Кубок УЄФА. Елітний раунд. «Раба ЕТО Дьйор» - «Продексім». Анонс

У своєму другому матчі в рамках Елітного раунду Кубку УЄФА чемпіон України, херсонський «Продексім», зустрінеться з командою-господаркою групи «С» - чемпіоном Угорщини, «Раба ЕТО Дьйор». Для обох команд це очне протистояння буде надважливим, адже і «Продексім», і «Раба ЕТО Дьйор» напередодні програли свої матчі «Лупаренсе» та «Столиці» відповідно. І якщо про поразку команди Ігоря Москвичова можна сказати, що вона поступилась фавориту групи, то про угорський колектив цього сказати не можна. Адже вони грали вдома, і поразка від «Столиці» стала дуже прикрою. Тому, підопічні Хаві Родрігеса Небреди матимуть бажання виправитись перед власними вболівальниками. Виходячи з цього, українським любителям футзалу доведеться сподіватись на те, що «Продексім» не потрапить під гарячу руку чемпіона Угорщини.

Взагалі треба очікувати, що поєдинок проти «Раба ЕТО Дьйор» буде для «мельників» складним. Чому? Перш за все, тому, що ще живі спогади про те, як у минулому сезоні проти «біло-зелених» грала львівська «Енергія». Тоді підопічні Валерія Легчанова на паркеті рідного Палацу спорту «Галичина» поступилися угорським візаві, і ця поразка стала одним з наслідків домашнього провалу «енергетиків», які не пройшли до Елітного раунду. Тому, в цьому плані, звичайно, хотілося б, аби «Продексім» взяв реванш у своїх угорських опонентів. Так би мовити, від імені всього українського футзалу. До того ж, допомогти підопічним Ігоря Москвичова має той факт, що вони перед початком сезону грали товариські матчі проти команди з Дьйора. Однак, тут же треба зазначити, що з того часу в стані «Продексіму» відбулись деякі зміни. Чи зіграє це на користь «біло-синіх»? Будемо мати надію, що зіграє. Тому що шляху назад після поразки від «Лупаренсе» вже немає – треба перемагати угорців, щоб мати шанси на продовження боротьби за путівку до «Фіналу чотирьох».

За рахунок чого «Продексім» зможе здобути перемогу в матчі з «Раба ЕТО Дьйор»? Перш за все, за рахунок реалізації власних моментів. Особливо треба зауважити на це, якщо у воротах «Раба ЕТО Дьйор» гратиме Дьюла Тот. Якщо цей голкіпер піймає кураж, то пробити його дуже складно. І, що цікаво, українські команди – чи то клуби, чи то збірна – неодноразово мала проблеми саме через вдалу гру Тота. Однак, у той же час зазначимо, що у поєдинку проти «Столиці» ворота «Раба ЕТО Дьйор» захищав Марселл Олоштікс. Можливо, Хаві Родрігес Небреда робить на нього ставку як на основного воротаря. А, можливо, це якісь тактичні хитрощі. Щодо інших виконавців, на яких варто звернути увагу, то це іспанці Алекс та Хуанра, португалець Фабіу Агіяр та місцеві виконавці – Адам Вош, Балінт Богнар та Мілан Немет. Якщо ми знову повернемось до матчу проти «Енергії» то зрозуміємо, що це саме ті гравці, які дуже сильно дошкуляли львів’янам.

Отже, найважливіший поєдинок у плані боротьби за єдину путівку на «Фінал чотирьох» від групи «С» відбудеться сьогодні. «Раба ЕТО Дьйор» - «Продексім». Початок – о 20.3- за київським часом.

Кубок УЄФА. Елітний раунд. Група «С».
«Раба ЕТО Дьйор» (Угорщина) – «ПРОДЕКСІМ» (УКРАЇНА)

23 листопада 2017 року. Угорщина. «Магвашші Міхай» - 20.30.
Арбітри: Геральд Базурфайнд (Австрія), Богдан Сореску (Румунія), Хуан Галлардо (Іспанія)
ПРЯМА ТРАНСЛЯЦІЯ

Прес-служба Асоціації футзалу України
Фото: Радек Кліер

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!