Перша ліга: анонс матчів 1 туру

10 листопада офіційно стартує новий сезон у чемпіонаті України серед команд Першої ліги, який, нагадаємо, пройде у новому форматі. Прес-служба Асоціації футзалу України пропонує Вашій увазі анонс матчів першого туру у групах «Захід» та «Схід».

Група «Захід»

Розпочнеться новий сезон Першої ліги івано-франківським дербі. А якщо врахувати той факт, що у групі «Захід» гратимуть аж три команди з Івано-Франківська, то подібні дербі у нас будуть у кожному турі. Отже, перше івано-франківське дербі у сезоні – поєдинок між «Ураганом-2 КФВ» та «Епіцентром К10». «Будівельники» у нинішньому сезоні, разом з «СумДУ», вже вважаються старожилами Першої ліги. І цей фактор, звичайно, має підстави для того, щоб записати «К10» у фаворити цього поєдинку. Однак, з іншого боку не треба недооцінювати другу «ураганівську» команду. Деякі представники дублюючого складу «Урагану» наразі перебувають у гарному ігровому тонусі, адже нещодавно грали у Сербії у складі юнацької збірної України. І це має допомогти молодим «драконам». Однак, і «К10» перебуває у непоганій, як для початку сезону, формі. А вихід до наступного раунду Кубку України додав «будівельникам» зайвих позитивних емоцій. Тому, можна сказати, що це дербі має бути дуже цікавим.

«Ураган-2 КФВ» (Івано-Франківськ) – «Епіцентр К10» (Івано-Франківськ)
10 листопада 2017 року. Івано-Франківськ. Манеж Коледжу фізвиховання – 14.00.
Арбітри: Я. Сторожук, В. Болізюк (обидва – Львів), В. Гронський (Івано-Франківськ) ,
Хронометрист: А. Яцурак (Івано-Франківськ)
Спостерігач арбітражу: В. Фурман (Чернівці)

Ще один поєдинок групи «Захід» також відбудеться в Івано-Франківську, через деякий час після того, як вщухнуть емоції після першого у сезоні івано-франківського дербі. «Віза-Вторма» прийматиме об’єднану команду зі Львова. Після того, як «Віза-Вторма» вилетіла з Кубку України, програвши іншій львівській команді – «Галицькій Здобі» - підопічним Івана Скіцка тепер доведеться виправляти ситуацію, але вже у першому турі Першої ліги. Тому, є такий варіант, що «Енергія-2-ЛЮ-Альтернатива» ризикує потрапити під гарячу руку івано-франківцям. Хоча у «мануфактурників» і без цього є певна перевага над львів’янами. І річ не тільки в тому, що «Віза-Вторма» гратиме вдома. Просто на відміну від своїх суперників, «ВВ» вже має досвід ігор на всеукраїнському рівні: Всеукраїнський фінал АФЛУ, Друга ліга, і ось тепер – Перша ліга. Наразі «Віза-Вторма» фактично йде тим же самим шляхом, яким свого часу йшов «Епіцентр К10». Що стосується львів’ян, то варто згадати, що у минулому сезоні у Другій лізі грала команда «Енергія-2-ЛДУФК», і грала, м’яко кажучи, не зовсім вдало. Чи зміниться щось після зміни назви? Відповідь на це питання мають дати самі «енергетики».  

«Віза-Вторма» (Івано-Франківськ) – «Енергія-2-ЛЮ-Альтернатива» (Львів)
10 листопада 2017 року. Івано-Франківськ. Манеж Коледжу фізвиховання – 19.00. 
Арбітри: О. Плахов (Чернівці), Д. Божко (Хмельницький), П. Липецький (Івано-Франківськ) 
Хронометрист: А. Яцурак (Івано-Франківськ) 
Спостерігач арбітражу: В. Калічак (Львів)

Група «Схід»

Перший матч у групі «Схід» буде зіграний у Черкасах. Це місто наразі переживає футзальний бум, і немає сумнівів у тому, що «Дніпро» цілком реально може розраховувати на підтримку власних вболівальників не тільки у стартовому матчі проти чинного чемпіона Першої ліги, а і протягом сезону. Що ж стосується цього поєдинку, то можна було би сказати, що від буде своєрідним тестом для «Дніпра», враховуючи статус «СумДУ». Однак, наразі важко сказати, яким складом приїде сумська команда приїде у Черкаси, адже в ній наближається зміна поколінь. Тому, наразі, мабуть, важко буде вважати саме »СумДУ» фаворитом цієї зустрічі. Варто зазначити, що даний поєдинок для обох команд буде важливим, адже нещодавно і «Дніпро», і «СумДУ» вилетіли з Кубку України. Тому, для них це буде друга можливість розпочати новий сезон на мажорній ноті.  

«Дніпро» (Черкаси) – «СумДУ» (Суми)  
10 листопада 2017 року. Черкаси. Палац спорту «Будівельник» - 19.30
Арбітри: Д. Каркаєв, Д. Трохименко (обидва – Київ), О. Гопка (Черкаси)
Хронометрист: В. Урста (Черкаси)
Спостерігач арбітражу: Р. Хоботов (Київ)

Завершиться перший тур нового чемпіонату Першої ліги протистоянням новачків у Одесі. Хоча «АРПІ», якщо чесно, важко назвати новачком. Але у той же час неможливо не згадати, що коли «АРПІ» виступав у Першій лізі, то він ще базувався у Донецьку. А тепер «АРПІ» пише нову історію у Запоріжжі. Тому, цю команду сміливо можна також називати дебютантом Першої ліги, як і одеський «МКВ». До речі, ці суперники вже знайомі один з одним, адже у минулому сезоні вони зустрічались, коли грали у Другій лізі. І ось тепер – нове побачення «МКВ» та «АРПІ», але вже на трохи вищому рівні. І це, безумовно, додає цьому матчу цікавинки.

«МКВ» (Одеса) – «АРПІ» (Запоріжжя)
11 листопада 2017 року. Одеса. Спорткомплекс СКА – 16.30.
Арбітри: С. Черноусов, Р. Повх (обидва – Херсон), О. Ткач (Одеса)
Хронометрист: О. Діденко (Одеса)
Спостерігач арбітражу: Ю. Щепанський (Львів)

Прес-служба Асоціації футзалу України

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!