Перша ліга: анонс 13 туру

Перший уїк-енд березня пройде під знаком передостанніх турів у Екстра-лізі та Першій лізі. В даному контексті ми говоримо про матчі «нещасливого» 13 туру в чемпіонаті України серед команд Першої ліги, матчі якого відбуватимуться 3 та 4 березня.

Розпочнеться 13 тур у Чернівцях. Місцевий «Епіцентр К» нещодавно створив гучну сенсацію, обігравши на виїзді івано-франківський «Епіцентр к10». І чернівчани, мабуть, матимуть за мету продовжити свою переможну ходу, але вже у домашньому поєдинку зі столичним «Епіцентром К3». В принципі, якщо враховувати той факт, що у господарів наразі немає ніякої відповідальності за результат, то вони цілком реально можуть зіграти більш розкуто. І якщо це станеться, то є велика ймовірність того, що слідом за своєю першою виїзною перемогою «жовто-зелені» отримають і першу домашню. Проте, не будемо забувати про силу та досвід гравців «Епіцентра К3». Це, звичайно, головна перевага підопічних Олега Шайтанова. Ще однією перевагою киян може стати той факт, що вони відпочивали у минулому турі. До того ж, їм треба зміцнювати свої лідируючі позиції, щоб перед останнім туром бути спокійними за підсумковий результат.

«Епіцентр К» (Чернівці) – «Епіцентр К3» (Київ)
3 березня 2017 року. Чернівці. ФОК «Олімпія» - 13.00.
Арбітри: В. Дзюра (Рівне), В. Слободянюк (Вінниця), О. Плахов (Чернівці)
Хронометрист: І. Горбатюк (Чернівці)
Спостерігач арбітражу: А. Лютий (Львів)

І для «СумДУ», і для «Епіцентра К10» минулий 12 тур був дуже невдалим. Сумчани у дербі Сумщини з тріском програли на виїзді «Рятувальнику». І програли, якщо чесно, по ділу, тому що роменчани грали швидше, агресивніше та цікавіше. А от у підопічних Сергія Песоцького було дуже багато провалів у обороні. І у «студентів» було дуже мало часу, щоб попрацювати над помилками. Як вони це зробили – побачимо вже у матчі проти «Епіцентра К10». Що стосується «К10», то підопічні Романа Ярого неочікувано програли вдома чернівецькому «Епіцентру К». Звісно, ця поразка болюче вдарила по амбіціях при карпатців. Тому, в матчі проти «СумДУ» вони прагнутимуть своєрідної сатисфакції. А це означає, що даний поєдинок, враховуючи згадані результати обох команд у 12 турі,

«СумДУ» (Суми) – «Епіцентр К10» (Івано-Франківськ)
3 березня 2017 року. Суми. Легкоатлетичний манеж СумДУ – 17.00.
Арбітри: Я. Опришко (Кременчук), О. Січкар (Київ), О. Єлшанський (Суми)
Хронометрист: А. Фісенко (Суми)
Спостерігач арбітражу: І. Бік (Харків)

Безперечно, центральним матчем туру буде одеське дербі. Воно замикатиме програму тринадцятого ігрового уїк-енду Першої ліги і відбудеться у суботу. Мабуть, не треба казати, що у одеських любителів футзалу ця гра має викликати великий інтерес. Тим більше, обидві команди фактично гарантували собі місце у плей-офф. Проте, для них очна зустріч все одно буде принциповою. Особливо для «Делівері», який програв у матчі першого кола. Тоді цю поразку всі сприйняли з елементом несподіванки, тому що вважалося, що «Делівері» - це досвідчена команда, яка, незважаючи на статус дербі, мала би перемагати новачків Першої ліги. Однак, все сталося навпаки. І для підопічних Олега Безуглого це буде можливість довести, що та втрата трьох очок була випадковою. А от «Епіцентр К Авангард», скоріше за все, захоче покращити свої показники та закріпити поточні позиції. Тому, будемо очікувати на дійсно цікавий двобій.  

«Епіцентр К Авангард» (Одеса) – «Делівері» (Одеса)
4 березня 2017 року. Одеса. Спорткомплекс СКА – 13.00.
Арбітри: С. Черноусов (Херсон), С. Ключник (Миколаїв), Є. Гордієнко (Одеса)
Хронометрист: О. Діденко (Одеса)
Спостерігач арбітражу: М. Зубко (Черкаси)

Прес-служба Асоціації футзалу України
Фото: «Футзал Одеси»

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!