Назарій Данів: Був приємно здивований, коли мій гол потрапив до Топ-3

Лідер івано-франківського «Епіцентра К10» Назарій Данів став переможцем у номінації «Найкращий гол 6 туру». За традицією, пропонуємо Вашій увазі інтерв’ю з гравцем, чий гол переміг у голосуванні на сайті Асоціації футзалу України.

- Назаріє, вітаємо тебе з перемогою. Що можеш про неї сказати?
- Дякую! Я дуже задоволений! Насправді не очікував побачити себе серед номінантів і був приємно здивований, коли мій гол потрапив до трійки.

- Твій гол переміг з великим відривом. А як ти оціниш той епізод, який призвів до голу - сам наважився на такий удар?
- Була швидка контратака, перше хотів віддати передачу, але події матчу розвивалися так, що адреналін зашкалював, і я на куражі пробив - результат, як я розумію, вразив не тільки мене.

- Чи можна казати, що ця індивідуальна перемога для тебе - гарний підсумок року, що минає?   
- Вона не стільки моя, скільки загальнокомандна - не в останню чергу завдяки їй ми здобули надважливі три очка, що дозволило нам покращити наше турнірне становище. І тому так - це класний підсумок року, враховуючи також, що цей м'яч я забив вдома перед нашими вболівальниками.

- Оскільки ти - капітан «Епіцентра К10», то можеш підбити підсумки 2016 року для команди?
- Цей рік був дуже важким для команди. Спершу не зовсім вдале завершення нашого стартового в Першій лізі України сезону - команду залишили декілька ключових виконавців, без яких було відчутно важко. В міжсезоння почали будувати нову команду, до нас приєдналися нові гравці, і сезон 2016/2017 розпочали оновленим колективом, в якому хочеться відзначити Віталіка Рябоконя – він значно підсилив нашу гру. 

- Гравець «СумДУ» Дмитро Ігумнов у інтерв’ю офіційному сайту АФУ сказав, що «Епіцентр К10» ще далекий від своєї оптимальної гри. Погоджуєшся з ним?
- Однозначно. Зі старту сезону через травми чотирьох основних гравців (Конкольняк, Питльований, Галян, Барановський) та не саму впевнену гру наших голкіперів ми маємо не самий кращий результат. До наступного матчу чемпіонату проти «Рятувальника» ми маємо підійти вже повним складом.

- Після новорічних та різдвяних канікул поновляться змагання у Першій лізі. Як ти вважаєш, «Епіцентру К10» до снаги вийти у плей-офф?
- Цього року в Першій лізі всі команди рівні, кожна може потрапити до фіналу. Перед нами стоїть задача потрапляння в плей-офф, і ми будемо боротися за це в кожній грі. На старті нам не ставало певної концентрації для досягнення позитивного результату. Але я впевнений, що ми досягнемо потрібного нам результату.

- Хотів би побачити свою команду в Екстра-лізі?
- Екстра-ліга - це зовсім інший рівень, фізична підготовка, моральна, ну і звичайно матеріальна база. Наразі нам потрібно показати результат в Першій лізі, де ми виступаємо лишень другий рік. Бажання грати на найвищому рівні, звичайно, є, але це справа не одного сезону. Наші «старші» колеги з «Епіцентра К3», маючи надпотужний зірковий склад, який не загубився б в Екстра-лізі, ще досі грають у Першій лізі.

- Безумовно, команда номер один в Івано-Франківську - це «Ураган». А як у «Епіцентра К10» в плані вболівальницьких симпатій?
- З кожним роком існування команди наша вболівальницька аудиторія лиш зростала. Перемоги в чемпіонаті і Кубку області принесли обласну славу, а виступи на всеукраїнських змаганнях додали шанувальників по всій країні. І перший свій сезон під егідою АФУ ми розпочали з солідною групою підтримки. Так як ми представляємо торгівельний центр «Епіцентр К», то і основна маса наших вболівальників працюють там. Цього року наклалися певні обставини, через які ми деколи грали майже за порожніх трибун, та все ж я впевнений, що в другому колі наша фан-зона відновить своє функціонування на всі 100%, і всі суперники відчують на собі «гостинність» Івано-Франківська.

Прес-служба МФК «Епіцентр К10» (Івано-Франківськ)

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!