серед жінок. На цій стадії до боротьби долучаються чотири команди Вищої ліги, які гратимуть проти суперників, нижчих за рангом. Що з цього може вийти? Спробуємо розібратись у нашому анонсі.

У минулому сезоні вихованки харківської КДЮСШ-8 виступали у Вищій лізі під назвою «Merry-Land-КДЮСШ-8». Тому, вони навряд чи забули за цей короткий термін ігри проти «Злагоди». А це означає, що для харків’янок команда, яку очолює Олена Кудзієва, не є загадкою. Так само і КДЮСШ-8 навряд чи буде «темною конячкою» для «Злагоди». І в цій парі, можливо, слід чекати на несподіванки. Принаймні, представниці Слобожанщини на це дуже сильно налаштовані. А от чи дасть «Злагода» бодай би один шанс створити несподіванку своїм опоненткам? Це ще питання, відповідь на яке ми дізнаємось лише після фінальної сирени.

КДЮСШ-8 (Харків) – «Злагода» (Дніпро)
17 березня 2017 року. Харків. Спорткомплекс «Зірка» - 14.00.
Арбітри: Д. Чумак, А. Салтавець (обидва – Харків)
Спостерігач арбітражу: І. Бік (Харків).

Ще один колишній учасник Вищої ліги – «СумДУ» - прийматиме на своєму майданчику нинішнього аутсайдера «Вишки» - харківську «Теслу». У цій парі шанси команд на прохід до півфіналу приблизно рівні, тому тут важко одразу сказати, хто у підсумку зможе стати півфіналістом. Хоча рідні стіни, безумовно, мають допомогти сумчанкам. До того ж, «СумДУ» є трохи досвідченішою командою, ніж «Тесла». Однак, ми вже маємо приклади, коли досвід може і не допомогти здобути результат. До того ж, це – Кубок. І для «Тесли», яка у цьому сезоні ще не перемагала, напевно, буде справою честі вийти у півфінал Кубку України.  

«СумДУ» (Суми) – «Тесла» (Харків)
17 березня 2017 року. Суми. Спорткомплекс СумДУ - 15.00.
Арбітри: О. Єлшанський, А. Савельєв (обидва – Суми)
Спостерігач арбітражу: І. Кравченко (Суми)

Всім відомо, як луцькі команди у будь-якому виді спорту потужно грають вдома. Ось настала черга перевірити цю тенденцію і представникам Волині у вітчизняному жіночому футзалі – «Легіону». До того ж, до Луцька приїде дуже серйозний суперник – полтавський «ПЗМС». Для кого ця гра буде більшим випробуванням? Мабуть, для господарок. Все-таки, у цьому сезоні «легіонерки» ще не грали проти такого сильного та серйозного суперника. Однак, не виключено, що і «ПЗМС» гратиме обережно. Все-таки, суперник не зовсім відомий для полтавської команди, тому підопічним Миколи Кудацького вже по ходу зустрічі доведеться шукати сильні та слабкі сторони своїх луцьких суперниць. Отже, у цій грі, вочевидь, все стане більш-менш ясно після того, як одна з команд прибере до себе ініціативу та заб’є першою. А від цього вже надалі будемо відштовхуватись.   

«Легіон» (Луцьк) – «ПЗМС» (Полтава)
17 березня 2017 року. Луцьк. Спорткомплекс «Легіон» - 17.00.
Арбітри: В. Герасимків, Л. Літвінчук (обидва – Луцьк)
Спостерігач арбітражу: Ю. Веремчук (Рівне)

Серед чотирьох ігор центральною в цих кубкових чвертьфінальних протистояннях, мабуть, буде київська. Воно і не дивно, адже там буде київське дербі. І хоча це не класична дуель «Біличанки» та «ІМС-НУХТ», але у той же час цей поєдинок теж матиме свою цікавинку. Безумовно, гравцям «AFC 5G» буде цікаво подивитись на себе на фоні чинного чемпіона України, який є у цій парі безумовним фаворитом. Тим не менш, буде цікаво подивитись на те, що господарки майданчику спробують протиставити підопічним Тараса Шпички. Нагадаємо, до речі, що «ІМС-НУХТ» наразі є чинним володарем Кубку України, тому саме у цьому київському дербі Тітова та компанія почнуть захист свого титулу.

«AFC 5G» (Київ) – «ІМС-НУХТ» (Київ)
19 березня 2017 року. Київ. Спорткомплекс КНТЕУ – 18.00.
Арбітри: Д. Каркаєв, Я. Шевченко (обидва – Київ)
Спостерігач арбітражу: Р. Хоботов (Київ)

Прес-служба Асоціації футзалу України
Фото: Ігор Супкарьов

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!