Ураган – Енергія 2:1. Післямова

Пропонуємо Вашій увазі післяматчеві коментарі головних тренерів "Урагану" та "Енергії" - Івана Скіцка та Валерія Легчанова.

Іван Скіцко, головний тренер "Урагану": 

- Сьогодні виграли, але емоції знову двоякі. Це - кубок, тому вдома хотіли зробити якомога більшу, кращу різницю. Але, звичайно, дякую Богу за цю перемогу. Дивлячись на те, як склалася ситуація з нашим складом, мінмалною перемогою ми задоволені. Розумію, що третій гол міг би стати ключовим, і ми не мали права не забивати такі голи, як при виході "2 в 0".

У деяких моментах недопрацювали в пресингу, адже цілий тиждень працювали в цьому напрямку, але "Енергія" на своєму класі "садила" нас… Десь до кінця гравці не виконали установку на гру. Але, знову ж таки, суперник - чинний чемпіон, команда, яка захищає свій титул, і теж має найвищі завдання в розіграші національного кубку.

"Енергетичні" дербі - це топ-матчі, і я вірю, що глядачі отримали задоволення. Ми граємо для вболівальників, і приємно дарувати їм такі матчі. Зараз головне - відпочити, і підійти до повторної гри у Львові у повній готовності. До того часу вже повинні усі наші гравці бути в строю, можливо, навіть і Сергій Коваль.

Валерій Легчанов, головний тренер "Енергії": 

- Враження від атмосфери нашого західноукраїнського дербі тільки позитивні. Хочеться побільше таких поєдинків, адже за кількістю створених моментів матч видався досить цікавим для глядачів. Якщо по ходу самої гри, то невдалий початок, і голи, які ми пропустили, треба розбирати. Стандартні положення – це окремий компонент гри, в якому треба завжди розвиватися, щоб навіть такі курйозні м’ячі, як перший гол, не траплялися. Добре, що ми повернулися у гру, хоча вважаю, що в першому таймі ми награли мінімум на один м’яч.

В роздягальні поговорили, що не треба нічого змінювати, але чомусь "проспали" старт другого тайму. Далі "Ураган" не використав свої виходи "2 в 0", це був ключовий епізод, і якби рахунок став більшим – було б набагато гірше. А так забили м’яч, повернулися, ще могли один забити. Але реалізація моментів – проблема українського футзалу. Буває "залітають" нелогічні голи, а стовідсоткові - це "валідол" для тренера, не розумію, як можна не забивати... Говорю не тільки за свою команду, бо завжди переглядаю інші матчі. Тож хочеться, щоб гравці більш відповідально ставилися до епізодів, бо в таких "дербі", як сьогодні, – вони знакові. Загалом, матч вдався, тож будемо готуватися, щоб прийняти "Ураган" у Львові в повторній грі.

- Які очікування на матч-відповідь?                                    
- Як в "Енергії", так і в "Урагану" буде настрій бойовий. На наші ігри не треба зайвий раз налаштовуватися, усі хлопці розуміють історію наших взаємовідносин. Тим більше, що в Кубку України маємо можливість ще раз перевірити, як ми готові до матчів плей-офф. Будемо працювати, і шукати шляхи до успіху. У нас попереду є ще 40 хвилин другого протистояння.

За матеріалами офіційного сайту НФК "Ураган" (Івано-Франківськ)

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!