Кубок УЄФА. Основний раунд. «Продексім» - «Нікарс». Анонс

Момент істини для «Продексіму». Саме так можна назвати сьогоднішній поєдинок чемпіона України проти чемпіона Латвії – «Нікарса». І в цьому матчі підопічним Ігоря Москвичова треба грати лише на перемогу. Так, «мельників» влаштує і нічия, оскільки за додатковими показниками наша команда випереджає балтійську. Але ми пам’ятаємо, як майже нещодавно харківський «Локомотив» грав вирішальний матч проти «Бенфіки». Тоді підопічні Євгена Ривкіна, як здалося при перегляді поєдинку, намагалися зберегти нічийний результат, який їх влаштовував. Але «Бенфіка» на останніх хвилинах змогла схилити шальки терезів на свою користь, в результаті чого «Локомотив» втратив хорошу можливість опинитись у «Фіналі чотирьох». Деякі нинішні гравці «Продексіму», безумовно, пам’ятають цей матч, тому що грали тоді за «Локо». Тому, будемо сподіватись, що вони, як і їх нинішні одноклубники, не припустяться такої помилки вдруге. Тому що дуже дорога ціна навіть найменшої похибки.

Звичайно, «Нікарс» - досвідчений єврокубковий боєць, але будемо об’єктивні: нинішній Основний раунд Кубку УЄФА ризька команда проводить дуже невдало. Вочевидь, від «Нікарсу» очікували більшого. Але поки що прибалти не виправдовують покладених сподівань. Однак, можна не сумніватись у тому, що на поєдинок проти «Продексіму» підопічні Орланду Дуарте зберуться і будуть максимально мотивованими. Тому що вони розуміють, що тільки перемога в цій грі гарантує їм вихід у наступний раунд Кубку УЄФА.

Ситуація перед очним протистоянням наступна. «Продексім», як і «Нікарс», програв два попередніх матчі, але випереджає латвійців за додатковими показниками. А саме – за різницею м’ячів. У херсонської команди різниця «-6» (3 забито, 9 пропущено), у «Нікарса» - «-7» (2 забито, 9 пропущено). Тобто, один зайвий гол наразі ставить «Продексім» у виграшне становище. Однак, давайте поки що не будемо сподіватись на додаткові показники. Треба сподіватись на повноцінні три очки. І ми маємо надію, що в День захисника України перемога буде на боці саме чемпіона нашої країни.

Кубок УЄФА. Основний раунд. Шлях «А»
«Продексім» (Херсон, Україна) – «Нікарс» (Рига, Латвія)

14 жовтня 2017 року. Сербія. Кавгуєвац. Спорткомплекс «Єзеро» - 19.00.
Арбітри: Геральд Базурфайнд (Австрія), Хуан Боелен (Бельгія), Фредрік Нільхольт (Швеція)
ПРЯМА ТРАНСЛЯЦІЯ

Прес-служба Асоціації футзалу України

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!